De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kindermoment Als je iets niet kunt zien, betekent dat nog niet dat het er niet is.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kindermoment Als je iets niet kunt zien, betekent dat nog niet dat het er niet is."— Transcript van de presentatie:

1 Kindermoment Als je iets niet kunt zien, betekent dat nog niet dat het er niet is

2 Twijfel ‘Ik heb geen geloof’

3 Twijfel ‘Ik heb geen geloof’
Zelfs de meest voorbeeldige christen twijfelt

4 Twijfel is niet vreemd Thomas wil eerst zien en dan geloven. Geef hem eens ongelijk: het verhaal van Jezus’ opstanding is dan ook een ongelofelijk verhaal

5 Wees niet bang voor twijfel
Twijfel is niet vreemd Wees niet bang voor twijfel De Bijbel heeft Thomas’ verhaal niet verzwegen. Geloof gaat gepaard met twijfel. Er is zelfs twijfel die gezond is. Als je nooit twijfelt, geloof je dan wel echt?

6 Wees niet bang voor twijfel Ontferm je over wie twijfelt
Twijfel is niet vreemd Wees niet bang voor twijfel Ontferm je over wie twijfelt In de kring van Jezus’ leerlingen is ruimte voor de twijfelende Thomas. Ook Jezus trekt Thomas in de kring. Laat juist de kerk de plek zijn waar mensen voelen: er is ruimte voor jouw twijfel.

7 Wees niet bang voor twijfel Ontferm je over wie twijfelt
Twijfel is niet vreemd Wees niet bang voor twijfel Ontferm je over wie twijfelt Twijfel verdwijnt alleen oog in oog met Jezus Tegelijk: verheerlijk twijfel niet. Jezus wil Thomas verder helpen. Twijfel kan alleen maar verdwijnen in ontmoeting met Jezus zelf.

8 Wees niet bang voor twijfel Ontferm je over wie twijfelt
Twijfel is niet vreemd Wees niet bang voor twijfel Ontferm je over wie twijfelt Twijfel verdwijnt alleen oog in oog met Jezus Gelukkig wie niet ziet en toch gelooft Thomas geeft zich over: mijn Heer en mijn God! Hij gelooft omdat hij Jezus zag. Dat is mooi. Maar nog mooier als je niet ziet en toch gelooft – hiermee spreekt Jezus direct jou en mij aan!


Download ppt "Kindermoment Als je iets niet kunt zien, betekent dat nog niet dat het er niet is."

Verwante presentaties


Ads door Google