Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A. G. M. Weststrate.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Advertisements

Welkom op TOV!.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom deze middag in Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger deze dienst Ds. A.G.M. Weststrate De verkondiging als sleutel van de hemel.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H. van den Heuvel.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger deze dienst Ds. J. Groenleer.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger deze dienst Ds. A.G.M. Weststrate De gekruisigde Heere Jezus als de Hemelse Opticien.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Het thema is: Beeldenstorm!
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger deze dienst Ds. A.G.M. Weststrate De eerste woorden van de Opgestane.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Het thema voor de dienst is: Babylon = Titanic.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Het thema voor de dienst is: Ik zie, ik zie,
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Een enclave van de eeuwigheid.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. P.J. Trimp Thema : Leven onder een open hemel.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H. de Graaf.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. P.J. Trimp uit Goes Het thema: Is onze eredienst offerdienst?
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Het ABCD van het vluchtelingen-probleem:
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Br. P. v.d. Dikkenberg Jacob op de grens. Gods belofte geeft uitzicht.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate Hoe rijk ben jij? / Hoe ben jij rijk?
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. K. Groeneveld.
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate Al wat ik nodig had, hebt Gij gegeven!
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. J. G. Schenau Maleachi, profeet van Gods komst.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A. G. M. Weststrate.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate Hoe ga je om met mensen die het voor het zeggen.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate “Blij, in plaats van bang!”
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. Th. van Olst.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H. Schenau.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate God maakt zijn Naam bekend!
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate Hij is de hoogste HEER!
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate Zuiverheid in huwelijk en seksualiteit.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Uniek geboortebericht.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H. de Graaf.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H. de Graaf.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. J.G. Schenau Thema: Wat je ziet, dat heb je zelf.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. P.J. Trimp Thema: Ben jij een Maria of een Martha?
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Keep calm and trust God.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Rijk wordt arm en arm wordt rijk.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. J. van Langevelde Thema: ‘Of de duivel er mee speelt…’
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Niet stelen!
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. J.G. Schenau uit Goes Thema: Hoger dan de engelen.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. K. Groeneveld Thema: Over het bidden.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. D. Dunsbergen.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Het thema: Voorbede voor Sodom.
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Gebed: ‘4G’ van Gods gemeente.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A. Th. van Olst uit Antwerpen Thema: Leven tussen hemelvaart en.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H.H. de Haan.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H.H. de Haan.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A. Th. van Olst Thema: Verzegeld met de Heilige Geest.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Door wie laat jij je beoordelen ?
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. J. van Langevelde Thema: Zonder de Geest lukt het niet…
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G. Boogaard uit Rotterdam Thema: “Wie is God?”
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. J.G. Schenau uit Goes Thema: Waar doen we goed aan?
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Groei door dóén.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. W.J.A. Ester Thema: de blijdschap van het geloof.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Ontspanningswoord in een verbanningsoord.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: De eerste liefde.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. J. G. Schenau Wakker worden!
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Gebed: de ademhaling van het geloof.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Bartimeüs en de Heere Jezus.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Transcript van de presentatie:

Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A. G. M. Weststrate

Informatie voor onze gasten De Bijbellezing is uit de vertaling van Bijbels liggen bij de entree. De psalmen en liederen worden geprojecteerd. Tijdens deze dienst is er crèche tot en met 5 jaar oud.

Mededelingen De collectedoelen van D.V. zondag 8 november zijn: 1 e collecte kerk 2 e collecte kassen landelijk kerkverband uitgang: rente, aflossing en onderhoud gebouwen. D.V. zondag 8 november a.s. hoopt voor te gaan: uur ds. A.G.M. Weststrate uur ds. Schenau (doopdienst) D.v. zondag 8 november na de dienst Gezin, School, Kerk is het koffiedrinken. Willen de basisschool leerlingen na deze dienst blijven om liedjes te oefenen voor de Gezin, School, Kerk-dienst?

Liturgie zondag 1 november Mededelingen Ps. 100: 1, 3 NB *Stil gebed *Votum en groet Ps. 12: 4 NB Wetslezing Ps.119: 53 Gebed Schriftlezing: Lukas 10: LVK 326: 1, 5 Preek Ps. 73: 13 Onderwijs Opw. 40: 1, 2 Collecte Dankgebed *Opw. 462 *Zegen * Staande

Liturgie zondag 1 november Mededelingen Ps. 100: 1, 3 NB *Stil gebed *Votum en groet Ps. 12: 4 NB Wetslezing Ps.119: 53 Gebed Schriftlezing: Lukas 10: LVK 326: 1, 5 Preek Ps. 73: 13 Onderwijs Opw. 40: 1, 2 Collecte Dankgebed *Opw. 462 *Zegen * Staande

Liturgie zondag 1 november Mededelingen Ps. 100: 1, 3 NB *Stil gebed *Votum en groet Ps. 12: 4 NB Wetslezing Ps.119: 53 Gebed Schriftlezing: Lukas 10: LVK 326: 1, 5 Preek Ps. 73: 13 Onderwijs Opw. 40: 1, 2 Collecte Dankgebed *Opw. 462 *Zegen * Staande

Ps. 100: 1, 3 NB Juicht Gode toe, bazuint en zingt. Treedt nader tot gij Hem omringt, gij aard' alom, zijn rijksdomein, zult voor den HEER dienstvaardig zijn.

Treedt statig binnen door de poort, Hier staat zijn troon, hier woont zijn Woord. Heft hier voor God uw lofzang aan: Gebenedijd zijn grote naam. Ps. 100: 1, 3 NB

Liturgie zondag 1 november Mededelingen Ps. 100: 1, 3 NB *Stil gebed *Votum en groet Ps. 12: 4 NB Wetslezing Ps.119: 53 Gebed Schriftlezing: Lukas 10: LVK 326: 1, 5 Preek Ps. 73: 13 Onderwijs Opw. 40: 1, 2 Collecte Dankgebed *Opw. 462 *Zegen * Staande

Liturgie zondag 1 november Mededelingen Ps. 100: 1, 3 NB *Stil gebed *Votum en groet Ps. 12: 4 NB Wetslezing Ps.119: 53 Gebed Schriftlezing: Lukas 10: LVK 326: 1, 5 Preek Ps. 73: 13 Onderwijs Opw. 40: 1, 2 Collecte Dankgebed *Opw. 462 *Zegen * Staande

Ps. 12: 4 NB Gods mond alleen spreekt woorden die niet falen, zuivere woorden, onvervalst en klaar, als zilver dat de smeltkroes zeven malen gelouterd heeft. Al wat God spreekt is waar.

Liturgie zondag 1 november Mededelingen Ps. 100: 1, 3 NB *Stil gebed *Votum en groet Ps. 12: 4 NB Wetslezing Ps.119: 53 Gebed Schriftlezing: Lukas 10: LVK 326: 1, 5 Preek Ps. 73: 13 Onderwijs Opw. 40: 1, 2 Collecte Dankgebed *Opw. 462 *Zegen * Staande

Liturgie zondag 1 november Mededelingen Ps. 100: 1, 3 NB *Stil gebed *Votum en groet Ps. 12: 4 NB Wetslezing Ps.119: 53 Gebed Schriftlezing: Lukas 10: LVK 326: 1, 5 Preek Ps. 73: 13 Onderwijs Opw. 40: 1, 2 Collecte Dankgebed *Opw. 462 *Zegen * Staande

Ps.119: 53 Uw woord is mij een lamp voor mijnen voet, Mijn pad ten licht, om 't donker op te klaren. Ik zwoer, en zal dit met een blij gemoed Bevestigen, in al mijn levensjaren, Dat ik Uw wet, die heilig is en goed, Door Uw genâ bestendig zal bewaren.

Liturgie zondag 1 november Mededelingen Ps. 100: 1, 3 NB *Stil gebed *Votum en groet Ps. 12: 4 NB Wetslezing Ps.119: 53 Gebed Schriftlezing: Lukas 10: LVK 326: 1, 5 Preek Ps. 73: 13 Onderwijs Opw. 40: 1, 2 Collecte Dankgebed *Opw. 462 *Zegen * Staande

Liturgie zondag 1 november Mededelingen Ps. 100: 1, 3 NB *Stil gebed *Votum en groet Ps. 12: 4 NB Wetslezing Ps.119: 53 Gebed Schriftlezing: Lukas 10: LVK 326: 1, 5 Preek Ps. 73: 13 Onderwijs Opw. 40: 1, 2 Collecte Dankgebed *Opw. 462 *Zegen * Staande

Liturgie zondag 1 november Mededelingen Ps. 100: 1, 3 NB *Stil gebed *Votum en groet Ps. 12: 4 NB Wetslezing Ps.119: 53 Gebed Schriftlezing: Lukas 10: LVK 326: 1, 5 Preek Ps. 73: 13 Onderwijs Opw. 40: 1, 2 Collecte Dankgebed *Opw. 462 *Zegen * Staande

LVK 326: 1, 5 Een rijke schat van wijsheid schonk God ons in zijn woord. Hebt moed, gij die op reis zijt, want daarmee kunt gij voort. Gods woord is ons een licht, en elk die in vertrouwen daarnaar zijn leven richt, die zal erin aanschouwen des Heren aangezicht.

LVK 326: 1, 5 O Gij die wilt ontmoeten wie vragen naar uw wil, zie hoe wij aan uw voeten zitten en luist'ren stil. Geef dat tot U, o Heer, 't woord van uw welbehagen niet ledig wederkeer', maar dat het vrucht mag dragen, uw grote naam ter eer.

Liturgie zondag 1 november Mededelingen Ps. 100: 1, 3 NB *Stil gebed *Votum en groet Ps. 12: 4 NB Wetslezing Ps.119: 53 Gebed Schriftlezing: Lukas 10: LVK 326: 1, 5 Preek Ps. 73: 13 Onderwijs Opw. 40: 1, 2 Collecte Dankgebed *Opw. 462 *Zegen * Staande

Preek Schriftlezing: Lukas 10: >> Ps. 73: 13 Een ding is nodig!

Preek Schriftlezing: Lukas 10: >> Ps. 73: 13 Een ding is nodig! Waarschuwing Aanwijzing Belofte

Liturgie zondag 1 november Mededelingen Ps. 100: 1, 3 NB *Stil gebed *Votum en groet Ps. 12: 4 NB Wetslezing Ps.119: 53 Gebed Schriftlezing: Lukas 10: LVK 326: 1, 5 Preek Ps. 73: 13 Onderwijs Opw. 40: 1, 2 Collecte Dankgebed *Opw. 462 *Zegen * Staande

Ps. 73: 13 Wien heb ik nevens U omhoog? Wat zou mijn hart, wat zou mijn oog, Op aarde nevens U toch lusten? Niets is er, waar ik in kan rusten. Bezwijkt dan ooit, in bitt’re smart Of bangen nood, mijn vlees en hart, Zo zult Gij zijn voor mijn gemoed Mijn rots, mijn deel, mijn eeuwig goed.

Liturgie zondag 1 november Mededelingen Ps. 100: 1, 3 NB *Stil gebed *Votum en groet Ps. 12: 4 NB Wetslezing Ps.119: 53 Gebed Schriftlezing: Lukas 10: LVK 326: 1, 5 Preek Ps. 73: 13 Onderwijs Opw. 40: 1, 2 Collecte Dankgebed *Opw. 462 *Zegen * Staande

Onderwijs Schriftlezing: Lukas 10: >> Opw. 40: 1, 2 Bijbellezen in de praktijk

Onderwijs Schriftlezing: Lukas 10: >> Opw. 40: 1, 2 Bijbellezen in de praktijk Wanneer Wat Hoe

Liturgie zondag 1 november Mededelingen Ps. 100: 1, 3 NB *Stil gebed *Votum en groet Ps. 12: 4 NB Wetslezing Ps.119: 53 Gebed Schriftlezing: Lukas 10: LVK 326: 1, 5 Preek Ps. 73: 13 Onderwijs Opw. 40: 1, 2 Collecte Dankgebed *Opw. 462 *Zegen * Staande

Opw. 40: 1, 2 Zoek eerst het koninkrijk van God, en zijn gerechtigheid. En dit alles krijgt u bovendien, hallelu haleluja. Halleluja, halleluja, halleluja, halleluja.

Opw. 40: 1, 2 Men kan niet leven van brood alleen, maar van ieder woord. dat door de Heer gesproken word, halleluja. Halleluja, halleluja, halleluja, halleluja.

Liturgie zondag 1 november Mededelingen Ps. 100: 1, 3 NB *Stil gebed *Votum en groet Ps. 12: 4 NB Wetslezing Ps.119: 53 Gebed Schriftlezing: Lukas 10: LVK 326: 1, 5 Preek Ps. 73: 13 Onderwijs Opw. 40: 1, 2 Collecte Dankgebed *Opw. 462 *Zegen * Staande

Collecte Vandaag bestemd voor: 1. Kerk 2. Kerkelijke kassen landelijk kerkverband Uitgang: Rente, aflossing en onderhoud

Liturgie zondag 1 november Mededelingen Ps. 100: 1, 3 NB *Stil gebed *Votum en groet Ps. 12: 4 NB Wetslezing Ps.119: 53 Gebed Schriftlezing: Lukas 10: LVK 326: 1, 5 Preek Ps. 73: 13 Onderwijs Opw. 40: 1, 2 Collecte Dankgebed *Opw. 462 *Zegen * Staande

Liturgie zondag 1 november Mededelingen Ps. 100: 1, 3 NB *Stil gebed *Votum en groet Ps. 12: 4 NB Wetslezing Ps.119: 53 Gebed Schriftlezing: Lukas 10: LVK 326: 1, 5 Preek Ps. 73: 13 Onderwijs Opw. 40: 1, 2 Collecte Dankgebed *Opw. 462 *Zegen * Staande

Opw. 462 Aan uw voeten Heer, is de hoogste plaats Daarom kniel ik neer bij U Om bij U te zijn is de grootste eer, Daarom buig ik mij voor U. Daarom buig ik mij voor U.

Opw. 462 Ja ik verkies nu om bij U te zijn, en om naar U te luisteren. In plaats van altijd maar weer bezig te zijn, kom ik nu tot U, o Heer.

Opw. 462 Aan uw voeten Heer, is de hoogste plaats Daarom kniel ik neer bij U Om bij U te zijn is de grootste eer, Daarom buig ik mij voor U. Daarom buig ik mij voor U.

Opw. 462 Zoals een vader die zijn kind omarmt, ja zo omarmt U ook mij. U bent een Vader die vertroost en beschermt. En ik kom tot rust bij U. En ik kom tot rust bij U. En ik kom tot rust bij U.

Liturgie zondag 1 november Mededelingen Ps. 100: 1, 3 NB *Stil gebed *Votum en groet Ps. 12: 4 NB Wetslezing Ps.119: 53 Gebed Schriftlezing: Lukas 10: LVK 326: 1, 5 Preek Ps. 73: 13 Onderwijs Opw. 40: 1, 2 Collecte Dankgebed *Opw. 462 *Zegen * Staande