De oplossing van Office voor uw zakelijke uitdagingen De nieuwe functies van Office 365 Welke versie van Office is het meest geschikt voor u? Wat is Office.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wij vertegenwoordigen SLIDEPLAYER.NL
Advertisements

Doelstellingen In deze cursus worden de volgende onderwerpen behandeld: Contact maken met mensen om wie u geeft U kunt eenvoudig in contact komen met.
Document Management Silicon.
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 voor gemachtigden
Samenwerking met MOSS 2007! Chris Hoppenbrouwers.
De kracht van HBSoftware B.V Als uw markt verandert, verwachten uw klanten dat u daar snel op reageert. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit onze branchefocus.
Windows Phone 8 Highlights & Mobile ERP. Live Tiles Alle informatie, direct weergegeven op het startscherm Volledig personaliseerbaar Altijd up-to-date.
Een gratis website voor uw appartement - waarom?
Mailoplossingen voor het onderwijs
01 van 06 Portal4U Loe Hameleers Twan Saleming Klanten: Wat kost dat artikel? Wanneer wordt geleverd? Die werkt hier niet meer.. Die factuur ken ik niet.
Easy Bis Bestuursdienst Informatie Systeem Van agendapunt tot besluit Met automatische internet publicatie.
PRISM FY11 Hans van der Meer Microsoft Nederland
Dé complete online werkplek met de kracht van Office 365
Onderzoek 1: Enquête Gemaakt door Mike, Dylano, Iheb en Brain.
Presentatie nieuwe media
Web Apps de online plek om samen te werken Gebruik Office overal Beste gebruikerservaring Werk beter samen Breng ideeën tot leven.
Sanne van der Palen – Yoshi Denis – Aïcha Cardoen
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 Web App
Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen ? Even voorstellen
Office 365 voor zelfstandigen en kleine bedrijven.
De kracht van Herke ICT Group Herke is gespecialiseerd in automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen in de bouw. Als marktleider in rolgebaseerde.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met geïntegeerde.
27 januari Slimmer Communiceren Met medewerkers die plaatsonafhankelijk werken toch een hogere productiviteit bereiken? U kunt al uw communicatie.
UPGRADE PROGRAMMA WINDOWS 7 OFFICE 2010 OFFICE 365.
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 voor antwoordgroepen
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
27 januari 2011.
Systeemherstel Presentatie bij de HCC op dinsdagmiddag 27 oktober 2009 door Kick de Wolff.
Student Advantage SLBdiensten & APS IT-diensten Charles Stork
Snelzoekgids voor video Een videogesprek starten 1.Plaats de aanwijzer op de foto van een contactpersoon en klik op de cameraknop. 2.De contactpersoon.
Zakelijke applicaties TOP 3 - Charlotte Panis. Top 3 1. Dropbox 2. Evernote 3. Documents to go.
Grip op IT.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Lync-vergaderingen Deelnemen aan een Lync-vergadering
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Met Lync kunt u beginnen met samenwerken zonder dat u.
Snelle naslag voor © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Lync Web App Deelnemen aan een Lync-vergadering met computeraudio Als u niet.
Sales Tips.
TraceNet CLIFFORD Electronics Benelux B.V.
Datum Naam Mobiele telefoons uit aub Stel vragen tussendoor aub v v Naar de agenda Krachtige CRM oplossingen Van harte welkom CRM Online Sales & Marketing.
Sociale media als communicatiemiddel Door Jasper Van Biesen.
Implementatie Office 365, “Kwestie” van loslaten Pieter Vorstenbosch Senior adviseur Onderwijs&ICT 9 december 2015.
123 Belangrijke voordelenWat is het? End-to-end mogelijkheden Creëer en versterk autonome flexibele teams Plaats kwaliteit centraal in alles wat u doet.
Mid-market servercampagne – Thru Partner- presentatie: Dia voor presentator: niet laten zien Spreker: Partner Titel van de presentatie: We geven u het.
Hallo Aanmelden. Opslaan. Delen. Bij Office draait het om werken zonder beperkingen. U werk gaat overal met u mee naartoe en is automatisch beschikbaar.
3CX Telefoon Centrales. 3CX Products – 3CX Phone System 3CX Phone System.
Welkom. Inspirerende omgeving Ruim 30 vooraanstaande bedrijven op het gebied van duurzame energie presenteren zich aan u in het Dubo Trade Centre. Uiteenlopende,
Bring Your Own Device OUDERAVOND BS D’N HEIAKKER DEURNE 3 JUNI 2014.
Social media. Agenda Over ons Facebook Twitter Linkedin Instagram.
Feiten Meest voorkomende helpdeskproblemen.  Per werknemer wordt gemiddeld een half uur per dag(!) besteed aan zoeken naar ICT antwoorden.  Productieverlies.
Social Intranet: een ‘ver van mijn bed’-show Intranet Congres Sonja de Vries - ilionx.
CROSS SELL PROGRAMMA. Het belang van totaaloplossingen Door de sterke groei van aanbieders van Office 365 is het belangrijk dat u zich als IT- partner.
Gids door Doccle Doccle. De Cloud 2 1.Wat is de Cloud? 2.Voordelen van de Cloud 3.Nadelen van de Cloud 4.Doccle is geen cloudapplicatie.
Vergaderingen zinvol maken. De kern van een fantastisch team is fantastische communicatie. Kern.
HOE JE DEZE GIDS GEBRUIKT
WirelessCity Ontdek de mogelijkheden van HP Wireless
IT that makes business easy
‘Business at the speed of change’
Individuele analyse kijkstages
ZOOM IN OP DE TYPISCHE PlanetPress-GEBRUIKER.
Cloud Oplossingen Bastiaan Ludeking Consultant M
Welkom bij de nieuwe versie van PowerPoint
VIMTAG Keuzehulp voor het vinden van de juiste IP camera.
Handleiding Succes meten en delen
Cybersecurity, samen staan we sterk!
Welkom bij de nieuwe versie van PowerPoint
OneDrive is uw persoonlijke, zakelijke opslagplaats waarmee u toegang hebt tot bestanden in Office 365. Werk realtime samen met uw collega's, terwijl u.
4. Succes meten, delen en herhalen
Hoe omarmen Nederlandse non-profit organisaties informatietechnologie?
Transcript van de presentatie:

De oplossing van Office voor uw zakelijke uitdagingen De nieuwe functies van Office 365 Welke versie van Office is het meest geschikt voor u? Wat is Office 365?

CloudservicesPermanent Altijd up-to-date Office + cloudservices 2013-versies Office on-premises

Snel en soepel werken met aanraakfuncties, pen, muis en toetsenbord Moderne Windows 8-apps met aanraakfunctionaliteit Ondersteuning voor Windows Phone en iOS- en Android- telefoons. Stream Office naar elke computer met Office op aanvraag Roamingservice voor Office- toepassingen en -documenten Altijd up-to-date Nieuwsfeeds en microblogging, uit te breiden met Yammer Vergaande integratie met sociale functies in heel Office HD-videovergaderingen en Skype- federatie Geoptimaliseerd voor aanraakfunctionaliteit, muis en pen Digitaal notities maken Leesmodus in Word en weergave voor de presentator in PowerPoint Oplossingen die optimaal zijn afgestemd op de omvang en IT- behoeften van het bedrijf Een uniforme beheerervaring in Office 365 Hulpprogramma's voor gegevensverliespreventie en bescherming tegen malware, spam en phishing-aanvallen Cloud Vereenvoudigde IT Sociaal Nieuwe scenario's Apparaten

Oude server Groeiende behoeften Gehoste Oude Office

Gezamenlijk werken Vereenvoudi gde IT Maximale meerwaarde Overal toegang Professionele uitstraling

Overal toegang Open uw bestanden vanaf praktisch elke locatie, op elk apparaat Vereenvoudig het opslaan en delen van documenten Stream een volledige versie van Office binnen enkele seconden

Gezamenlijk werken Host effectieve vergaderingen met HD- videovergadering Blijf verbonden door sites, documenten en discussies te volgen Houd iedereen op de hoogte met Teampostvakken

Professionele uitstraling Presenteer op een professionele manier Zet informatie om in inzicht met Excel Maak een website voor uw bedrijf en werk deze bij

Vereenvoudigde IT Op afstand gegevens wissen van verloren apparaten Serviceniveau- overeenkomst met financiële ondersteuning Beheer gebruikers en services op één plaats

Maximale meerwaarde Altijd toegang tot de nieuwste technologie Geen infrastructuurkosten vooraf Functies voor ondernemingen, betaalbare prijzen

Office voor Thuisgebruik en Zelfstandigen 2013 Office Professional Plus 2013 Office 365 voor Kleine Bedrijven Premium Office 365 Enterprise Office 365 voor Middelgrote en Grote Ondernemingen Geoptimaliseerd voor 1-10 gebruikers Geen IT-vaardigheden nodig Meer dan 250 gebruikers Geavanceerde IT-behoeften gebruikers Interne of door partner ondersteunde IT

Neem contact op met Hoppenbrouwers ICT

© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Microsoft, Windows en andere productnamen zijn mogelijk gedeponeerde handelsmerken en/of handelsmerken in de Verenigde Staten en/of andere landen. De hier gepresenteerde gegevens dienen alleen ter informatie en geven de huidige visie van Microsoft Corporation op de datum van deze presentatie aan. Omdat Microsoft moet reageren op veranderende marktomstandigheden, mag deze presentatie niet worden opgevat als een verbintenis door Microsoft. Ook kan Microsoft de nauwkeurigheid van informatie die wordt geleverd na de datum van deze presentatie, niet garanderen. MICROSOFT GEEFT GEEN GARANTIE, UITDRUKKELIJK, IMPLICIET OF STATUTAIR, MET BETREKKING TOT DE INFORMATIE IN DEZE PRESENTATIE.