Dit is de familie Kota: Gamaliël, zijn vrouw Tabitha en hun zonen Jacob en Yoel. Ons aandeel: Wij dragen bij aan het levensonderhoud van dit zendingsgezin.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
IMPIAN ANAK in 12 vragen…veel meer informatie en foto’s vind je op www
Advertisements

De kinderen stellen zich graag aan u voor.
Het Groene Plein.
Moeders voorschoot.
Project een nieuwe woonruimte voor Veronica en Siegfried van Gent van Schmidhamer Dit project is gedeeltelijk gesponsord door de heer Peter van Duyneveld.
Wie zijn wij?  4 vwo-leerlingen van De Lage Waard te Papendrecht beginnen een eigen handelsonderneming  Een project van 1 jaar lang voor het vak Management.
Scholenbouw Soroti Oeganda Kerst-In 2010 start ondersteuning: Situatie Oeganda:  Grote klassen, weinig meubilair  Weinig leermiddelen en materialen 
Gezondheidsongelijkheid in Gent opleiding levensverwachting Huidige situatie Doelstelling gezondheidsongelijkheid Gelijke kansen voor gezondheid Extra.
Wat is/Wat doet het Sterrenfonds? • Voor kinderen < 16 die een steuntje in de rug nodig hebben • In Nederland • Laat kinderen stralen door materiële.
‘Het podium op voor Villa Joep!
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
HELP MEE De Eglantier Tanthof heeft een subsidie gevraagd bij Fonds Een gedeelte hiervan hebben we al gekregen om een plan te ontwerpen. Het andere.
We gingen met groep 7 van de Bloeiende Perelaar naar de drie bedrijven
GOD GEBRUIKT GEWONE MENSEN
Project Sponsoring Kenia
Delft delft open huis 18 november 2009 tak architecten arnhem.
Tanden poetsen elke dag 2 keer 2 minuten per keer.
Onderwijs en kinderarbeid
FC Eindhoven Bezoek een sportief evenement. Observeer het publiek tijdens je bezoek Ik ben naar de ladies night van FC Eindhoven geweest. Dit was een.
Paragraaf 4.4 De vrouwenbeweging.
Hoofdstuk 6 Democratisering
Anne frank.
Wat is FV De Stortkinderen ? Een vrijwilligers organisatie Een vrijwilligers organisatie Die zich gratis inzet. Die zich gratis inzet. Voor de weeskinderen.
Kinderarbeid.
Zingen Vers 1 Een engel zegt Maria aan:
Gezondheidsongelijkheid in Gent opleiding levensverwachting Huidige situatie Doelstelling gezondheidsongelijkheid Gelijke kansen voor gezondheid Extra.
Gezondheidsongelijkheid in Gent opleiding levensverwachting Huidige situatie Doelstelling gezondheidsongelijkheid Gelijke kansen voor gezondheid Extra.
Godsdienst.
Symposium 12 mei 2011 Workshop: ‘Het multicultureel samenleven in een opvangcentrum’ door Katrien Wens en Joris Calsius.
Bijeenkomst GMR 12 januari Passend onderwijs.
Medische zorg voor Ongedocumenteerde vreemdelingen “illegalen”
Van ONZEKERHEID NAAR KRACHT. Dit is Jeannette, ze is 12 jaar. Dit is haar moeder Edith, zij zorgt voor het gezin... … ook voor haar kleindochter.
Malawi Edukans project Loop met door de presentatie.
Malawi Edukans project Loop met door de presentatie.
Wat is passend onderwijs?
Lot project-opdracht 2 Vragen van opdracht 2 en de antwoorden De 3 meiden van groep brenda.
Paragraaf 1.2 Bestuur en cultuur.
Kindertehuis in Ghana.
Kennismakingsavond 19 juni 2014 Leerjaar 1 schooljaar
Route van PO naar VO. Route van PO naar VO Wat brengt de wet passend onderwijs ons oud nieuw Steeds meer kinderen werden doorverwezen naar het speciaal.
Olie in overvloed 2Koningen 4:1-7.
Studiekosten in het secundair onderwijs OBPWO Joost Bollens en Mayke Poesen-Vandeputte.
Onze school ligt aan de Bergakker, een zijstraat van het Bolk.
Een jongeman komt in de apotheek en vraagt de apotheker :
Thema voor vanavond: Je ouders
Flyer maken (
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Jong en oud.
Werkvakantie Bulgarije 20 juli tot en met 1 augustus 2015 Jongeren zetten zich in voor weeskinderen in Vratza - Bulgarije.
Gedoe in de gangen Modelleren met grafen. Hoe nemen de leerlingen uit B22 de route naar de aula? ‘eigen’ groep De hoofdgroep neemt de snelste route.
De Dorcas Voedselactie Dorcas legt zich niet neer bij honger en diepe armoede in de wereld. Daarom organiseren we jaarlijks een actieweek, waarin duizenden.
18 jaar en nu??.
Wie zijn wij? Graag willen wij ons eerst aan u voorstellen. Wij zijn Brando en Lianne met Samuel, Ruth, Salomé, Yaela en Jaimie van Oosten, Arjan, Marissa.
Pesten en geweld op school: handreiking voor een daadkrachtig schoolbeleid. (p. 224 – 228) Jolien Verlinde1BaSWB1RHIZO-projectInformatievaardigheden.
in Burkina faso ontvangen 113 leerlingen een onderwijsbeurs, varierend van lagere school tot universiteit, tot vakopleiding 75% van dat schoolfonds gaat.
Bedenker: Huub Stevens Uitvoering/realisatie olv Romy Litjens Mirthe Krijnen Nina Litjens.
Ethiopië, weduwe Chaltu Waga Haar man werd vermoord om zijn geloof in de Here Jezus Chaltu met haar dochter.
WELKOM. ZONTA DAMME STEUNT VOLGENDE PROJECTEN Welke projecten steunt Zonta Damme ?
ARNHEM NAAM DATUM TITEL Voeg afbeelding in, klik rechts en kies Naar achtergrond, pas dan de tekst aan.
Problemen in het onderwijs Leraren zijn niet gekwalificeerd en klassen zijn erg groot. Hoewel het onderwijs gratis is, zijn de bijkomende kosten hoog.
Jaarverslag S.F.R.W. Rotaryjaar
Hoever staan wij met ouderbetrokkenheid?
Gezondheidsongelijkheid in Gent
Rugendo vzw is een jonge Molse organisatie die projecten financiert op Idjwi, een eiland in het KIVU-meer in Oost-Congo.
Presentatie: wat is WE CAN Young?
Bijenhouden biedt jongeren toekomst
Niet alleen op de wereld
Meer Meiden in Scouting
Grote Project ZWO 2019 Bijenhouden biedt jongeren toekomst.
SBO De Dijk Dankt alle sponsors die het kerstdiner 2019 mogelijk hebben gemaakt.
Transcript van de presentatie:

Dit is de familie Kota: Gamaliël, zijn vrouw Tabitha en hun zonen Jacob en Yoel. Ons aandeel: Wij dragen bij aan het levensonderhoud van dit zendingsgezin. Speciale acties: In 2012 hebben we een speciale actie gehouden t.b.v. de twee zoons – als tegemoetkoming in hun studiekosten.

Dit is Devakarunamma, weduwe en de moeder van Gamaliël. In 2011 heeft onze speciale inzamelingsactie het mede mogelijk gemaakt dat zij een nieuw huis kreeg. Hierboven staat ze links voor haar oude, rechts voor haar nieuwe huis.

Dit is groep 6, een van de klassen waaraan Gamaliël gratis onderwijs biedt. Ons aandeel: Van ons collectegeld wordt een gedeelte van de leraren- salarissen betaald.

In 2009 hebben we een grote sponsoractie gehouden om bij te dragen aan de bouw van een nieuwe school. Het resultaat zie je hiernaast: boven de oude, onder de nieuwe school.

Hierboven de plaquette bij de ingang van de nieuwe school

In juni 2014 hebben we alle weeskinderen verrast met een persoonlijk kado en een handgeschreven kaart.

Hierboven de projecten die Gamaliël runt. Voor alle projecten behalve het weeshuis (orphanage) is aanvullende financiering nodig. Voor de projecten met een oranje sterretje ( * ) worden nog nieuwe sponsors gezocht.