FORMULIEREN EN INVULHULP

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
OPMAKEN VAN EEN HUURCONTRACT en plaatsbeschrijving
Advertisements

Mijn Inburgering Hoe werkt dat?.
Beste klant, Welkom op Modelovereenkomst.nl. Onder de knop ‘Documenten’ vind u al onze documenten geordend in mappen. Klik iedere keer op ‘pijltje naar.
Installatie instructie
Ebook Library – Eenvoudig zoeken. In deze demo EBL Eenvoudig zoeken: •Snel zoeken •Browsen op categorie of onderwerp •Volledige tekst doorzoeken NB: EBL.
Geef uw zorgverlener toestemming voor het delen van uw medische gegevens! Informatiefolder gegevensuitwisseling voor zorgconsumenten in Zuid-Holland.
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
Home/Concept Deze website kadert binnen ‘Begeleid zelfstandig leren’.
Coachavond zaalhockey
Klik op “Tijdelijke werkloosheid invoeren”. Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in of gebruik uw elektronische identiteitskaart.
Wet algemene bepalingen omgevingsrecht
Hoofdstuk 8: Nederland en Europa.
Hoog Leer noten lezen! Deel 1 Laag A - B - C - D - E - F - G
Management en Organisatie
TRUCKRUNS 2011 FORMULIEREN EN INVUL HULP. Voor de vrijstellingen van de chauffeurs zijn een aantal formulieren vereist: De blanco vrijstelling met het.
UNIEK JAARVERSLAG VAN DE POD MI. I.Doelstelling 1.Administratieve vereenvoudiging van subsidiemaatregelen  Minder papier: webapplicatie  Minder kosten.
Werken met een adressenbestand in Word 2010 wo
My Rent demo 1 TA1 demo 1 : OPMAKEN VAN EEN HUURCONTRACT model Test Aankoop.
Les Informatica 02/03/2004 Yperman Hans
Om met een overschrijving te kunnen betalen, volstaat het dat ofwel de opdrachtgever ofwel de begunstigde een zichtrekening heeft. JUIST FOUT.
In het eerste scherm altijd de gemixte versie (luisteren) én een karaoke-versie (zingen) in een eenvoudig te bedienen player. Extra partijen en korte speelstukjes.
Instructie leerling- activatiecode
© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.
Klik op “Invoeren validatieboek”
Hoe toegang aanvragen ?.
Informatiebijeenkomst subsidie cultuur 2013 – 2016 , 3e tender Raymond Tassenaar adviseur subsidieverlening 8 oktober 2014.
Klikdemo: CRM maken en wijzigen van afspraken in de agenda Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je afspraken.
Klikdemo 5: CRM Casus Topclean (zonder navigatiehulp) Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo Je gaat nu weer de casus ‘Topclean’ registreren.
Stellingen en Panel Testpanel (n=122) Vraag 1 Mijn organisatie leert voldoende van ervaringen van andere organisaties in binnen en buitenland 1 maart 2012.
Klikdemo 4: CRM Casus Topclean (met navigatiehulp) Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe en wat je moet registreren.
Aan de slag met:. Door hier te klikken komt u op het inlog scherm.
Het Radboud Prepaid Programma
Dana Cup Kadettenploeg –16 spelers (14 jongens en 2 meisjes) –reeks B14 (geboren in 1999 of later) Junioren/scholierenploeg –14 spelers –reeks B19.
BEGINNER EV3 Programmeer Les
Nelleke Flick Directeur
Instructie fysiotherapeuten J.J.G.T. van Summeren 1, L.E.A.M. Louer 1, J.H. Dekker 1, A. van Ulsen-Rust 2, M.Y. Berger 1, Y. Lisman-van Leeuwen 1 (1) Rijksuniversiteit.
?.
Wedstrijdsecretariaat ZFC Zuidlaren Seizoen 2015/2016.
ONTSLAGREGELEN.nu Gemakkelijk samen het ontslag regelen.
Hoe gebruik ik easy transfer?. Als je een nieuwe pc hebt gekocht, kun je met Windows Easy Transfer je bestanden, , foto's en instellingen overzetten.
De voorbereiding De planning
Invullen van de tevredenheidspeiling door ouders via het Ouderportaal.
Agenda-slide. Starten met het Figlo Platform Figlo Manager instellingen.
3 categorieën: Vraag Klacht Huismeester Contactpagina Op de contact pagina staat een formulier dat ingevuld kan worden. Dit formulier.
Notificatie Bunkers Productielijnen op een snellere en duidelijke manier het aantal bij te vullen flessen kan doorgeven.
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
Gebruik van Video en het Prospectrapport
HET ORGANISEREN VAN OPEN WEDSTRIJDEN binnen vvdh
VVDH Commissie africhting
VVDH Commissie africhting
Voorlichting BPV voor Studenten
Week 1, les 5.
MBO-dag: Gebruik Digitaal Doorstroomdossier Regio Rijnmond
iDEALnet.nl rekencentrum
Digitaal wedstrijd formulier
Proces Opnames analyse
TEKSTSOORTEN.
Huiswerkopdracht Politiek
Gebruikerstraining Digitaal Doorstroomdossier Regio Rijnmond
Klik op “Tijdelijke werkloosheid invoeren”
VOORLICHTINGSAVOND INTERNATIONALE REIZEN (leerjaar schooljaar )
Handleiding NODR Schade App
volgende bladzijde terug
Waarmerkinspecties KR light
GROEPSPLAN groep 3 t/m 8.
Het programma opent met de mapjes ‘jaaropbrengsten’, ‘handleiding’ en ‘knoppenblad’
Het programma opent met de mapjes ‘jaaropbrengsten’, ‘handleiding’ en ‘knoppenblad’
voorbeeld volgende bladzijde terug
Floriday Plantenpaspoort
Doel van deze les: Een brief schrijven op een officiële manier.
Transcript van de presentatie:

FORMULIEREN EN INVULHULP TRUCKRUNS 2015 e.v. FORMULIEREN EN INVULHULP

De tekst met gegevens van de chauffeur en organisatie Voor de vrijstellingen van de chauffeurs zijn een aantal formulieren vereist: De blanco vrijstelling met het waarmerk en IVW/OSC logo’s en nummer De tekst met gegevens van de chauffeur en organisatie De EG beschikking 2009 De “Note Truckrun” oftewel de Franse goedkeuring

De blanco brief heeft een aantal kenmerken: Het woord “Truckrun” is zilver -kleurig en wordt bij kopie zwart. Ieder formulier heeft een uniek nummer Logo’s IVW en OSC

U download het tekstbestand; U vult in de Plaats en datum van de Truckrun U vult in de gegevens van ondertekening (organisatie) Plaats, datum, naam U print de tekst en de organisator ondertekend. Daarna kopieert u de tekst op de blanco formulieren

U ziet hier een voorbeeld van het op de juiste manier ingevulde formulier door de organisatie Op de plaats van de oranje vlakken staan de door u ingevulde gegevens Deze overhandigd u aan de chauffeur die de overige gegevens zelf dient in te vullen

De Franse akkoordverklaring: Let op 2 pagina’s Deze is te downloaden vanaf de site. Chauffeurs die deze willen gebruiken, moeten ook de EG beslissing downloaden. Ook deze staat op de site.

De EG beslissing van 2009 dient in Frankrijk altijd getoond te worden samen met de vrijstellingsbrief en de “Note Truckrun” Het kan geen kwaad om bij ritten naar het buitenland deze beschikking ook in andere landen bij u te hebben. Wel altijd samen met het vrijstellingsformulier Ook dit formulier is vanaf de site te downloaden.

TRUCKRUNS volgend jaar DENK AAN OPGAVE VOOR 01 december Als u niet de exacte datum voor volgend jaar weet , is een datum bij benadering ook voldoende. U wordt dan tijdig opgenomen in de lijst voor het volgende jaar U kunt dan later de exacte datum doorgeven. Denk aan OSC contributie/ lidmaatschap Anders extra kosten