Controles Welke, wanneer, waarom??. Welke controles zijn er? Ingangscontroles Procescontroles Productcontroles Eindcontroles Hygiëne controles (ruimte,

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Vandaag hebben we een ander soort les dan normaal.
Advertisements

Geld verdienen met trends
Fashion and Trends Webquest. The assignment 1.Zoek op internet naar een aantal bekende ontwerpers. Kies er vier (minimaal 2). Zoek over deze ontwerpers.
De Inleiding.
4. De Wereld na Toch ook echte oorlog.
HET CURRICULUM VITAE = VISTEKAARTJE NUMMER 2
Les 7 Uitvoeren gebruiksaanwijzingen van anderen
Kolom aanmaken en cijfers invoeren in Grade Center.
Thema HACCP
First ID project Huygens College
Aardrijkskunde 1.6 Ontdek Nederland met de atlas.
Door Berdien de Wilde & Jacinta Hebers
Allemaal beestjes Wereldoriëntatie les 2. Planten- en vleeseters.
OFC28 mediawijsheid les 7 leren door te maken
Feedback Wat Soorten Door wie
Tekenopdracht Voor en achter elkaar.
Project “Horizon Verbreden”
VU Masterclass Game Development maart 2006 Masterclass Game Development Practicum Kin Hung Cheng.
1.6 Ontdek Nederland met de atlas Posteropdracht
LEERJAAR 1 SAW.  Wat wil ik gaan doen: A. Pedagogische werk > Kinderopvang (Niv 3 en 4) > Jeugdzorg (niv 4) B. Maatschappelijke zorg > Maatschappelijke.
Paragraaf 1.2 Les 3: Hoe blijven planten stevig?.
Kwaliteit. Theorie en Toetsing Theorie is te vinden op Wordt vandaag klassikaal.
Embedded systemen Programmeren op de Arduino Les 7 kleuren festijn.
Cliënt en mediawijsheid Hoe mediawijs ben jij? MZ blok 4 Les 1.
MEDIAWIJSHEID LES 1 Laura van Vught. INTRODUCTIE o Wie ben ik? o Lessen Mediawijsheid Les 1: Zoeken op het internet. Herkennen van betwouwbare sites Les.
MEDIAWIJSHEID LES 2 Laura van Vught. INTRODUCTIE o Vorige les: Zoeken op het Internet. Herkennen van betrouwbare sites. o Lessen Mediawijsheid Les 1:
Mediawijsheid Les – samenwerken in office 365
Verzorg jezelf: Do´s & Don´ts
1. Wat gaan we vandaag doen ?
Energizer Thema 1: Organen en Cellen
Groep 8 University Microben
4 HAVO wiskunde A hoofdstuk 4 n.a.v. de proef
Jong en oud 2 Kronieken 34:1 & 3
Werktuigen voor grondbewerking en grondverzet
Instructie geven en uitvoeren
Woorden 4.7 Stijlfiguren.
Vertrouwen zoals David
Het verschil tussen werkomschrijving en bestek?
Rob Goossens Wat weten we nog?.
KEUZE OPDRACHT Kies een van de afbeeldingen uit en teken ze volgens de opdrachten op het werkblad die je van de docent hebt gekregen.
Project-les “de ontkieming”
Les 5: Het marketingplan
Les: Online Marketing Keuzevak Marketing.
Verkopen Les 3 Niveau 4.
Les 5 Hoofdstuk Ecologie
Voeren en verzorgen Blok 2, Paard en ezel.
Lesplannen.
Huiswerkopdracht Politiek
Voeren en verzorgen Periode 3
Beste Havo 4..
is heel gezond: zonnebloemolie lijnzaadolie koolzaadolie
Introductieweek Dinsdag 4 september.
E-health domotica E-learning
Titel Ondertitel.
Methodisch handelen Week 1. Methodisch handelen Week 1.
Berichten in de media Mediaboodschappen.
Hoofdstuk Hoofdstuk 4 Elektriciteit Wat gaan we vandaag doen? Opening
Titel Ondertitel.
Pak je boeken! Paragraaf 3.4!
Tarief berekenen LG31 IBS 1.2 – les 6.
E health, Domotica en E-learning
De treinrails in je lichaam
gesprekstechnieken Les 2
Berichten in de media Mediaboodschappen.
Welkom Wie pakt de macht in Burgerdam?.
Diersoortverdieping Overige Zoogdieren
Hoofdstuk 3 Water Wat gaan we doen vandaag? Opening
H6: Anatomie & Fysiologie
Kennismaken met uw docent
Jullie opdracht Bereid in groep een presentatie voor van 5 minuten rond de onderzoeksstrategie waarin je jou verdiepte Inhoud Wat houdt de strategie.
Transcript van de presentatie:

controles Welke, wanneer, waarom??

Welke controles zijn er? Ingangscontroles Procescontroles Productcontroles Eindcontroles Hygiëne controles (ruimte, mensen, materaal) Specificaties

Soorten controles?

FysischChemisch(Micro)biologischAllergenen

Soorten controles? FysischChemisch(Micro)biologischAllergenen TemperatuurZuurtegraadSchimmelsGluten GlaspHGistenNoten HoutPesticidenSalmonellaLupine VolumeZware metalen

Opdracht van vandaag Lever aan het einde van de les bij de docent een lijst met waardevolle controles in, die je bij jullie productbereiding nodig acht. Geef ook de tolerantiegrenzen aan. Het is niet noodzakelijk om deze zelf uit te voeren, maar mag wel op de haldag. Zoek naar specificaties op internet.