Familie maken tussen eiwit droge stoffen

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Sinterklaas weer in Nederland
Advertisements

Hoe kan ik mijn oogst het best bewaren ?
koffieextract en koffiedik
GMP and HACCP in school restaurants
Groei & Bloei Van harte welkom!.
ECHT DOELTREFFEND ! MUGGEN BESTRIJDEN
Eieren en Ei bereidingen
Nieuw in Nederland U aangeboden door
Arcilla & Bosh Glas Kunst
KOOKDEMO Dimitri Declercq “14 april 2007”. INHOUD Inleiding Inleiding Recepten Recepten Aardappelen in citroen gekookt; Aardappelen in citroen gekookt;
Het beste ei Bakker.
Desserts Desserts kunnen in twee groepen verdeeld worden;
Feestelijk dessert.
Een heerlijke combinatie van ontbijt en lunch
Vol-au-vent met puree.
“Leonardo Project” F&B 4You
Evenredigheden.
Mijn hobby: over het turkse eten (lachmahun)
Wortels, stengels en bladeren
Ovenschotel met gehakt, puree en witte kool
Gehaktballetjes met krieken en rijst
Rijst met groentjes in een zoetzure saus
Quiche. Wat hebben we nodig? 8 sneden gekookte ham 1 pakje gerookte zalm 1 broccoli 1 prei Bakboter.
Broccolipuree met braadworst
Gemaakt door: Anouk, Wiet, Dylan, Lisan, Mats en Demi
van grondstof naar product
Voeding Paragraaf 4.4 Melk. Koe: wandelende chemische fabriek Gekeken naar ziektekiemen of giftige stoffen Vetgehalte aangepast Ook grondstof.
ATLANT CATERING WERK MET MEERWAARDE Opleiding Atlant WEL. Thema: Dranken.
Bereiding van chocolade
BRONEN VAN ZOETHEID Leonardo da Vinci Partnership: “Kitchen and Restaurant Guide for Starters”
Papayediner.com Chocolatework.com. Warme desserts kunnen; Batter gebaseerd – Pannenkoeken & Beignets. Spons gebaseerd – Gebakken & gestoomde sponzen.
Koude Desserts..
Verf.
Productieketen= productiekolom
Door: Esmée Verdoorn& Lotte Zonneveld
KULeuven: fermentatie van hydrolysaat
Gemaakt door Michelle & Lisette
Pasta carbonara.
VERHOUDINGEN.
Gemaakt door: Dennis en Quinten
Verse worstenbroodjes
BESLAG X DEEG (het) beslag kloppen (het) deeg kneden.
Vakleer/warenkennis L. van der Meer
Wortelpuree met vissticks
Balletjes in tomatensaus met puree
Vakleer L. van der Meer Veiligheid Vakleer L. van der Meer.
Afwegen van de ingrediënten;
Spreekbeurt Sandy van Brummelen
Op de boerderij.
Macaroni met hesp en kaassaus
En… Wat zit er in? Het etiket onder de loep!
Cupcakeshop Anglaya Veerle ikram.
Macarons Middelen voor de macaron 180 g eiwit 500 g bloemsuiker 250 g amandelpoeder Kleurstof.
Wafels Nodig voor 8 personen: 5 eieren 1/4 kg + 50g boter 1/2 l melk
Soepen De soepen worden onderscheiden in twee hoofdgroepen:
Feestelijk dessert. Festijn voor zoetekauwen Wat serveer ik in een dessertenbuffet? Droog gebak Crème-au-beurretaart / kerststronk Slagroomtaart Petit-fours,
Smaak.
MAIZENKOEKJES TUTORIAL Chevaila Schenkers. Om te beginnen heb je nodig: 125 gr Blue Band bakboter 125 gr witte basterd suiker 1 ei 300 gr maïzena Vanille.
Pasen… met echt bakmanschap van je warme bakker!.
HACCP.
VAN GERST TOT BIER AARSCHOTSE TRIPEL.
Chocolade & Hardlopen Resy Olivier Yolanda Turksema.
ZOET Sinaasappel lijm peer mango perzik gedroogd fruit viooltjes vijg vanille munt chocola abrikoos Hoe maakt de wijnmaker de wijn eigenlijk.
Rekenen met verhoudingen
Conserveren = langer houdbaar maken
Materie Stof, stof of stof?.
Broodbereiding.
Wortelpuree met vissticks
Werkwoorden en woordenschat
Transcript van de presentatie:

Familie maken tussen eiwit droge stoffen Chocolade biscuit ccp1 ccp2 pva ccp2 pva Suiker dooiers Opkloppen ccp1 ccp2 pva Suiker eiwit Opkloppen ccp1 ccp1 Bloemsuiker, cacaopoeder, amandelpoeder ccp2 ccp2 pva Zeven Familie maken tussen eiwit droge stoffen Mengen ccp2 pva Dooiers mengen pva Mengen Meting zelf controle Uitstrijken op een bakplaat en afbakken Afkoelen Vernietigen pva Productie

Zout, hazelnootpasta, sinaaszeste Crumbel ccp2 ccp2 ccp1 ccp1 Boter cassonade Mengen ccp1 Bloem, amandelpoeder Mengen ccp1 Zout, hazelnootpasta, sinaaszeste Mengen pva koelen Meting zelfcontrole Snijden Afbakken Vernietigen pva productie

Sinaasappel- vanille cremeux ccp2 ccp2 ccp2 room ccp1 Met: vanillestokken, sinaasconcentraat, zeste en de suiker Koken Anglaise maken pva Zeven ccp1 pva Geweekte gelatine toevoegen Koelen Meting zelfcontrole In vormen gieten pva Vernietigen pva Productie

Met sinaasconcentraat, suiker bloedsinaasappelgelei ccp2 bloedsinaasappelpuree ccp1 Met sinaasconcentraat, suiker Mengen Verwarmen tot 45°C pva pva ccp1 Geweekte gelatine toevoegen pva Mengen Meting zelfcontrole Koelen + rusten Vernietigen pva Productie

Op de dooiers en eieren gieten Chocolade mousse ccp1 ccp1 honing Koken ccp2 pva Op de dooiers en eieren gieten Koud kloppen ccp1 ccp2 Chocolade Room pva pva Verwarmen Opkloppen Mengen pva Gelatine toevoegen Mengen Meting zelf controle Pate a bombe Mengen Vernietigen pva Productie

Crumbel onderaan aanbrengen Opbouw”emotions” ccp1 Crumbel onderaan aanbrengen ccp2 Laag mousse aanbrengen en chemiseren ccp2 pva Cremeux induwen met de gelei pva ccp2 Meting zelfcontrole Toestrijken met mousse pva Vernietigen Afspuiten en afwerken met schuim verkoop