klaskrant LG 4 De bosbreinen

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Vakantie aan de rivier.
Advertisements

KINDERUITSPRAKEN enter.
Haar moeder, de Koningin, noemde men Ze woonde in een klein landje en haar vader was Er was eens een wondermooie prinses en ze noemden haar... Ze woonden.
Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
Mondeling Nederlands Cursus 1 – de school.
Hoe het was op woensdag 16 januari 2013.
IJsje is het zachtste beertje van de hele wereld. Voel maar in het boek!
Gemaakt door Odessa koorevaar
Opvoeding.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
“Wees een dame en maak geen reclame.”
Het Trouwfeest.
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
Groeten uit Peru Anne, Christof, Bente, Teresa. We missen jullie.
EEN ZEER BEZITTERIGE VROUW... 
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
De Moppentrommel van Piet Plezier
Moppen over jantje! Jantje is op school. De meester: "Wie zichzelf dom vindt gaat staan". Iedereen blijft zitten. Opeens gaat Jantje staan. De meester:
Zeeklas Kim en Aurélie..
Wij gaan naar zee -Ana - Cindy Dag een was top De dag was spannend. En we moesten afscheid nemen van de ouders broes of zussen. De trein vertrok iedereen.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Ik ben Bob..
Terugblik op de Toermalijn
Door Ruben Dit ben ik Inhoud Hoofdstuk 1: groep 1 Hoofdstuk 2: groep 2 Hoofdstuk 3: groep 3 Hoofdstuk 4: groep 4 Hoofdstuk 5: groep 5 Hoofdstuk 6: groep.
3 Oktober is een feest voor leienaars en ook gewoon als je net in Leiden. Het is een ongewone feest dag voor Leiden want toen was Leidens ontzet. Er is.
Antwoord voor jezelf op de volgende vragen met NOOIT, WEINIG of REGELMATIG 1Hoe vaak nodig jij anderen uit voor een bakje koffie? 2Hoe vaak laat jij.
Eet smakelijk Bewerkt door Kaat, Heleen, Sien, Louise en Lennerd Niveau 7 Les 3.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Glow.
Glow.
Dit digitale prentenboek staat op
De kring. Elke maandag beginnen we in de kring
Juffrouw Boggemog. Wij hebben een gedichtje opgezegd over juffrouw Boggemog. Het gaat over de maanden van het jaar. Wij moesten het uit ons hoofd leren.
Wolvecamp tentoonstelling
Ik ben samen met Casper, Cynthia, Chiara, Serhat, Yvonne naar de Glow geweest.
Hoofdtooien Voor de Kennedyschool moesten wij onderzoeken waarvan de hoofdtooi is gemaakt, wie hem draagt en verschillende hoofdtooien bespreken. Aan deze.
Interpreteren van data
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje.
Voor: ……………………... sing - in Vrijdag 17 oktober willen we na de sing - in een kinderboekenruilmarkt organiseren. Tijdens deze markt mogen jullie allemaal.
Spoorbrug Oktober 2014 NIEUWS Hallo allemaal Dit is de eerste Spoorbrug nieuwskrant. Hier kunnen jullie lezen wat wij de afgelopen periode allemaal in.
Jezus roept de leerlingen
Groep 5a. Hallo allemaal, wij hebben verkeer gedaan op het schoolplein. Mama linda,angela en yvon hebben alle spullen klaar gezet. En de moeders hebben.
Schoolproject in beeld
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Een jongeman komt bij de kapper kapperenvraagt: Hoelang zal het duren voor dat ge mijn haar kunt knippen ?
Zeeklas!!! Laura –andrea EnRuth. Eerste dag van zeeklas!!! We vertrokken in Genk met de trein naar zee. De treinreis duurde lang het was ook warm maar.
Op de veemarkt lopen op de veemarkt Een man en vrouw
Fantasie Gemaakt door Kristie!.
Aan de vis wordt gevraagd waar hij op vakantie geweest is.
Ervaringen van kinderen in woorden vangen
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie.
Kies je personages en sleep ze op de prent.
EEN ZEER BEZITTERIGE VROUW... 
klaskrant LG4 de bosbreinen
Klaskrant LG4 OF DE BOSBREINEN. cartoons Turnen super leuke tekst.
KLASKRANT LG4 Ontwerp klaskrant Ian, Casper en Bill.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Het kwetsbare vertrouwen van ouders in de jgz Justine Pardoen Ouders Online.
Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd.
HAAR Juf staat voor de klas en schrijft wat op het bord. Jantje roept:
Wenboekje Wat fijn dat je er bent, hang je jas maar aan de kapstok..
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
Deze dia’s schakelen automatisch door
“Papa zullen we een hol bouwen? ; vraagt Emma. “Het spijt me lieverd, maar ik heb geen tijd. Ik moet dit vanmiddag af hebben”; zegt papa.
Transcript van de presentatie:

klaskrant LG 4 De bosbreinen

Gedicht Gedicht Deze week moesten we een gedicht schrijven als vrije tekst .Weet jij niet wat een gedicht is? Een gedicht is een soort tekst die kan rijmen of niet kan rijmen. ,Je kunt gewoon jezelf erin uiten en je fantasie laten werken. Iedereen heeft zijn eigen manier om dit te doen. Het is echt fantastisch!!

Trouw van Wouter en Linda Vrijdag gaat onze klas en de klas van juf Beja naar de trouw van Wouter en Linda. Dit zijn de ouders van Casper, Zeph en Miro. Wij hebben een liedje en een spandoek gemaakt voor het koppel. We gaan met de fiets. Hopelijk wordt het leuk. Ibe en Tjörven  

Man en vrouw Man en vrouw aten kabeljauw. Ze aten gauw. Buiten was het kou. Daar zat een pauw. Ze gingen naar een pannenkoekenhuis in Gent. Die geraakte niet aan ne cent. Dat was niet raar. Want haar pannenkoeken waren heel zwaar. Toen waren ze in Azië. En toen gingen ze terug naar België. Ze gingen feesten. Daarna pakte ze een boek om te lezen. Het is gedaan. Met die banaan. Groetjes Flore EINDE

moppen Max 100 jaar Max is 100 jaar geworden en Jantje is op zijn feestje. Ze gaan een ritje  maken. Na dat ritje gaan ze in een café zitten. Jantje vraagt aan Max: “Wat vond u het leukste aan uw verjaardag opa?“ Opa zegt: "De borden langs de snelweg waarop stond: Max 100!!!!!! “ Verboden te vissen Een man is aan het vissen. Er staat een bord: verboden te vissen. Er komt een politieagent aan en die zegt: “Je mag hier helemaal niet vissen.” Zegt de man:" Maar meneer, ik vis niet. Ik ben mijn worm aan het leren zwemmen."  

trouw   Op vrijdag 2 oktober 2015 gaan Linda en Wouter, de mama en de papa van Casper, Zeph en Miro trouwen in het gemeentehuis. De klas van juf Beja (LG2) en de klas van juf Ilse (LG4) gaan daar ook naartoe. GROETJES Bibi

Fotograaf Op maandag kwam de fotograaf naar onze klas om foto’s te nemen.  Dit jaar is het anders dan vorig jaar. Je ging in groepjes van 3 kinderen waar je je goed bij voelt mee met de bommie (mama van juf Lynn). Het zijn mooie foto’s!! Van : Zara, Jools en Janneke

Einde plaatjes!