SAY BSO ASO SAY KSO 2de graad SO TSO WHAT?.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
NAAR DE TWEEDE GRAAD VAN HET SECUNDAIR ONDERWIJS
Advertisements

Het secundair onderwijs
`Verschil tussen Kennissen en vrienden
Masterproef door Karl Destoop Academiejaar David Schroyens (Agentschap voor onderwijscommunicatie) Leen Neirynck (Vrij CLB Roeselare)
LEERKRACHT MIJN SPREEKBEURT LAURENT GOEMAN.
CHEMIE ONTDEK JE TALENT EN LAAT HET OPENBLOEIEN vrij technisch instituut KUNST WETENSCHAP MAATSCHAPPIJ WELZIJN TALEN KANTOORADMINISTRATIE HAARSTILIST OUDERENZORG.
Op stap naar secundair onderwijs
Starten in het Secundair onderwijs
Het secundair onderwijs
OnderwijsLoopbaanBegeleiding Leerlingen en ouders van het zesde leerjaar WELKOM Welkomstdia. Korte voorstelling persoon, CLB en OLB.
Schooljaar Tom Billiet - PVOC Antwerpen NAAR DE DERDE GRAAD VAN HET SECUNDAIR ONDERWIJS.
CLB-team OKAN Marie Hubain Nathalie Cnudde Orthopedagoog CLB-arts
Ja maar, bij ons gaat alles goed Wij hebben geen problemen Ik heb een idee! Zullen we het zo doen? Andere prioriteiten, geen tijd Dat willen we nietPast.
Infoavond Middelbaar. Welkom.
Op stap naar het secundair onderwijs
Het secundair onderwijs
In vogelvlucht … Het keuzeproces Waar informatie zoeken Verschillende mogelijkheden Of werk zoeken …?
Programma Deel 1 CLB Deel 2 WICO scholengemeenschap studieaanbod
Allochtonen in het hoger onderwijs
Structuur secundair onderwijs
Wetenschappen 2e en 3e graad
Secundair onderwijs Studieaanbod.
Ik zou je graag enkele dingen willen zeggen…
Op stap naar het secundair onderwijs
Naar het secundair onderwijs in Antwerpen
Lieve vriend(in)!.
Graag wil ik jou een roosje geven
Oh, nee! Wat Een ramp!.
De verhuizing Ik ben Fleur Ik ben Mandy Ik moet je iets vertellen, ik moet verhuize n vanwege mijn vaders werk Wat erg.
Ik ben Ulrike Seynaeve en ik ben 18 jaar oud. Op 18 november 1991 werd ik geboren te Torhout, maar al men hele leven lang woon ik te Lichtervelde. En.
Op stap naar het secundair onderwijs
Niet klikken, de voorstelling is volledig automatisch
Infoavond leerlingen 1ste jaar
Vraag aan de Helpdesk: Hoe kan ik LIEFDE installeren?
Wat ik wil…..
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Starten in het Secundair onderwijs
Overgang basis naar secundair
Gedeeld, verbeeld Eindrapport van de commissie onderwijs cultuur.
Wie ben ik?.
STEM monitor juli Doelstellingen STEM-actieplan STEM-actieplan streeft op middellange termijn naar: Meer starters en afgestudeerden.
Hotelmanager Ik ben Ali IK GA JE ALLES VERTELEN OVER EEN HOTELMANAGER.
WO les 1 Het sedcunair onderwijs. Op stap naar het SO Wat staat er op de voorkant? Op stap naar het secundair onderwijs. Waarover denk je dat dit zal.
Oh, nee! Wat Een ramp!
Loopbaan oriëntatie en begeleiding

Verder studeren Na 6e of 7e BSO
Eva Verstraete Studiedag “Ouders over het secundair onderwijs” 20/11/2015.
INTERVIEW. Hallo, Ik ben juf Isabelle. Ik geef les in het 1 ste leerjaar van de Sint-Stevensschool.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
MIJN WEBSHOP YANAH PRUYM, MEB D. HOME PAGINA
D E OVERSTAP NAAR HET SECUNDAIR ONDERWIJS Infoavond 18/01/2016 De Brug VCLB D E W ISSEL C AMPUS C ENTRUM.
tandarts Later wil ik graag tandarts worden Dat is mijn droom omdat..
Weblog Een venster tussen klas en omgeving. Wat is een weblog? Een weblog is een digitaal dagboek. Je kan, wat in de klas gebeurt, delen met de omgeving.
Nederlands Vrijdag 11 maart 2VA.
Болормаагийн Энхжин 1992 онд Улаанбаатар хотод т ө рс ө н. Бельги улсын Лювэн хотын Catholic University of Leuven-д Эдийн засаг, Бизнэс удирдлагын чиглэлээр.
1 BEROEPS KUNST BuSO Leren en werken TECHNISCH ASO Het secundair onderwijs website CLB.
SLC Assessment RUBEN SOL. Inhoud  Wie ik ben  Leerdoelen  Afsluiting.
Hallo.
Experten in de derde graad Proefproject
Flankerend Onderwijsbeleid
Op stap naar het secundair onderwijs
Shane Pereira SLC Assessment.
Op stap naar het secundair onderwijs
Welkom! structuur van onze school
Infonamiddag De werking van het Belgisch Onderwijssysteem
CLB Ieper Dieter Baesen ppt komt op website clb
Transcript van de presentatie:

SAY BSO ASO SAY KSO 2de graad SO TSO WHAT?

Hallo! Ik ben Dorien. Ik ben 14 en zit in het derde jaar algemeen secundair onderwijs (ASO). Benieuwd waarom ik hiervoor koos? Klik op de pijl!

Ik koos voor ASO omdat ik eerder theoretisch aangelegd ben, graag studeer en nu al weet dat ik hogere studies wil aanvatten ! Meer weten over mijn richting? Klik op de pijl!

Bij de start van het derde jaar koos ik voor de richting Latijn. Zo maakte ik kennis Met Mevrouw Geerts, onze klastitularis . Hoewel ik goede punten haal, denk ik niet dat Latijn echt mijn ding is. Daarom ga ik nu op zoek naar een nieuwe richting binnen het ASO. Zoek je mee? Klik op de pijl!

Studieaanbod 2de graad ASO binnen KOGEKA TO DO: Studieaanbod 2de graad ASO binnen KOGEKA verkennen! http://ww.kogeka.be

Hallo! Ik ben Marijn. Ik ben 14 en zit in het derde jaar technisch secundair onderwijs (TSO). Benieuwd waarom ik hiervoor koos? Klik op de pijl!

Ik koos voor TSO omdat ik eerder technisch aangelegd ben, maar ook algemene vakken kan appreciëren! Ik ben er dus nog niet uit of ik wil verder studeren of niet! Meer weten over mijn richting? Klik op de pijl!

Bij de start van het derde jaar koos ik voor de richting Handel. Zo maakte ik kennis Met Mevrouw Geerts, onze klastitularis . Hoewel ik goede punten haal, denk ik niet dat Handel echt mijn ding is. Daarom ga ik nu op zoek naar een nieuwe richting binnen het TSO. Zoek je mee? Klik op de pijl!

Studieaanbod 2de graad TSO binnen KOGEKA verkennen! TO DO: Studieaanbod 2de graad TSO binnen KOGEKA verkennen! http://www.kogeka.be

Hallo! Ik ben Brent. Ik ben 14 en zit in het derde jaar kunstsecundair onderwijs (KSO). Benieuwd waarom ik hiervoor koos? Klik op de pijl!

Ik koos voor KSO omdat ik kunstzinnig van aard ben, maar ook een goede algemene kennis wil opbouwen. Zo kan ik later nog beslissen of ik al dan niet zal verder studeren. Meer weten over mijn richting? Klik op de pijl!

Bij de start van het derde jaar koos ik voor de richting Muziek. Zo maakte ik kennis Met Mevrouw Geerts, onze klastitularis . Hoewel ik goede punten haal, denk ik niet dat Muziek echt mijn ding is. Daarom ga ik nu op zoek naar een nieuwe richting binnen het KSO. Zoek je mee? Klik op de pijl!

Studieaanbod 2de graad KSO binnen Vlaanderen verkennen! TO DO: Studieaanbod 2de graad KSO binnen Vlaanderen verkennen! http://www.ond.vlaanderen.be/ onderwijsaanbod

Hallo! Ik ben Axelle. Ik ben 14 en zit in het derde jaar beroepssecundair onderwijs (BSO). Benieuwd waarom ik hiervoor koos? Klik op de pijl!

Ik koos voor BSO omdat ik eerder praktisch aangelegd ben Ik koos voor BSO omdat ik eerder praktisch aangelegd ben. Na het secundair onderwijs wil ik dan ook meteen aan de slag op de arbeidsmarkt! Meer weten over mijn richting? Klik op de pijl!

Bij de start van het derde jaar koos ik voor de richting Verkoop. Zo maakte ik kennis Met Mevrouw Geerts, onze klastitularis . Hoewel ik goede punten haal, denk ik niet dat Verkoop echt mijn ding is. Daarom ga ik nu op zoek naar een nieuwe richting binnen het BSO. Zoek je mee? Klik op de pijl!

Studieaanbod 2de graad BSO binnen KOGEKA verkennen! TO DO: Studieaanbod 2de graad BSO binnen KOGEKA verkennen! http://www.kogeka.be

Bedankt voor je hulp! Bedankt voor je hulp! Bedankt voor je hulp! Bedankt voor je hulp!