Zomer- kampen. Zomerkampen In deze Oekraïneweek collecteren we voor Zomerkampen in Oekraïne. Deze kampen worden elk jaar georganiseerd. Er zijn 2 kampen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Op zoek naar… …Antwoorden op vragen over kerk, cultuur, Bijbelboeken, … & geloven. Vanavond: ‘In gesprek met’ de kerkenraad.
Advertisements

Jaar van het Geloof 11 oktober november 2013.
Wie of wat bepaalt jouw identiteit?
SEEN “Sponsor Eens Een Notebook”. Wat? Notebook Probleem: voor studenten moeilijk te bekostigen Oplossing: verkoop van de vrije oppervlakte van de achterkant.
Dankt u mee voor de kerk in Benin? Onze zusterkerk in het arme West-Afrikaanse land Benin maakt grote stappen in zelfstandigheid. Prachtig: Gods Geest.
De Proostdijschool School vol talenten Prachtig om er kind te zijn, Prachtig om er te werken.
Enquete BS Noorderbreedte
Relaties Van levensbelang…….. Relaties Profetie: 19 september 2010 – Relatie met God is het belangrijkste in een mensenleven – Belangrijk om missionair.
Toon eerbied voor uw vader en uw moeder
Gereformeerde Stichting Vakantiekring
In hoger sferen. Op je plek “in Christus” – letterlijk! “in Christus” – letterlijk! Hoog klimmen – ver kijken Hoog klimmen – ver kijken Uitverkiezing:
- 1. Waar wordt u, als u naar onze jeugd en ons jeugdwerk kijkt, nu echt blij van ? Gesprekken met jongeren Samen dingen doen Veel kinderen naar de tienerdienst.
Jezus geneest ook vandaag nog!?
Ruimte om te leren Onderwijs in Zambia kinderen in Zambia willen naar school!
In de Rift Vallei in Ethiopië komt vaak extreme droogte voor.
De collecte is bestemd voor Red een Kind. Red een Kind Red een Kind helpt kwetsbare kinderen en gezinnen in Afrika en Azië. Dit is Njoroge. Hij is zes.
U BENT GEMAAKT VOOR HET PLEZIER VAN GOD
Voorbereiding Eerste Heilige Communie een bijzondere tijd voor u en uw kind.
U hebt het briefje vast ontvangen; de zendingscommissie vraagt om geld…
Niet iedere leerling krijgt het Schoolgeld dat hij of zij nodig heeft. En kan gereformeerd onderwijs volgen waar hij of zij dat zou willen. Het kan zijn.
Gratis boek voor elk gezin, voor alle jeugd en en alle kinderen van 4 t/m 12 jaar Verkrijgbaar bij de info tafel. werkboek.
De dia’s volgen bij muisklik
Hulp in Congo en Oeganda. Welke projecten ondersteunen we? Prioriteiten: Kerkplanting en ondersteuning Kerkelijk opbouwwerk en theologische training Ontwikkelingshulp.
Wij ondersteunen en begeleiden kerken bij het gemeente-zijn in deze wereld.
NGP Nederlands Gereformeerde Predikantenopleiding eigen kleur De NGP brengt de eigen kleur in de theologie-opleiding.
In deze dienst zal Ds. A. Verbree voorgaan Na de zegen zingen we Opw. 428 Schriftlezing: 2 Kronieken 17 : Tekst:HC Zondag 25.
VoorgangerDs. G.F. de Kimpe OrganistHelena Bijl Voor de dienst Voor de dienstGez.157 Na de zegen Na de zegenPs.139:1,2 Schriftlezing SchriftlezingHebr.11:39-12:8.
Kom in actie tegen eenzaamheid!
Jubileumproject Ark Mission 100 jaar
Bestuur / Moderamen / Oudstenraad
In deze dienst zal Ds. P. K. Meijer voorgaan. Voor de dienst zingen we Ps. 97: 1 en 5 Na de zegen Ps. 119: 42 en 44 Schriftlezing: Jakobus 1: 19 – 2: 13.
In deze dienst zal Ds. T. Wendt voorgaan. Organist: Arie Vreugdenhil Voor de dienst zingen we Lb. 105 Na de zegen Gz. 95 : 1, 3 en 4 Schriftlezing: 2 Koningen.
Vlees eten innige band vlees van Zijn vlees je bent om op te eten! ik proef Zijn lichaam!
Het Eetcafé Zwolle Sinds 1994 Handen en voeten geven aan het geloof vanuit de liefde voor Jezus.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
POWER Maandagochtend 22 feb 16 Bijbelverhaal - Simson De ‘power’ in mensen gegeven.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
JEUGD RODE KRUIS EEKLO SINT-LAUREINS. Voorstelling Doel Jeugd Rode Kruis Actieterreinen dit jaar –Bloed –Eerste hulp –Internationale hulpverlening –Sociale.
Introavonden: Wat voor soort kerk is de Avond 3 Hoe zijn we georganiseerd.
Durf te kiezen, durf te verliezen – je bent rijk in Christus.
De collecte is voor Red een Kind. Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede een verbindt hen met mensen in Nederland Helpt kwetsbare kinderen.
“Laat de kinderen tot mij komen” Zondagsscholenactie seizoen voor zondagsscholen in Egypte.
Pinksteren 15 mei 2016 in De Hoeksteen Voorganger: Mw. S.G.H. Vroomans-van Hattem Ambtsdragers: Joop Mets en Ben Boon Kindernevendienst: Frank Rote Organist:
nl Zending over Grenzen helpt mensen in nood in Oost-Europa; op weg naar een zelfstandig bestaan.
De naam Dorcas Een van de eerste christenen. ‘Deze was overvloedig in goede werken, en in liefdegaven die zij schonk’, Hand.9:36. Inspiratiebron.
Theologie voor iedereen
Kort doopformulier voor de kinderdoop
Prentenbijbels voor China
GOED DOEN DUURT HET LANGST
1 1 1.
1 1.
Bediening van het Woord
ADRA Nederland al 25 jaar actief!
[Voeg eigen informatie over uw gemeente en/of de collecte toe]
Syrische vluchtelingen gestrand in Griekenland
U vraagt? Wij antwoorden!
Syrische vluchtelingen gestrand in Griekenland
gaat op weg naar een rookvrije toekomst Kinderen en jongeren spiegelen zich aan mensen waarnaar ze opkijken en kopiëren.
1 1 1.
gaat op weg naar een rookvrije toekomst Kinderen en jongeren spiegelen zich aan mensen waarnaar ze opkijken en kopiëren.
Welkom in deze kerkdienst
Woorden en daden.
1 1 1.
BOODSCHAP VAN HOOP IN R W A N D A
Een ouderendienst.
Projecten Stichting Tamar
Grote Project ZWO 2019 Bijenhouden biedt jongeren toekomst.
Verspreid het Evangelie in de afgelegen Himalaya, Nepal.
Transcript van de presentatie:

Zomer- kampen

Zomerkampen In deze Oekraïneweek collecteren we voor Zomerkampen in Oekraïne. Deze kampen worden elk jaar georganiseerd. Er zijn 2 kampen voor kinderen van jaar. En een jongerenkamp voor jeugd van 15 jaar en ouder.

Hoogtepunt van het jaar Een heel goed evangelisatiemiddel: je bent langere tijd bij elkaar; er kan vertrouwen worden opgebouwd. In een ongedwongen plezierige sfeer wordt het evangelie verkondigd, wordt gewerkt aan verdieping en persoonlijk geloof, vertrouwen en toewijding aan Christus.

Organisatie Organisatoren zijn: predikanten en studenten van de UERC geholpen door jongeren die zelf vaak via de zondags-school en kampen bij de kerk gekomen zijn! De kerken betalen een deel van de kosten en de UC staat garant voor een bijdrage.

Gebed en gift? Steunt u organisatie en jongeren, met gebed en met uw gift? Dat kan ook via een project op de website: