De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Projecten Stichting Tamar

Verwante presentaties


Presentatie over: "Projecten Stichting Tamar"— Transcript van de presentatie:

1 Projecten Stichting Tamar 2018 - 2019
Pakistan Israël Libanon Roemenië Mexico

2 Pakistan: Het werk van de familie Shadab
In 2004 ontmoette Jannie en Dick Reverda voorganger Augustine Shadab in een kerkdienst in Bahrein, waar zij preekten. Het was een korte ontmoeting waarin we onze roeping voor de oogst van de Heer deelden en contactgegevens uitwisselden. Sindsdien is Stichting Tamar nauw betrokken bij het werk en het gezin van Augustine, door bezoeken en financiële ondersteuning. Hij is naast zijn werk in de gemeente geroepen de jonge generatie in Pakistan te bereiken door gebed en een counseling desk Elke maand wordt er een stad gekozen waar Augustine met zijn team een gebedstent neerzet en waar een team van deur tot deur gaat om mensen uit te nodigen naar de tent te komen voor gebed, counseling en waar de mensen hun vragen kunnen stellen. Momenteel zijn ze bezig met het opzetten om een Discipelschap school waarin jonge mensen getraind worden in hun wandel met de Heer Zijn gemeente floreert. Zoals u weet gaat de grootste gift uit ons budget van Tamar naar Pakistan. Wij hebben regelmatig contact via de app-video en telefoon. Het is nog steeds onze hoop, en hun regelmatige vraag, om hen volgend jaar weer te bezoeken en met hem de mensen in Pakistan te bedienen.

3 Karachi, Pakistan

4 De laatste keer van Dick in Pakistan

5

6

7

8

9

10 Israël Ons eerste project is het werk in het Noorden olv Elana (hiernaast op de foto met haar kleindochter) Elana kennen we al sinds de jaren 90. Nadat we contact kregen, heeft Jannie regelmatig het Noorden van Israël bezocht en samen met haar gewerkt. Stichting Tamar heeft vanaf haar oprichting regelmatig financieel mogen bijdragen aan haar werk, in het bijzonder haar werk in het gebedshuis. Ook is Jannie vorig jaar nog op bezoek geweest en heeft voor de contacten van Elana mogen bidden en hen bemoedigen. Elana is nu bezig met de huur van een nieuw onderkomen om haar werk voor de Heer voort te zetten. We bidden mee dat de Heer in de financiën voorziet.

11 Bethlehem: House of Bread (familie Zoughbi)
Sinds de jaren 90 onderhouden wij een relatie met de familie Zoughbi in Bethlehem. Wij mogen hen regelmatig bezoeken en ondersteunen en de zegen zien die zij verspreiden,

12 House of Bread’s mission is to win souls for Jesus Christ and strengthen the body of Jesus Christ in Bethlehem and elsewhere De missie van House of Bread is om zielen te winnen voor Jezus Christus en het lichaam van Jezus te versterken in Bethlehem en in andere plaatsen.

13 Libanon: Pauline Ik ben een huisvrouw met 3 kinderen Ik ken Jannie al 20 jaar. We hebben samen conferenties georganiseerd voor en met de vrouwen in Beiroet. Stichting Tamar ondersteunt mij door bemoediging en gebed en zo nu dan financiele ondersteuning, als het nodig is.

14 Libanon

15 Roemenië Irina Hrsca staat aan het hoofd van een college Roemeens Centrum voor Cross Culturale Studies, waar jongeren opgeleid worden om de wereld in te gaan en het Evangelie te verkondigen. Irina leeft uit geloof en St Tamar ondersteunt haar in de mogelijkheid om de studenten op hun stages in landen als Bangladesh en Afghanistan te kunnen bezoeken en bemoedigen.

16 Mexico Stichting Tamar heeft een bijdrage mogen leveren aan de zendingsreis van Marion en Jan-Pieter Laros naar Mexico. De Heer had daar op een wonderlijke manier de deur voor hen geopend. Ze konden naar allerlei kerken gaan waar ze mochten spreken. Ze hebben daar persoonlijk gebeden en God heeft de mensen diep aangeraakt.

17


Download ppt "Projecten Stichting Tamar"

Verwante presentaties


Ads door Google