De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Merel, Benthe, Femke, Emma, Linda, Sven, Sem, Julia, Dante

Verwante presentaties


Presentatie over: "Merel, Benthe, Femke, Emma, Linda, Sven, Sem, Julia, Dante"— Transcript van de presentatie:

1 Merel, Benthe, Femke, Emma, Linda, Sven, Sem, Julia, Dante
Fort Resort Beemster Merel, Benthe, Femke, Emma, Linda, Sven, Sem, Julia, Dante

2 Mening Benthe: ik vond het leukste de grote kamers en de zwembaden
Merel: ik vond het echt gaaf omdat wij een rondleiding kregen door het hele gebouw Mening Dante: ik vond het heel leuk het was heel leerzaam onderwerp en ik had veel geleerd Emma: ik vond het super leerzaam en leuk dat we alles achter de schermen mochten zien Linda: ik vond het heel erg leuk en interessant en vooral de kamers waren leuk Sven: vond het super leuk en heb super veel geleerd Femke: het was heel interessant en een heel leuk bezoek ik heb veel nieuwe dingen geleerd Julia: Het was super leerzaam en heel gezellig we mochten ook de kamers zien Sem: ik heb er veel van geleerd en ik vond het ook leuk want de man vertelde uitgebreid

3 Wat hebben we geleerd ? We hebben erg veel geleerd. We hebben ook veel vragen gesteld door die vragen wisten we ook veel meer. De begeleider was echt aardig. We mochten ook de kamers zien en ook hoe een zwembad werkt. !!Wist je dat ze heel milieubewust zijn want de regendruppels gaan ze voor het water van de wc’ s gebruiken.

4 Vragen Hebben jullie vrijwilligers? Nee want dat hebben we niet nodig omdat we genoeg personeel hebben. Kunnen hier ook kinderen komen? Meestal niet maar 1x per maand hebben we een open dag voor kinderen en dan kunnen ze komen in hun bikini/badpak zwembroek. Wie is het bedrijf gestart? Frank Bart. Hoeveel paren zijn er bij jullie getrouwd? 74 Hoe is het bedrijf ontstaan? Het doel van het bedrijf was om mensen te laten ontspannen. Hoeveel kamer hebben jullie? 14 Wat kun je organiseren of doen bij het fort? Slapen,trouwen,eten en chillen in de sauna Zijn er meerdere Fort Resorts? Nee, maar de broer van de eigenaar heeft wel een wijnkelder in de buurt ook in een fort. Hebben jullie sterren en waarom hebben jullie die? Ze hebben geen sterren maar wel veel bekers Waarom mochten we naar dit bedrijf? Omdat we denken dat kinderen wel meer konden weten over het fort en om interesse te geven aan jullie over werken in het fort. Waarom hebben ze u gekozen om de rondleiding te geven? Omdat ik wat kan vertellen over de zuivering van het zwembadwater onder het fort. Wat is het fort hiervoor allemaal geweest? Het is een bunker voor de 2de wereldoorlog geweest een gevangenis en een munitieopslagplaats geweest.

5 Foto’s en Filmpjes


Download ppt "Merel, Benthe, Femke, Emma, Linda, Sven, Sem, Julia, Dante"

Verwante presentaties


Ads door Google