Familie maken tussen eiwit droge stoffen Chocolade biscuit ccp1 ccp2 pva ccp2 pva Suiker dooiers Opkloppen ccp1 ccp2 pva Suiker eiwit Opkloppen ccp1 ccp1 Bloemsuiker, cacaopoeder, amandelpoeder ccp2 ccp2 pva Zeven Familie maken tussen eiwit droge stoffen Mengen ccp2 pva Dooiers mengen pva Mengen Meting zelf controle Uitstrijken op een bakplaat en afbakken Afkoelen Vernietigen pva Productie
Zout, hazelnootpasta, sinaaszeste Crumbel ccp2 ccp2 ccp1 ccp1 Boter cassonade Mengen ccp1 Bloem, amandelpoeder Mengen ccp1 Zout, hazelnootpasta, sinaaszeste Mengen pva koelen Meting zelfcontrole Snijden Afbakken Vernietigen pva productie
Sinaasappel- vanille cremeux ccp2 ccp2 ccp2 room ccp1 Met: vanillestokken, sinaasconcentraat, zeste en de suiker Koken Anglaise maken pva Zeven ccp1 pva Geweekte gelatine toevoegen Koelen Meting zelfcontrole In vormen gieten pva Vernietigen pva Productie
Met sinaasconcentraat, suiker bloedsinaasappelgelei ccp2 bloedsinaasappelpuree ccp1 Met sinaasconcentraat, suiker Mengen Verwarmen tot 45°C pva pva ccp1 Geweekte gelatine toevoegen pva Mengen Meting zelfcontrole Koelen + rusten Vernietigen pva Productie
Op de dooiers en eieren gieten Chocolade mousse ccp1 ccp1 honing Koken ccp2 pva Op de dooiers en eieren gieten Koud kloppen ccp1 ccp2 Chocolade Room pva pva Verwarmen Opkloppen Mengen pva Gelatine toevoegen Mengen Meting zelf controle Pate a bombe Mengen Vernietigen pva Productie
Crumbel onderaan aanbrengen Opbouw”emotions” ccp1 Crumbel onderaan aanbrengen ccp2 Laag mousse aanbrengen en chemiseren ccp2 pva Cremeux induwen met de gelei pva ccp2 Meting zelfcontrole Toestrijken met mousse pva Vernietigen Afspuiten en afwerken met schuim verkoop