Huis voor kinderen van 0 tot 18 jaar met een ernstige ziekte. Deze kinderen hebben veel verzorging nodig van verpleegkundigen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Hartelijk welkom!.
Advertisements

Cliëntwaarderingsonderzoek september - oktober 2011.
Serious gaming Lisette Vlassak, CO1C.
Geef samen met SBR kinderen met een meervoudige beperking een kans om op te groeien tussen leeftijdsgenoten zonder een beperking.
IMPIAN ANAK in 12 vragen…veel meer informatie en foto’s vind je op www
Stichting Dorcas Een aantal mensen hebben Dorcas opgericht. Samen willen zij de allerarmste mensen helpen. Dit doen zij door geld, maar ook spullen in.
Natuur en natuur beleving in de BSO 2
Uitslag opdracht 2 (samsam, nr
Een eerste kennismaking Julia Kool en Johan Hahn 9 October 2010
•Wat is spinning? (foto van de fiets laten zien) •Wat is Spinningevent 2009? (foto van de zaal laten zien) •Waarom Spinningevent 2009? •Wat is Villa Joep?
Onze beste wensen voor het jaar 2010 gaan naar Groep 7A en Meester Kees. En speciaal naar: Joost, Sarissa, Meeke, Timo, Maikel en Bas Van: Justin, Divainy,
Opvoeding.
Welkom bij de World Vision Quiz.
Wat is/Wat doet het Sterrenfonds? • Voor kinderen < 16 die een steuntje in de rug nodig hebben • In Nederland • Laat kinderen stralen door materiële.
‘Het podium op voor Villa Joep!
Mantelzorg: zwakke schakel of ijzersterke verbinding in de zorgketen?
Pleegzorg.
Zorg. is een menselijke waarde Verpleegkundige zorg is.
Nederland telt in 2021 volgens CPB 17,3 miljoen inwoners. In 2011 was dat 16,7 miljoen. Het aantal 65– plussers stijgt de komende tien jaar met bijna.
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Onderwijs en kinderarbeid
Wat is FV De Stortkinderen ? Een vrijwilligers organisatie Een vrijwilligers organisatie Die zich gratis inzet. Die zich gratis inzet. Voor de weeskinderen.
Kinderarbeid.
LOT OP REIS LISANNE, PETER, MONICA, EVE EN DYLAN..
1 Programma bijeenkomst 2 Goed zorgen voor jezelf  Loslaten en ontspannen  Balans draagkracht – draaglast  Inschakeling hulp in huis  Pauze  Voorlichting.
Lagerhuisdebat Debatleider: Gijs Weenink, Debatacademie 7 Stellingen.
Ouderavond Ardennen 26 februari Inhoud van de avond Wie? Wat ? Waar ? Wanneer? Afspraken Bijzonderheden & Telefoonnummers Vragen??
Willen jullie mij helpen om jullie gehoorzaam te zijn?
‘De palmboom’ buurtgericht kinderdagverblijf
Dmv de startersregeling wil de gemeente Almere de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Almere. In de.
Handboek voor mantelzorgers
Spreekbeurt Josefien Boonen
De mantelzorgvriendelijke vereniging wat | waarom | hoe.
Turks gedichtje.
Wat kost 1 hamer?.
Bart en Lisa Oefenen rekenen E4.
Armoede in België Enkele armoedecijfers in het kader van de actie “Rode Centjes”
Armoede in België Enkele armoedecijfers in het kader van de actie ‘Rode Centjes’.
Jeugd Pastoraat Westerkerk.
Jezelf kort voorstellen.
Vakanties met persoonlijke aandacht
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
Veel mensen hebben het over “hoe belangrijk het is om een goede opvoeding te geven aan onze kinderen”. De Amerikaan geeft- en laat alles toe dit om “ de.
P ROOT I NEKE Opleiding : Bachelor sociaal werk Afstandsonderwijs.
Het Nieuwe Werken Jeoffrey van Zijp Jeoffrey van Zijp.
Vanaf begin 2016 Buitengewoon Zorgzaam in Vathorst.
Op zoek naar antwoord.
Alle kinderen mogen meedoen!. “Maar liefst 1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Voor kinderen kan dit betekenen dat er onvoldoende geld.
1 § 1: Met elkaar omgaan p140 § 2: Verliefd, verloofd, getrouwdp142 § 3: Als de relatie stuklooptp144 § 4: Samen of alleen?p156 § -: Soms loopt het andersp148.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Jongeren & geld. Zakgeld Hoeveel zakgeld krijgen jongeren? leeftijdzakgeld (per maand) 12€ 19 13€ 23 14€ 25 15€ 30 16€ 31 17€ 36.
TEUN,Daphne,Kiki,sophie Zorg groep. Oudere kinderen mogen eten brengen naar de zieke kinderen. De kinderen moeten leren breien en naaien. De kinderen.
MEE Groningen Algemene presentatie. 2  Mensen met een verstandelijke, lichamelijke beperking en/of een chronische ziekte  Anderen die beperkingen in.
Thema. Start activiteit Wat heb je nodig? Stopwatch Kennis van de lente Doel: Woordenschat vergroten over de lente.
Vrijwilligerswerk in Peru Babette en Minoesch. Waar ligt Peru?
Week van het geld Jaap van praag Gemaakt door Dilano,Nada,Daan,Lorena.
Uitkomsten van de enquête van ouders Maart 2014 De stelling was: Oudergesprekken vind ik belangrijk, ik ga daar naar toe. Gemiddelde score t.o.v. het.
HKE voor EKH Doel Europa Kinderhulp Het verzorgen van een onvergetelijke vakantie van ruim 2 weken aan kansarme, kwetsbare kinderen uit heel Europa.
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Rekenen.
Bedrijfsbezoek max zorg heesch
Speciale zorg op een gewone plaats
ADRA Nederland al 25 jaar actief!
Kato bruyneels, Lore Driessens
Lang leve de zelfhulpgroep!
Gemeenten regelen jeugdzorg
Transcript van de presentatie:

Huis voor kinderen van 0 tot 18 jaar met een ernstige ziekte. Deze kinderen hebben veel verzorging nodig van verpleegkundigen.

Woningen net als thuis met de beste zorg en veel liefde en gezelligheid.

Onze huizen Mappa Mondo Wezep (1997) Mappa Mondo Haaglanden (2002) Mappa Mondo Waalre (2006)

Kinderverpleegkundigen (Ortho)pedagogische medewerkers Vrijwilligers Wie werken er?

Wat vinden wij belangrijk? Huiselijkheid Net als thuis Kind kunnen zijn Net als alle andere kinderen Uitgaan van mogelijkheden Wat kan het kind wel? Goed kunnen groeien Omgeving aangepast op ziekte van de kinderen Ouders helpen

P.R. Ambassadeur Evelien Bosch

snoezelruimte

Hoeveel? 8-10 bedden per huis

TEUN

Kosten Ouders hoeven niks te betalen Verzorging van zieke kinderen kost heel veel geld. Groot deel wordt betaald door de overheid. Mappa Mondo betaalt ook een deel van deze kosten. Denk aan: speelgoed, uitstapjes naar dierentuin, pretpark of zwembad, verjaardagscadeautjes. Mappa Mondo Fonds

Ihsane

Meher

Vragen?

Bedankt voor jullie aandacht