TOOLBOX ZON.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De Paradox van onze Tijd
Advertisements

Over honden en over mensen….
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Plaatje vrienden op een bank
Thema najaar Face t0 face - 2 Hebr. 12: Want gij zijt niet genaderd tot een tastbaar en brandend vuur, tot donkerheid, duisternis en stormwind,
Bijbeltekst: 1 Samuël 20: 1-17
Toen God “de vrouw” maakte, was hij al 6 dagen aan’t overwerken.
Hondenhumor Kattengein Film is voorzien van geluid.
voor iedereen die van zijn hond houdt…
De Drama Driehoek.
De Vrouw Toen God de vrouw schiep was hij nog laat bezig op de 6e dag.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
45 jaar of ouder. Hoe groot is uw kans op diabetes type 2
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Blijf bij mij Jolink.
Daar is eindelijk de zon!
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Muzikale sedatie Zuster Schiebaan en zuster Jobse
Stoute Spreuken Stoute Spreuken 6 maart 2010 zaterdag 6 maart
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Het wonder van de christelijk geloof: niets verdiend, alles gekregen, omdat Christus zoveel voor je overhad 1) Mijn geloof is een kado van God 2) Mijn.
“Op een dag...”.
Zingen Vers 1 Ik ben de wijnstok mijn Vader is de wijnboer
Genade en veroordeling
Op weg naar Herstel Op Weg naar Herstel 4 januari 2014 ’t Veerlicht
Kruisweg geschilderd door Lucien Lantier
De strijd Romeinen 7:14 - 8:4.
Leven in vrijheid Vrijheid heeft te maken met: in je element zijn… Als mens ben je vrij als je leeft in het ‘element’ waar jij voor gemaakt en bedoeld.
Het wezen van ‘contact’
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
Op de Berg van God “Ik zal je in een kloof laten schuilen en mijn hand beschermend voor je houden tot ik voorbij ben. Als ik mijn hand weg haal,
Serious game.
Opwekking voor Kinderen 146
De kunst van het fouten maken
wijze weetjes rustig in je eigen tempo klikken pps:
Beste Vriend,    Het is met een enorm verdriet dat wij U heden het overlijden moeten melden van een zeer dierbare vriend, gekend onder de naam « Gezond.
Voor Aranka... Van Aart.
Weet je wie ik ben ?.
Hoe luister je naar de wet van God?
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Preek ‘Geloof en wetenschap?’
Preek Lucas 18: 1-17 Preek Lucas 18: 1-17 Slide 1
Handelingen 5: 1 En een zeker man, met name Ananias, met zijn vrouw Saffira, verkocht een eigendom, 2 hield iets van de opbrengst achter, met medeweten.
Geloof in jezelf.
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Preek Jakobus 2:
Arthur Japin, de niet-gelovige hoofdredacteur van de #Jezusglossy, over vergeving.
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
Zondag 35 HC Franeker 8 maart 2009
Vrouwen van Nederland Neem een hond!!!.
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
in Nieuw-Testamentisch perspektief
Het begint zoals een sprookje, maar het is er geen .....
T E S T van D E M E N T I E Klikken
Daar is DE ZON! Daar is de zon eindelijk weer! De grijze winter is voorbij, bomen en bloemen groeien en bloeien, lammetjes dartelen in de wei.
Pasen 2015 Groep 5, 6, 7 en 8 ‘t Bolwerk.
Daar is DE ZON! Daar is de zon eindelijk weer! De grijze winter is voorbij, bomen en bloemen groeien en bloeien, lammetjes dartelen in de wei.
Altijd online!.
Vrienden Deze gedichten zijn speciaal voor de vrienden om wie ik geef en de mensen die om mij geven Al deze gedichten komen van
Hoi ik ben dan 00:58 uur Hoi ik ben het Ik wilde gewoon ’s eventjes kijken of je thuis bent Het is weer een tijdje geleden...
Vragen een eeuwige God is de HEER Hij is een goddelijke Persoon: Vader uw Man en uw Maker, 54: 5a.
Bella is wanhopig op zoek naar mij. Hierdoor gaat ze gevaarlijke dingen doen, hou jij haar tegen?
Het Roze Strikje Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?
Kies een partner in de Heer - 1 Kor.7:39b. Een partner krijg je, een partner kies je (O.T.) Wat de HEER toen zei, heeft betekenis voor nu (1 Kor.6) Houd.
Hoeveel hou je van haar... ? Als je een vrouw bent, ben ik zeker dat dit je zal interesseren... En ben je een man, dan ken je zeker een vrouw die echt.
TOOLBOX ZON.
Schriftlezing: Filippenzen 2
Als jullie het voor het zeggen hadden…
Transcript van de presentatie:

TOOLBOX ZON

Zowel mannen als vrouwen CIJFERS 2012: 47.500 nieuwe gevallen van huidkanker 2014: 50.000 nieuwe gevallen van huidkanker 2013: 919 doden als gevolg van huidkanker Zowel mannen als vrouwen

NOG MEER CIJFERS Nieuwe gevallen huidkanker 70% (35.000) Basaalcarcinoom (100 % kans op overleving) 20% (9.659) Plaveiselcelcarcinoom (overleving na 5 jaar 94%) 10% (5.680) Melanoom (overleving na 5 jaar 87%) Minst kwaadaardig (100 % kans op overleving) Kwaadaardig (overleving na 5 jaar 94%) Meest kwaadaardig (overleving na 5 jaar 87%)

Laat je huid wennen aan de zon Kies UV werende kleding ADVIES Insmeren (juiste factor) Herhaal het insmeren elke 2 uur Zoek zo veel als mogelijk de schaduw op Laat je huid wennen aan de zon Kies UV werende kleding Bedek je huid Draag hoed of petje Zet een zonnebril op Blijf zoveel mogelijk uit de zon tussen 12:00 en 15:00 uur Let op de zonkracht (www.rivm.nl)

FEITEN EN FABELS Glas houd UV stralen niet tegen (waar) Veel moedervlekken verhogen je kan op melanoom (waar) 1x per week onder de zonnebank kan (niet waar) Nederland heeft het hoogste aantal nieuwe gevallen (incidentie) van huidkanker (melanoom) van alle landen van de EU (waar) Mensen met donkere huid verbranden niet (niet waar) Als ik niet verbrand dan maakt het niet uit (niet waar)

VOOR WIE DOE JE DIT? In eerste instantie voor jezelf! Jij wil je kinderen zien opgroeien en naar hun bruiloft Jij wil je eerste kleinkind in je armen houden (de volgende ook hoor) Jij wil samen met je vrouw oud worden, toch? Immers, dat je buiten aan het werk bent doe je toch voor je gezin wat je al hebt of waar je aan wil beginnen, of?

BEN IK EEN MIETJE ALS IK MIJ INSMEER? Nee, helaas ben je dan één van de weinige verstandige op het werk!

GEZIEN De opsteller van deze toolbox heeft zelf een andere vorm van kanker gehad. Wel heeft hij tijdens zijn behandeling op kamers gelegen waar patiënten met huidkanker lagen. Alle normale middelen had op hen geen effect, ze kregen experimentele medicamenten toegediend. Trieste situaties met vrouw, kinderen en andere familie. Geloof mij, ze waren niet echt blij!

WIL JIJ DIT? Nee toch?! Doe er dan wat aan! Je weet nu wat je er aan kunt doen, toch?