De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een slimme automobilist mijdt elke dag de spits!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een slimme automobilist mijdt elke dag de spits!"— Transcript van de presentatie:

1 Een slimme automobilist mijdt elke dag de spits!
U wint tijd en spaart voor mooie cadeaus

2 TimesUpp ga SlimSpitsen
Rijdt u geregeld in de spits in de regio Antwerpen? Wordt u wel eens geconfronteerd met vertragingen? Dan kunt u via de app TimesUpp deelnemen aan SlimSplitsen. Hoe? Door bijvoorbeeld vaker thuis te werken of door buiten de spits te rijden.

3 Wat levert dat dan op? Het bespaart u fileleed en levert u extra tijd op. Elke Slimme Spitser spaart ook nog eens voor mooie cadeaus, daarnaast maakt u elke week kans op leuke prijzen. U draagt bij aan een betere bereikbaarheid van de regio Antwerpen!

4 Waarom zou ik dat gaan doen
Alle weggebruikers van Antwerpen worden regelmatig geconfronteerd met files en vertragingen. Er wordt volop gewerkt om de capaciteit van het wegennet te verbeteren, maar vooral tijdens de spits kan het behoorlijk druk zijn. Met z’n allen kunnen wij daar iets aan doen. Als iedereen een of meerdere keren per week de spits mijdt zullen de files afnemen. Daar kan iedereen van profiteren!

5 Installeer de App en u doet mee
Zodra u TimesUpp hebt geïnstalleerd kunt u Slimmer gaan Spitsen in de regio Antwerpen. TimesUpp analyseert uw huidige reisgedrag, kijkt welke knelpunten u passeert. Vervolgens gaan we samen aan de slag om u Slimmer te laten Spitsen.

6 Wat moet ik mijden U dient het roodgekleurde gebied tijdens de drukste periodes van de dag te mijden. Dit is de ochtendspits (7:00 – 9:00) en de avondspits (16:00 – 18:00). Er zijn een aantal belangrijke doorgaande wegen die wel gebruikt mogen worden tijdens de spits (de groene routes).

7 Hoe werkt het programma
Mijden Door thuis te werken of buiten de spits te rijden rijden er dan minder auto’s. Verdienen Elke spitsmijding levert u 25 credits op. Daarnaast worden er bonus credits uitgedeeld. Ontvangen Genoeg gespaard, open TimesUpp en wissel uw credits in de webshop in.

8 Wat is TimesUpp TimesUpp is de reisassistent die u vertelt wanneer u moet vertrekken om ergens op tijd te zijn. We houden rekening met files, geven alternatieven en helpen u om de verkeersdrukte te vermijden. TimesUpp is een routeplanner, verkeersinformatie en agenda in één.

9 Meer informatie Kijk dan op www.slimspitsen.be
DOE MEE Installeer TimesUpp Download ook de Toolkit “TimesUpp ga SlimSpitsen”


Download ppt "Een slimme automobilist mijdt elke dag de spits!"

Verwante presentaties


Ads door Google