De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Parijs Hallo,klasgenoten en meester. Mijn spreekbeurt gaat over Parijs. Ik heb dat gekozen omdat ik fan ben van de Eiffeltoren en dan dacht ik waarom doe.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Parijs Hallo,klasgenoten en meester. Mijn spreekbeurt gaat over Parijs. Ik heb dat gekozen omdat ik fan ben van de Eiffeltoren en dan dacht ik waarom doe."— Transcript van de presentatie:

1 Parijs Hallo,klasgenoten en meester. Mijn spreekbeurt gaat over Parijs. Ik heb dat gekozen omdat ik fan ben van de Eiffeltoren en dan dacht ik waarom doe ik het niet over Parijs.

2 FRANÇOIS HOLLAND E Elk land heeft een president of een koning maar Frankrijk heeft een president en die noemt François Hollande. Hij is de president van Frankrijk en hij is geboren in Parijs op 12 augustus. Hij is een heel trouwe man.

3 Eiffeltoren Eiffeltoren Gewone Eiffeltoren Verlichte Eiffeltoren

4 Eiffeltoren Eiffeltoren §300meter § gebouwd tussen1884 - 1889 § ontwerpers Gustavo Eiffel en Stephen Sauvester

5 Eten uit Parijs Eten uit Parijs Franse wijn baquette

6 SOORTEN WIJN § Bordeaux § champagne § bourgogne §………,…… grond

7 Afstand Gent en Parijs. Afstand § te voet §fiets §auto §trein

8 Terreur in Parijs § Concertzaal § mensen niet meer op straat

9 lichtstad § Lichtstad Hèhèyèy

10 FILMS FILMS https://youtu.be/fFtssl7u7lE?t=123 Moulin rouge

11 Quiz Quiz 1) Hoe lang is het rijden met de auto van Gent en Parijs? 2) Hoe hoog is de Eiffeltoren? 3) Wanneer is de Eiffeltoren gebouwd? 4) Hoe noemen ze Parijs? 5) Noem een soort Franse wijn?


Download ppt "Parijs Hallo,klasgenoten en meester. Mijn spreekbeurt gaat over Parijs. Ik heb dat gekozen omdat ik fan ben van de Eiffeltoren en dan dacht ik waarom doe."

Verwante presentaties


Ads door Google