ENQUETE A.E.L. 2015. Hoe is het stagelopen je bevallen? Goed:94% (94% in 2014) Goed:94% (94% in 2014) Matig:5% ( 5% in 2014) Matig:5% ( 5% in 2014) Slecht:1%

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het Nederlandse Rode Kruis
Advertisements

Kleine engelen Foto’s, tekst en geluid!.
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Makkelijk lezen voor volwassenen [Bedrijfsnaam]. Wat doen we?  We maken lezen aantrekkelijk.  We maken volwassenen actief met taal.  Dan wordt lezen.
Natuur en natuur beleving in de BSO 2
Hondenhumor Kattengein Film is voorzien van geluid.
Niet echt maar mama zei dat ik naar school moest *hoest* *hoest*
Gemaakt door Odessa koorevaar
Louis.
Opvoeding.
Portfolio Website Tim Klijn Klas: MBI m1 Datum: 21 november 2007
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Pannenkoek huis Naam: ricardo Klas: 4a blauw Jaar: 4de jaars.
Blijf bij mij Jolink.
Makkelijk lezen voor volwassenen [Bedrijfsnaam]. Wat doen we?  We maken lezen aantrekkelijk.  We maken volwassenen actief met taal.  Dan wordt lezen.
Mijn toekomst/droom. Door Natasja van Dijk.
Mijn stage bij kiffen Naam: eddy Klas: 5b Jaar: 2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar.
Mijn stage bij de koekoek
WoW EMEG-LIJST.  Vrienden  Nieuwsgierig  Enthousiast broertje WAAROM?
Weemoed. Muziek : Floyd Cramer Hello Darling.
Toen ik jong was, heeft mijn moeder mij gevraagd welk het belangrijkste deel was van ons lichaam. . Ria Slides.
Heksen Voorwoord Heksen in sprookjes Kenmerken van de heks Bewijzen
Indische nostalgie…….
ENQUETE A.E.L Hoe is het stagelopen je bevallen? Goed:94% (96% in 2010) Goed:94% (96% in 2010) Matig:6% ( 3% in 2010) Matig:6% ( 3% in 2010) Slecht:0%
Annie M.G. Schmidt.
De Moppentrommel van Piet Plezier
Mijn Levens verhaal… By Friso Santen Friso Santen.
Mijn stage bij * Naam: * Klas: * Jaar: * Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar waarin je stage.
Mijn stage bij het flierefluit Naam: chantal kobus Klas: 4a Jaar: 2008 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu.
Mijn stage bij het grotehuis het is een bejaardentehuis Naam: Elke Klas:4a Jaar: Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ.
Mijn stage bij; humanitas Naam: nancy Klas: 4b Jaar: 2009/2010 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ.
End Year Assesment Jordi de Rijk Semester 2.
Lieve zoon/dochter ....
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Glow.
ENQUETE A.E.L Hoe is het stagelopen je bevallen? Goed:98% (94% in 2011) Goed:98% (94% in 2011) Matig:1% ( 6% in 2011) Matig:1% ( 6% in 2011) Slecht:1%
Oh, nee! Wat Een ramp!.
Gedroomd ….
Op de Berg van God “Ik zal je in een kloof laten schuilen en mijn hand beschermend voor je houden tot ik voorbij ben. Als ik mijn hand weg haal,
WAT EEN GOD! JESAJA 63:7-9; 64:3; 65:1,2.
Een website bouwen, hoe doe je dat eigenlijk?. Website bouwen Wat zet ik er op? Hoe deel ik mijn pagina’s in? Welke knoppen moet ik gebruiken?
PANTOFFELS.
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Ik dacht dat het geluid voor ons, levende wezens, belangrijk was en daarom heb ik gezegd: Mijn oren.
« Renaissance » « Wedergeboorte » aan een vriendin aan een vriend.
Voor Aranka... Van Aart.
Lot project-opdracht 2 Vragen van opdracht 2 en de antwoorden De 3 meiden van groep brenda.
Samenwerkingsverband Regio IJssel-Vecht
Ik hou er niet van om op dergelijke momenten te praten
DE VERKEERSCODE op een eigentijdse manier uitgelegd. Marcel Lippens 20/01/2008.
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
DE POSTBODE.
Wie ben ik?.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
QUIZ! START! Hoe goed ken jij onze groepsleden?
Verdraagzaamheid..
Help!!!Er zit een monster onder mijn bed!!!
Continuïteit in het onderwijs Richard Moore. Gelukkige kinderen zijn de beste leerlingen.
Oh, nee! Wat Een ramp!
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Heb je een offer. Jezus heeft het offer op het kruis gebracht
‘Mixed up piles’.
INTERVIEW. Hallo, Ik ben juf Isabelle. Ik geef les in het 1 ste leerjaar van de Sint-Stevensschool.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Gemaakt door rosa hallo kommie hoe is ie.wow tijd niet gezien !!!!
2 Wat is (digitaal) pesten? Groep 7 3 Leuke school De tweede dag lag mijn lunch Als beleg tussen blz 13 en 14 Van mijn nieuwe wiskundeboek Toen kreeg.
Bibliotheek. Wij zijn naar de presentatie van Tosca Menten geweest. Wij zijn met groep 7 naar een presentatie van Tosca Menten geweest. Het was heel leuk.
Bella is wanhopig op zoek naar mij. Hierdoor gaat ze gevaarlijke dingen doen, hou jij haar tegen?
Gezeik Ja je mag het eigenlijk niet hardop zeggen Maar soms heb ik het zo gehad met het onderwijs. Die docenten die alleen maar klagen dat het zo zwaar.
Transcript van de presentatie:

ENQUETE A.E.L. 2015

Hoe is het stagelopen je bevallen? Goed:94% (94% in 2014) Goed:94% (94% in 2014) Matig:5% ( 5% in 2014) Matig:5% ( 5% in 2014) Slecht:1% ( 1% in 2014) Slecht:1% ( 1% in 2014)

Hoe was de stagebegeleiding op je stageplaats? Goed:97% (92% in 2014) Goed:97% (92% in 2014) Matig:3% ( 8% in 2014) Matig:3% ( 8% in 2014) Slecht:0% ( 0% in 2014) Slecht:0% ( 0% in 2014)

Ben je door het stagelopen meer gaan nadenken over je latere beroep? Ja:74% Ja:74% Weet niet:13% Weet niet:13% Nee:12% Nee:12%

Cijfers:Voorbereiding op de stage

Cijfers:De stage zelf

Cijfers:Het hele AEL- project

Opmerkingen Vroeger dacht ik dat: Werken makkelijk en saai was Werken makkelijk en saai was

Opmerkingen Vroeger dacht ik dat: Werken makkelijk en saai was Werken makkelijk en saai was Nu denk ik dat: Werken zwaar en leuk is Werken zwaar en leuk is

Opmerkingen Vroeger dacht ik dat: Werken leuker was dan school Werken leuker was dan school

Opmerkingen Vroeger dacht ik dat: Werken leuker was dan school Werken leuker was dan school Nu denk ik dat: Werken veeeeel leuker is dan school Werken veeeeel leuker is dan school

Opmerkingen Het belangrijkste wat ik geleerd heb, is: Dat je weet hoe het is om echt te werken Dat je weet hoe het is om echt te werken Dat je mensen moet respecteren hoe ze zijn Dat je mensen moet respecteren hoe ze zijn Dat je geduld moet hebben Dat je geduld moet hebben Dat ik dit later niet wil doen Dat ik dit later niet wil doen Dat ik, door koffie te drinken, beter werk! Dat ik, door koffie te drinken, beter werk!

Opmerkingen Het grappigste moment van mijn stage was: “Dat ze mij meteen de 1e dag al ‘juffrouw’ noemde“ “Dat ze mij meteen de 1e dag al ‘juffrouw’ noemde“ “Dat een jongetje mij Afrikaans leerde” “Dat een jongetje mij Afrikaans leerde” “Toen een kind vroeg of ik al kindjes had” “Toen een kind vroeg of ik al kindjes had”