UW S3 SCANNER SYNCHRONISEREN. Uw Scanner synchroniseren betekent: De gegevens van de scans die u uitgevoerd hebt met uw Scanner versturen naar de wereldwijde.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Mijn Inburgering Hoe werkt dat?.
Advertisements

22:00 WinHealth 1.0 WinHealt is een medische programma. Het is vrij nieuw en komt binnenkort op de markt. Deze software met medewerking van een detectie.
1. Snel de datum van vandaag invoeren?
Uw Onderwijsportal inrichten met PortalCMS Integratie > Profielen > Communicatie > Communities > Blogs > Referenties.
Mijn bedrijf Voorbeeld van installeren assimilatiebelichting
Lucas, uw partner bij uitstek
Presentatie Adobe Interactive Forms voor J-formulieren SA en SK.
Welkom bij de demo van de Planningstool Omgevingsvergunningen. Deze website helpt u bij het checken, plannen én aanvragen van (bouw)vergunningen.
C21 processor Managemen tsysteem UA-connect. UA-connect: wat is het en wat is het voordeel? •Compleet geïntegreerd managementpakket met alle verplichte.
LANCERING VAN DE NIEUWE SCANNER 2014: Verbeterde S3 Scanner
Hoeveel pensioen krijg ik straks?
Stikstofkringloop stikstofkringloop.
Netwerken Wat is een netwerk ?
Automatic Delivery Rewards Tutorial. Wat is ADR? Automatic Delivery Rewards (ADR) is voor u de gemakkelijkste manier om uw favoriete producten te ontvangen.
First Jaarrekeningen.
Welkom op deze korte introductie tot het ESALSA systeem (ESS) waarop je je aan- en afwezigheden en je wachturen kan ingeven. Om te starten surf je naar.
Dankt u mee voor de kerk in Benin? Onze zusterkerk in het arme West-Afrikaanse land Benin maakt grote stappen in zelfstandigheid. Prachtig: Gods Geest.
Wij vangen uw planning op! Remi Appels – Erwin Vinke – Bas Everaarts.
© Flipside On-Line Reserveringssysteem Reserveren via uw eigen site, snel en eenvoudig.
Verlof autoriseren als leidinggevende met TSS
MyMinfinPro-Ondernemingen
Schoolgegevens nakijken en bezette plaatsen invoeren Surf naar Log in via het blokje ‘bestaande.
& mailings in Adlib Een overzicht van de mogelijkheden.
3 januari 2007 VOLUMES EN GENEALOGIE: de volgende generatie.
Enquête invullen met Lareb Intensive Monitoring demo.
Academic Search Premier Op de hoogte blijven van nieuwe publicaties Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Welkom bij de ons automatisch salaris onderzoek
CLOUD COMPUTING Wat is het? Wie zijn de aanbieders? Is het veilig? Wat kun je er mee? Robert K Bol PVGE Best.
De dankdag-collecte is bestemd voor Red een Kind
Deze PowerPoint gaat over de website leukedingetjes1.weebly.com!
Order IT v1.03 (01/03/2005) Order IT V Order IT v1.03 (01/03/2005) Opstarten De client applet wordt opgestart vanuit een html pagina in een browser.
Vandaag - tijdens deze speciale Ontmoetingsdienst - is de collecte bestemd voor: Theologische opleidingen, wereldwijd.
Klik op “Invoeren validatieboek”
Woordenschat Toets Nederlands
QR Payment Dit is het startscherm van de app. De applicatie wordt ondersteund door het iOS platform en het Android platform. Ik wens u veel plezier met.
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
Aan de slag met:. Door hier te klikken komt u op het inlog scherm.
Aan de slag met de Lync Windows Store-app
 Kinderen maken foto’s van de papegaai deze worden verzonden per mms.  Op een scherm wordt de laatst gevangen papegaai in een kooi getoond  Degene.
Kies Hoe en wanneer installeren Wat is het doel Hoe werkt het (7 schermen)
Burger een elektronische brievenbus waarin de burger op een gecentraliseerde en beveiligde manier officiële documenten kan ontvangen de tool is zo ontworpen.
Kassa en Veiligheid.
Woordenschat Toets Nederlands
Het zoek van onderdelen verbeteren?
ArcGIS Tim Favier Onderwijscentrum VU Deze slide show laat zien hoe je kan werken met data in ArcGIS.
Glenn Vanthournouthttp:// VV-Solliciteren - Wat / Waarom? - Algemene werking - Voordelen - Mogelijkheden sollicitanten - Mogelijkheden.
Persoonlijke inzetbaarheid & Effectiviteit Competenties Aanwezig en ingezetAanwezig nog niet ingezet Niet aanwezig maar wil wel gaan inzetten Niet aanwezig.
LAM Forum LAM Forum : presentatie. LAM Nederland website Laatste keus in het menu „LAM Forum“ opent een nieuw tabblad met het LAM Forum.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Handleiding Mijn Amersfoortse. Inhoud 1.Inloggen Mijn Amersfoortse 2.Overzicht Mijn Amersfoortse 3.Inzien en wijzigen gegevens –Gegevens contracthouder.
Office 2010 Word 2010 Algemeen. Het lint: tabbladen, groepen en opdrachten 1. Tabbladen. Langs de bovenkant bevinden zich acht basistabbladen. Elk tabblad.
Gids door Doccle Doccle. De Cloud 2 1.Wat is de Cloud? 2.Voordelen van de Cloud 3.Nadelen van de Cloud 4.Doccle is geen cloudapplicatie.
Producttraining voor het vastelijnabonnement van ACN
Voorraadinspectie in Ketenregister
WinHealth 1.0 WinHealth 1.0 WinHealt is een medisch programma. Het is vrij nieuw en komt binnenkort op de markt . Deze software is in staat om - met de.
Scanning Cafca nv|Rembert Dodoensstraat 45, 3920
Menu - Affiliate Commissie
Agenda in Slim Agenda in Slim is een kantoor agenda
Waarmerkinspecties KR medium
Waarom Google slide handig of onhandig is
VeiligheidsRegioTwente
ADR's & SCAN CARDS.
Vastgoedinformatie Workflow en E-Loket®.
Waarmerkinspecties KR full (waarmerken CLIENT Export fyto’s)
Om de PowerPoint te starten:
Waarmerkinspecties KR full (waarmerken CLIENT Export fyto’s)
MyBEnefits zo’n 2 miljoen burgers hebben minstens één sociaal statuut bv. laag inkomen / leefloon handicap, fysieke of mentale beperking kind met specifieke.
Procedure uitbetaling deelnemer
Waarmerkinspecties KR medium
Transcript van de presentatie:

UW S3 SCANNER SYNCHRONISEREN

Uw Scanner synchroniseren betekent: De gegevens van de scans die u uitgevoerd hebt met uw Scanner versturen naar de wereldwijde Nu Skin- server. Voordelen: Op uw Scannerverslagen krijgt u een overzicht van al uw Scanneractiviteiten. Het verband wordt gelegd tussen scans die aan ADR-bestellingen gekoppeld zijn. Nu Skin kan u uw Scannerbonussen uitbetalen.

Uw Scanner synchroniseren Na elke scansessie, minstens eenmaal om de 14 dagen en uiterlijk op de laatste werkdag van de maand. Als uw Scanner niet binnen 14 dagen gesynchroniseerd is, wordt hij automatisch buiten werking gesteld. Alleen Nu Skin kan de Scanner weer activeren. Raadpleeg het tabblad 'Registraties' om te zien hoeveel dagen u nog hebt voor de volgende synchronisatie:

Uw Scanner synchroniseren Uw Scanner wordt automatisch gesynchroniseerd zolang uw iPad verbonden is met een wifi-netwerk. Alle gesynchroniseerde scans worden weergegeven als: Alle niet-gesynchroniseerde scans worden weergegeven als: Om scans te synchroniseren, drukt u op de knop:

HARTELIJK DANK