Een kat in Harrisburg, Pennsylvania, U.S.A. heeft een speciale vriend. Een kat in Harrisburg, Pennsylvania, U.S.A. heeft een speciale vriend.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Doelloze dingen!!  Je bent vast wel ooit iets doelloos tegen gekomen? Daarover hebben wij dus een mooie presetatie over gemaakt!!
Advertisements

MODERNE TIJDEN.
De kinderen stellen zich graag aan u voor.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Johannes 11:1-44 Lazarus, de broer van Maria en Marta
Max en de Maximonsters.
Neem een hond!!. •Zoek je iemand, die je krant brengt zonder eerst de sportpagina er uit te scheuren
Koop een hond! Joske Vermeulen.
De Slippertjes.
Altijd heen en weer. Het wereldbeeld van kinderen met gescheiden ouders. Machteld Reynaert.
CGT als hulpmiddel in de verpleegkundige praktijk
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
ZAND EN STEEN.
Ab Kan Restaurant beheerder.
Max en de toverstenen. Door de groep Stampertje..
Kracht.
De Tijger.
Geloven en nu….
Godsdienst 1 1.
Ik red mij wel … "Natuurlijk, ik heb mijn vrienden nodig. Geld is natuurlijk ook belangrijk. Een prettige plek om te wonen. En goed contact met m’n ouders.
Mijn kat..
Kinderen zijn geen dingen
Dierenwereld door Jeanne en leo door Jeanne en leo.
De Verstekeling.
Vierde zondag van de 40 dagentijd 3 april 2011 Ontmoeting in voorbijgaan Johannes 9: 1-13 Jezus ziet in het voorbijgaan een blinde die vanaf zijn geboorte.
Kruisweg uit Ayacucho We kijken en luisteren naar een kruisweg uit Ayacucho. De foto’s zijn ginds gemaakt door de mensen die Cosma bezochten. In een kruisweg.
Een boer heeft drie zonen waarvan de jongste naar de Kongo trekt omdat er thuis geen boerderijen meer op te starten zijn.
Mijn spreek beurt gaat over judo
Jezus, Mohammed, Mozes en Boeddha
Hoe je kijkt bepaalt wat je ziet
Wolvecamp tentoonstelling
Witte wieven Dit verhaal Karlijn, Lori, Sanne, Lisa, Lotte. Betekenis.
Ik ben Ulrike Seynaeve en ik ben 18 jaar oud. Op 18 november 1991 werd ik geboren te Torhout, maar al men hele leven lang woon ik te Lichtervelde. En.
Een klein gebaar Een glas melk Op een dag, toen een een arme jongen huis aan huis kleding probeerde te verkopen om zijn studie te kunnen betalen realiseerde.
Ik ben Peter en dit is mijn verhaal…
Muziek : Viktor Vogel - Splendoarea primăverii
Het verhaal van Pasen.
VREDE.
Ouder worden! grapjes-cs.
Vier broers verlieten het ouderlijk huis om te gaan studeren.. Alle vier werden succesvolle, welgestelde dokters en advocaten..
Mijn verjaardag..
OUTLAW ♫Zet de muziek wel echt luid ! Deze presentatie loop volautomatisch. Gelieve noch uw klavier, noch de muis te gebruiken Klik nu 1X om te starten.
Hij was maar een clown in ’t wit en in ’t rood hij was maar een clown
Ernesto Cortazar “Eternal Love Affair”
Een kat in Harrisburg, Pennsylvania, U.S.A.
De Maya’s zeggen over Julio: Zijn diepe, synchrone verbinding met de natuurlijke cycli van de aarde geeft hem krachtige creativiteit en inzicht in de oude.
Als de jeugd moe is zijn ze aan vakantie toe.
De Verstekeling.
Vrouwen van Nederland Neem een hond!!!.
Thema: Betrek je doop in je dagelijks leven met God 1) De doop bevrijdt je van de angst voor de ondergang vanwege je zonden Want Christus is vóór mij.
Luisteren en spreken zijn twee verschillende vaardigheden.
ZAND EN STEEN.
Abraham, volgend jaar rond deze tijd zal Ik bij jou terugkomen en dan zal Sara, je vrouw, een zoon hebben. Op een dag kwamen drie onbekende mannen op bezoek.
Leerdoel: je kunt herkennen wat bij geschiedenis hoort.
Door gebruik te maken van alle nieuwe technologieën met betrekking tot de vruchtbaarheid lukte het een 75 -jarige vrouw een baby te baren.
Het kost niets om dit te lezen.... het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken.
Taalkundige feiten en hypothesen
COACHEN; zelf aan het werk! HELICON MBO Den Bosch W43
Taalkennis les 4. Vragen 1 Met welke taal is het Fries het meest verwant? En het Nederlands? Hoe noemen we de taalfamilie waar Nederlands en Zweeds samen.
Kies voor respect | Presentatie Eerbied voor God, respect voor elkaar.
Eenzaamheid Wat is het en is er iets aan te doen?.
Dominee of schilder Vincent van Gogh werd in 1853 geboren in Zundert, een dorpje in Brabant. Vincent was eerst dominee, hij was erg gelovig. Op 27 jarige.
“Alles wat jullie gedaan hebben voor een van de onaanzienlijksten van mijn broeders of zusters, dat hebben jullie voor Mij gedaan.” Matteüs 25, 40 Woord.
Problemen in het onderwijs Leraren zijn niet gekwalificeerd en klassen zijn erg groot. Hoewel het onderwijs gratis is, zijn de bijkomende kosten hoog.
ASSERTIVITEIT Je durft voor jezelf op te komen
Pesachmaaltijd Proef hier alle onderdelen van de Pesachmaaltijd!
advies aan de raad voor dierenaangelegenheden
ASSERTIVITEIT Je durft voor jezelf op te komen
ASSERTIVITEIT Je durft voor jezelf op te komen
EEN STERK GEZIN.
Transcript van de presentatie:

Een kat in Harrisburg, Pennsylvania, U.S.A. heeft een speciale vriend. Een kat in Harrisburg, Pennsylvania, U.S.A. heeft een speciale vriend.

Na het verlies van beide ouders was deze orang-oetan pas 3 jaar oud. Hij was zo depressief dat hij weigerde om iets te eten en hij reageerde niet goed op de behandeling. Dierenartsen in de dierentuin voelden dat hij niet meer wilden leven. Bij toeval werd er een zieke zwerfhond aangetroffen in de omgeving van de dierentuin. In de behandelkamer kwam er een onvoorziene ontmoeting tot stand. Sinds die tijd zijn het onafscheidelijke vrienden. Na het verlies van beide ouders was deze orang-oetan pas 3 jaar oud. Hij was zo depressief dat hij weigerde om iets te eten en hij reageerde niet goed op de behandeling. Dierenartsen in de dierentuin voelden dat hij niet meer wilden leven. Bij toeval werd er een zieke zwerfhond aangetroffen in de omgeving van de dierentuin. In de behandelkamer kwam er een onvoorziene ontmoeting tot stand. Sinds die tijd zijn het onafscheidelijke vrienden.

Als gevolg van orkaan Hanna werden in South Carolina twee moederloze witte tijgertjes gered. Ze kwamen in contact met Anjana, een chimpansee, die gescheiden van zijn moeder leeft. Anjana speelt niet alleen met ze, maar hij helpt ook om hen flesvoeding te geven..... Ze zeggen dat een foto meer zegt dan duizend woorden. Als gevolg van orkaan Hanna werden in South Carolina twee moederloze witte tijgertjes gered. Ze kwamen in contact met Anjana, een chimpansee, die gescheiden van zijn moeder leeft. Anjana speelt niet alleen met ze, maar hij helpt ook om hen flesvoeding te geven..... Ze zeggen dat een foto meer zegt dan duizend woorden.

Herinneringen aan Bambi en Stampertje.

EINDE