De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom Dankdag kinderdienst VOEDSEL & VREUGDE.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom Dankdag kinderdienst VOEDSEL & VREUGDE."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom Dankdag kinderdienst VOEDSEL & VREUGDE

2

3 Looft de HEER', want Hij is goed, Looft Hem met een blij gemoed; Want Zijn gunst, alom verspreid, Zal bestaan in eeuwigheid.

4 Looft Gods wijsheid; door Zijn woord Bracht Hij al de heem’len voort; Want Zijn gunst, alom verspreid, Zal bestaan in eeuwigheid.

5 God schiep aan des hemels trans Grote lichten, rijk van glans; Want Zijn gunst, alom verspreid, Zal bestaan in eeuwigheid.

6 Looft Hem, looft Hem, al wat leeft, Die al 't vlees zijn voedsel geeft; Want Zijn gunst, alom verspreid, Zal bestaan in eeuwigheid

7 Zing, zing, zingen maakt blij Zingen van Jezus, vrolijk en blij

8 God is zo goed voor jou en voor mij pieker dus niet, wees dankbaar en blij. God heeft je lief en daarom zegt Hij Ben je soms moe, kom dan maar bij mij

9 Zing, zing, zingen maakt blij Zingen van Jezus, vrolijk en blij

10

11

12

13 Uw goedheid kroont de jaargetijen; Waar Gij Uw voetstap zet, Daar doet Gij 't al ten zegen dijen, Daar druipt het al van vet. Het woeste veld vangt zelfs die droppen, Zijn weide blijft niet droog; De heuvels steken blijde toppen Met lachend groen omhoog.

14 Wij zien Gods rijkdom op de velden, Hier is ook overvloed
Wij zien Gods rijkdom op de velden, Hier is ook overvloed. De volle akkerlanden melden: Wat is de Heere goed! Wij zijn, om God de eer te geven, Hier dankend nu bij Eén. God zorgt voor alles in ons leven. Dat is door Hem alleen!

15

16 Blij, blij, mijn hartje is zo blij
Blij, blij, mijn hartje is zo blij. Want Jezus is een vriend van mij, Daarom is mijn jonge hartje altijd blij, blij, blij. Blij, blij, mijn hartje is zo blij Want Jezus kwam op aard’ voor mij, daarom is mijn jonge hartje altijd blij, blij, blij.

17 Wij geloven in de Heere God, onze Vader, Die woont in de hemel en Die alles gemaakt heeft: de wolken, de bomen, de bloemen, de dieren en ook de mensen. Wij geloven in Jezus Christus, de Zoon van God, Die geboren werd in Bethlehem, Die gestorven is aan het kruis en ook begraven is, maar na drie dagen weer uit de dood is opgestaan. Wij geloven dat de Heere Jezus nu in de hemel is, maar dat Hij eens terugkomt op deze aarde om alle dingen nieuw te maken.

18 Wij geloven in de Heilige Geest, Die gekomen is op het Pinksterfeest en wil wonen in ons hart.
Wij geloven in één Christelijke Kerk, waarin we allemaal bij elkaar horen. Wij geloven dat onze zonden zijn vergeven en dat we eens een nieuw lichaam zullen krijgen. En dat wij dan voor altijd bij Jezus zullen zijn. Amen

19 God de Heere is almachtig, kijk, wat Hij geschapen heeft
God de Heere is almachtig, kijk, wat Hij geschapen heeft. Alles wat Hij maakt, is prachtig en Hij zorgt voor al wat leeft. Dank de Schepper, dank de Schepper, Die dit alles aan ons geeft.

20 Al het voedsel dat wij eten geeft God ons met gulle hand
Al het voedsel dat wij eten geeft God ons met gulle hand. En Hij geeft ook, niet vergeten, zaad voor elke nieuwe plant. Dank de Schepper, dank de Schepper, Hij houdt alles steeds in stand.

21 God zorgt voor ons, alle dagen. Hij geeft ons zelfs overvloed
God zorgt voor ons, alle dagen. Hij geeft ons zelfs overvloed. Heer, vergeef ons als wij klagen bij de minste tegenspoed. Dank de Schepper, dank de Schepper, Wij getuigen: God is goed!

22 Welkom in de wereld van het asielzoekerskind!

23 In mijn land Syrië is het niet veilig. Er is al heel lang oorlog
In mijn land Syrië is het niet veilig. Er is al heel lang oorlog. Heel veel mensen en kinderen worden gedood.

24 Samen met mama ga ik op de vlucht
Samen met mama ga ik op de vlucht. We moeten ver lopen… Uit ons land, over de grens. Na lang lopen komen we bij de zee. Mama vindt een boot die ons naar Europa brengt. In een vrachtwagen komen we uiteindelijk in Nederland. Ik hoop dat we hier niet meer bang hoeven te zijn!

25 In een asielzoekerscentrum (azc) moeten we wachten op antwoord
In een asielzoekerscentrum (azc) moeten we wachten op antwoord. Mogen we wel of niet in Nederland blijven? Hier woon ik samen met heel veel andere mensen uit allemaal landen.

26 Wachten is niet fijn… Mag ik wel in Nederland blijven
Wachten is niet fijn… Mag ik wel in Nederland blijven? Ook moet ik vaak aan papa denken. Hij is nog in Syrië. Hoe gaat het met hem?

27 Bij het AZC ga ik naar school samen met kinderen uit allerlei andere landen. Soms komen er kinderen bij, andere kinderen gaan weer weg.

28 Op zaterdag ga ik naar de kinderclub
Op zaterdag ga ik naar de kinderclub. Ik vind het leuk om hier naartoe te gaan. We doen spelletjes, we zingen samen en de juf vertelt een verhaal uit de Bijbel. Hier vertelt ze over de goede Herder.

29 Ik houd niet zo van vakantie
Ik houd niet zo van vakantie. Het duurt zo lang en dan heb ik niks te doen. Maar vorig jaar heb ik een tasje gehad met allemaal leuke dingen! Die had een jongen uit Nederland voor mij gevuld.

30 Wij vinden het heel leuk dat jij dit jaar een tasje vult voor de kinderen in het azc. Namens hen: Bedankt! Shukran! Thank you!

31 een rivier vol van vrede een rivier vol van vrede in mijn hart! (2x)

32 een fontein vol van blijdschap een fontein vol van blijdschap in mijn hart (2x)

33 Ik heb lief als mijn Jezus Ik heb lief als mijn Jezus in mijn hart (2x)

34 Een rivier vol van vrede een fontein vol van blijdschap ik heb lief als mijn jezus in mijn hart (2x)

35 OP PAD MET PAULUS

36 Paulus en Barnabas vluchten weg vanwege levensgevaar
Paulus preekt in de synagoge Paulus en Barnabas worden als goden gezien Paulus keert terug om gemeente te versterken Gemeente in Antiochië die Paulus en Barnabas uitzend en waar ze weer terugkeren om verslag uit te brengen Stadhouder Sergius Paulus komt tot geloof

37 Handelingen 14:5-18

38 De volken zullen, HEER, U loven; O HEER, U loven altemaal, Die d' aarde vruchtbaar maakt van boven, Dat z' ons op haar gewas onthaal'. God is ons genegen; Onze God geeft zegen. Hij, die alles geeft, Hij zal zijn geprezen; Hem zal alles vrezen, Wat op aarde leeft.

39 GOD verzadigde ons hart met
VOEDSEL & VREUGDE

40

41 GOD verzadigde ons hart met
VOEDSEL & VREUGDE

42 Ik zal met vreugd in 't huis des HEEREN gaan, Om daar met lof Uw groten naam te danken. Jeruzalem, gij hoort die blijde klanken: Elk heff' met mij den lof des HEEREN aan!

43

44 Hoger dan de blauwe luchten en de sterretjes van goud woont de vader in de Hemel die van alle kinderen houdt.

45 God zorgt dat de bloemen bloeien Dank Heer, dat U zoveel geeft Dank voor alles,wat kan groeien Voor Uw zorg, voor al wat leeft!

46 Daarom vragen wij eerbiedig, vouwen wij de handjes saam Heer die altijd naar ons luistert Neem dan nu ons danklied aan. Amen, Amen.

47

48 Dank U voor de wond'ren die gebeuren
Dank U voor de wond'ren die gebeuren. Dank U voor de bloemen in het veld. Dank U dat Uw schepping vol met kleuren van Uw liefde voor een mens vertelt.

49 Dank, dank, dank o Heer. U blijft altijd bij ons Heer. Amen, amen, amen.

50 Dank U voor die duizend mooie dingen; Dank U voor Uw liefde elke dag
Dank U voor die duizend mooie dingen; Dank U voor Uw liefde elke dag. Dank U dat als zorgen mij omringen ik eenvoudig bij U komen mag.

51 Dank, dank, dank o Heer. U blijft altijd bij ons Heer. Amen, amen, amen.

52

53 Fijne dag!


Download ppt "Welkom Dankdag kinderdienst VOEDSEL & VREUGDE."

Verwante presentaties


Ads door Google