The Beatles Hallo allemaal en welkom bij mijn presentatie over de Beatles.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Vakantie aan de rivier.
Advertisements

De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Sporten.
Gemaakt door Odessa koorevaar
Ik ben Mo.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Bill Haley (echte naam: William John Clifton Haley) (Harlingen Park (Michigan) 6 juli 1925 – Harlingen (Texas), 9 februari 1981) was een Amerikaanse Rock-’n.
Beelden storm.
DE WATERSNOOD.
Evangelie der genade Vragen :
hoe overleef ik mijn vakantie
Lazy Sunday Lazy Sunday is een muzikante band met maarliefst 6 personen. De band covert liedjes van vroeger maar ook van nu. Dit doen ze met veel verschillende.
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
MARKUS 2 vers 1 t/m 12 Toen Jezus enkele dagen later terugkwam in Kafarnaum, werd bekend dat Hij weer thuis was. Er stroomden zoveel mensen toe, dat er.
THEMA VOOR VANAVOND: GESTOLEN GOED GELD & GOED HEMELS GOED
Opwekking Kids 85 Als ik mijn ogen sluit… Tekst en muziek: Jan Visser
Instructie grammatica
Relationship Macbeth and Lady Macbeth
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Ik ben in een klein stadje geboren. Ik was zo snoezig toen ik klein was.
Kleding,muziek,provo en dolle mina’s!
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
Het Vodafone Augmented Reality Speurspel Een innovatief spel met als doel het vinden van de ‘schatkist’. De schat is ergens bij jou in de buurt verborgen,
Verpakt.
Julie en Ira PowerPoint plannex
Grammar Chapter 6 G 4 Any, every, no + samenstellingen.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Glow.
Glow.
Het Paard Van Troje.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Dagboek van een vrouw.
Mijn klas (4 Havo) heeft op 11 oktober parijs bezocht, in deze presentatie laat ik foto’s zien en recensies. Gemaakt door Gilian Sanders 4hna.
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Vragen stellen Vormen van ‘to be’ kunnen de enige werkwoorden in de vraagzin zijn. Ben ik je beste vriend? Am I your best friend?
Definities: Present Simple en Past Simple
Weekend kring. Hilal Kaya 8B.
Matthéüs 26: Jezus in Gethsémané
Tuesday, 19 August 2014 dinsdag 19 augustus 2014.
Zo ga ik door.
Mijn verjaardag..
Een bekende spreker toonde aan zijn toehoorders een briefje van € 50 vóór hij zijn conferentie begon en vroeg: ‘Wie heeft dit graag?’ Iedereen stak zijn.
Ik trouwde met vrouw Right. Ik wist niet dat haar voornaam ALWAYS was!!!
Waar gaat mijn spreekbeurt over?
‘WAIT FOR ME’ Lees met elkaar de songtekst Klik door naar volgende scherm.
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
Sedert ik met pensioen ben…… Klik om verder te gaan.
Venlo The Place To Be Waarom Venlo Blerick Blerick Mijn geboorteplaats Mijn geboorteplaats Mijn vrienden Mijn vrienden Mooie stad Mooie stad.
In deze presentatie ga ik jullie wat vertellen over de wijk ijburg
Welkom in de jungle van groep 3. Jip maakt eerst een schets en daarna verft hij zijn aap in de jungle!
Vincent van Gogh.
THE LION KING The Musical. Musical  In december 2012 ben ik in London naar de musical ‘The Lion King’ geweest. Ik was er een aantal jaren daarvoor ook.
Show Paul van Loon & Ander Gespuis
Walibi World(poster en folders)
Kom, ga met ons mee Come, go with us. ‘Wij vertrekken nu naar het land dat de Heer ons beloofd heeft. Ga met ons mee! Je zult het goed hebben bij ons.
Allesvoorengels.nl. 1. Hoe maak je vragen in de Past Simple? 2. Oefeningen 3. Samenvatting allesvoorengels.nl.
Ontkenningen in de Past Simple
Fijne kerstdagen en de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar Van groep 1 en 2.
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Mobile Fun Hoi, ik ben Mobie en ik ga samen met Ronnie jullie deze PowerPoint presentatie presenteren. Op de volgende dia staat wat deze opdracht inhoud.
Tourist LeMC Muziekpresentatie van Seppe VB. Tourist LeMC Echte naam: Johannes Faes Belgische hiphop- en kleinkunstartiest Antwerpse rapper Geboren in.
Zo ga ik door door Bep Ik ga door het leven zo goed als ik kan al weet ik echt niet overal iets van.
WE NOT SHOOT, YOU NOT SHOOT! De kerstbestanden tijdens de eerste wereldoorlog.
Hallo.
Ritme, zang, Engels, discussie.. Luister naar het liedje ik ga het eerst klappen en dan mogen jullie het nadoen en daarna zeggen we het op, dan met woorden.
Ik heb een licht dat altijd schijnt. Het schijnt overdag en ook ‘s nachts. Als de duisternis komt en de zon niet meer schijnt, dan zal ik blijven schijnen,
Allesvoorengels.nl. 1. Wat betekenen de werkwoorden (to) be en can? 2. Hoe maak je korte antwoorden met (to) be en can? 3. Oefeningen allesvoorengels.nl.
MAKING A BAND.
Hoe maak je zinnen vragend in het Engels.
Transcript van de presentatie:

The Beatles Hallo allemaal en welkom bij mijn presentatie over de Beatles.

Inhoud Wie zijn ze? Het begin. Hoe ging het? Liedje!! Wat ga ik vertellen? Ik ga het hebben over wie ze zijn. Hoe ze zijn begonnen en hoe het toen verder met ze ging. Als laatst komt mijn favoriete liedje nog.

Wie zijn ze? John Lennon, Paul McCartney, George Harrison ,Ringo Starr Yellow Submarine, Yesterday, I want to hold your hand, Let it Be, Hey Jude 7 Grammy Awords De Beatles zijn vier mannen genaamd. (puntje 1). Ze zijn vooral bekend van de liedjes: (puntje 2).En ze hebben 7 Grammy awords.

Het begin 6 juli 1957 Schoolvriend Personeelswisselingen Het begin van de Beatles. Het begon op 6 juli 1957 toen een schoolvriend van Paul McCartney genaamd John lennon samen met hem een band begon. Hierna zijn er heel wat mensen gegaan en gekomen. Uiteindelijk scoorde ze met de hit ‘She loves you’ in england en hun wereldwijde doorbraak was in 1964. 6 juli 1957 Schoolvriend Personeelswisselingen Volgende stap met she loves you Wereldwijde doorbraak in 1964

Hoe ging het Overal tournee’s 1966 stopte ze met toeren Nog 3 jaar studiojaren. Laatste album Abbey road En toen, Ze waren erg bekend en ze gingen steeds op tournee. Maar toen stopte de optredens omdat ze zichzelf niet meer konden horen. Daarna gingen ze de studio in om liedjes te maken en na 3 jaar in de studio was het over bij het album abbey road

Liedje Yellow submarine En zoals beloofd nu mijn favorite liedje genaamd ‘Yellow submarine’