De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Pag. 1 Hoi, Ik ben Martin, ik ben 17 jaar en doe de opleiding Dienstverlening praktijkroute. Ik ben genomineerd door een team docenten van de praktijkroute.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Pag. 1 Hoi, Ik ben Martin, ik ben 17 jaar en doe de opleiding Dienstverlening praktijkroute. Ik ben genomineerd door een team docenten van de praktijkroute."— Transcript van de presentatie:

1 Pag. 1 Hoi, Ik ben Martin, ik ben 17 jaar en doe de opleiding Dienstverlening praktijkroute. Ik ben genomineerd door een team docenten van de praktijkroute Meriant omdat zij vinden dat ik een doorzetter ben. In deze PowerPoint ga ik kort mijn verhaal vertellen en ga ik mensen interviewen met de vraag : ‘waarom vind jij mij een doorzetter’.

2 Pag. 2 Mijn verhaal In de 1e klas begon ik op theoretisch havo. Ik had een wat lastige start op het vmbo. Ik kreeg vlak achter elkaar te horen dat er bij mijn vader kanker geconstateerd was, dat mijn ouders gingen scheiden en dat mijn opa was overleden. Daardoor kon ik mij niet goed concentreren op school, deed ik ook niet mijn best, haalde ik slechte cijfers en had ik constant ruzie met bepaalde leraren. Daardoor zakte ik in de 2e klas naar kader theoretisch, in de 3e klas naar kader en in de 4e klas naar basis. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik ook te veel ouwehoerde in die tijd. Pas halverwege de 4e klas besefte ik dat ik wel voor mijn toekomt bezig was en dat ik mijn vmbo jaren simpelweg ‘verkloot’ had. Ik stond op 4 vakken gemiddeld een onvoldoende. Toen ik dat besefte ben ik mijn best gaan doen, veel gaan leren en uiteindelijk heb ik alle 4de vakken nog weten op te krikken naar gemiddeld een 6 en bij sommige zelfs een 7. Ook haalde ik op mijn examen overal een voldoende op en had ik op Nederlands de hoogste score van alle examenkandidaten (8,3). Toen ik dat achter de rug had ben ik Dienstverlening praktijkroute gaan doen en dat doe ik nu nog steeds met veel plezier.

3 Wat doe ik allemaal op school
Pag. 3 Wat doe ik allemaal op school Verslagen maken Excursies - crematorium - zorgjaarbeurs Utrecht Extra opdrachten - vergaderingen klaarzetten - helpen tijdens evenementen voor ouderen

4 4 Wat voor stage doe ik Stageplek : Restaurant Heremastate
Pag. 4 Wat voor stage doe ik Stageplek : Restaurant Heremastate Wat doe ik daar : - kassa - eten maken - omgaan met bewoners Wat leer ik daar : - omgang met mensen - voedsel regels - hygiëne regels - kassa draaien

5 Wat vinden mensen van mij ?
Pag. 5 Wat vinden mensen van mij ? Maike de Vries (medestudent) : Ik vind Martin een doorzetter omdat hij veel inzet toont bij alle dingen die hij doet! Hij pakt altijd alle opdrachten aan met beide handen en hij laat dan ook echt zien dat hij ervoor gaat. Maarten Bakker (medestudent) : Ik vind Martin een goede hard werkende en een doorzettende jongen die met een plezier naar school toe gaat. Is altijd in voor en grapje maar in de meeste gevallen een serieuze jongen.

6 Pag. 6 Annet (coach) : Martin is een doorzetter omdat hij weet wat hij wil en dat ook gaat doen. Hij is een doorzetter omdat hij ondanks dat het niet altijd meezit toch doorgaat. Dat is knap voor een jongen van zijn leeftijd. Edu (Vakdocent Dienstverlening) : Ik vind Martin een doorzetter omdat hij aan elke prestatie mee wil doen, ongeacht het tijd stip. Denk aan 6:00 in de ochtend of om 22:00 ’s avonds het maakt jou niet uit. Ook al is hij jarig werk gaat altijd voor en dat onderscheid Martin tussen de andere niveau 2 studenten. Hij vindt het moeilijk om met veranderingen om te gaan, waardoor hij af en toe moet schakelen tussen zijn gevoel en zijn principes. hij staat altijd positief in zijn werk, hij is liever moe dan lui. En dat maakt hem een echte doorzetter.

7 Dienstverlening praktijkroute
Pag. 7 Dus stem op mij !! Als jullie vinden dat ik het verdien om doorzetter van het jaar te worden, stem dan op mij. Alvast bedankt !! Martin Hindriks Dienstverlening praktijkroute


Download ppt "Pag. 1 Hoi, Ik ben Martin, ik ben 17 jaar en doe de opleiding Dienstverlening praktijkroute. Ik ben genomineerd door een team docenten van de praktijkroute."

Verwante presentaties


Ads door Google