Zingen Vers 1 De wijsheid van vóór alle tijden

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Psalm 119 : 10, Ik zoek U met mijn ganse hart, laat mij niet van uw geboden afdwalen.
Advertisements

Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
ÉÉN GOD, DE VADER 3 nov Rotterdam.
Betuigd door een vuurkolom.. Exodus 3:2 Daar verscheen hem de Engel des HEREN als een vuurvlam midden uit een braamstruik. Hij keek toe, en zie, de braamstruik.
Genesis 25: 27 Toen de jongens opgroeiden, werd Esau een man, ervaren in de jacht, een man van het veld, maar Jakob was een huiselijk man, die in tenten.
Evangelie der genade Vragen :
Er is een Kindeke. Er is een Kindeke Er is een Kindeke geboren op d’ aard; Er is een Kindeke geboren op d’ aard;
Samen groeien in Christus. De Heer kennen Samen groeien in Christus De Heer kennen Hoe leer je hem kennen?
Zingen Vers 1 O onze Vader, trouwe Heer, zie uit uw hemel op ons neer;
Nooit meer alleen Ook al gaat mijn weg door een diep Dal van duisternis heen, Uw liefde drijft de angst uit in mij. Ook al loop ik vast, overvallen Door.
Zingen Vers 1 Eens komt de grote zomer waarin zich 't hart verblijdt.
Zingen Vers 1 Op, waakt op! zo klinkt het luide.
Zingen Vers 1 Het woord dat u ten leven riep
Zingen Vers 1 Ik heb de vaste grond gevonden,
Zingen Vers 1 Daar is uit 's werelds duistre wolken
Zingen Vers 1 Leer mij, o Heer, uw lijden recht betrachten,
Liedboek 8 Vers 1 Gij hemel en aarde, doet open uw oor en geeft mij gehoor. Ik spreek dat mijn woord op u regenen zou, mijn taal op u druppelt als dauw.
Zingen Vers 1 Hoe lieflijk, hoe schoon zijn de schreden
Zingen Vers 1 HEER, U doorgrondt mij van omhoog,
Zingen Vers 1 Verwacht de komst des Heren, o mens, bereid u voor:
De visie is Jezus One for all.
1. de vorige keer En de ark des HEREN bleef drie maanden in het huis van de Gatiet Obed-Edom, en de HERE zegende Obed- Edom en zijn gehele huis.
Welkom in deze kerkdienst
WELKOM OP TOV! Maak het verschil…….
TOV VRIJDAG VANAVOND PRATEN WE SAMEN OVER: ARROGANTIE TROTS NEDERIGHEID.
De aarde.
‘voor de kinderen’.
Wie is God voor jou?.
De doodstraf... Jannie. Deze inleiding gaat over de doodstraf. We willen dit doen in verband met de lijdensweken. De Heere Jezus heeft ook de doodstraf.
Zingen Vers 1 Al kon ik alle talen spreken van hemel en aarde,
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Universal Songs t/a Essence Publishing 1/7 KOM, LATEN WIJ AANBIDDEN 540 (Frank van Essen)
Vers 1 De zonde spreekt haar vleiend woord, waarnaar de boze gaarne hoort, want hij wil God niet vrezen. 't Is enkel kwaad wat hij beoogt. Hij denkt dat.
Zingen Vers 1 Laat ieder ‘s HEREN goedheid prijzen,
In Uw licht zien wij het Licht
Laat heel de aarde voor de HEERE vrezen, laat alle bewoners van de wereld bevreesd zijn voor Hem. Want Hij spreekt en het is er, Hij gebiedt en het staat.
Zingen Vers 1 God is mijn licht, mijn heil: wie zou ik vrezen?
Zingen Vers 1 Laat ons nu vrolijk zingen! Komt, heft uw liedren aan
Zingen Vers 1 Mijn hart verheugt zich zeer en roemt in God, de Heer.
Zingen Vers 1 Wat drijft de volken, wat bezielt ze toch?
Zingen Vers 1 Die dag zal komen, brandend als een oven,
Spreuken 9: 9 Geef aan de wijze, en hij zal nog wijzer worden, onderwijs de rechtvaardige, en hij zal aan inzicht winnen.
Liedboek 35 Vers 1 Scheur, Heer, de heemlen, scheur ze wijd en treed uit uw verborgenheid! 't Valt ons zo lang te wachten, tot Gij zult tonen wie Gij zijt:
Vers 1 Lof zij den HEER, goed is het leven als 's Heren lof wordt aangeheven. Lieflijk en recht te allen tijde is 't onze God ons lied te wijden. Hij bouwt.
Psalm 104 Vers 16 en NB 10. Psalm 104:16 OB De heerlijkheid der hoogste Majesteit Zij hoog geroemd en duur' in eeuwigheid; Zij blink' alom en kenn' noch.
In deze dienst zal Ds. R. Tigelaar voorgaan. Voor de dienst zingen we Gezang 15 : 1, 3, 5 Na de zegen Psalm 84: 1, 2 Schriftlezing : 2 Samuël 7:
In deze dienst zal Ds. J. van de Wetering voorgaan. Voor de dienst zingen we Ps. 124: 1 Na de zegen Ps. 89: 5, 6 Schriftlezing: Mattheüs 25:
Zingen Vers 1 Ik wil, HEER, in mijn lied de zegeningen
Beelden van de kerk.
Op hoop van zegen of vol verwachting klopt ons hart?
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
Welkom in deze dienst Zondag voor de vervolgde kerk.
Welkom Voorganger: Dhr. G.S. Schutte Ouderling : Janna Korthoef Organist: Anne Kroeze Schriftlezingen: Ezechiel 17: Marcus 4:
Welkom Israelzondag.
Zingen Vers 1 De Heer richt op zijn berg een maaltijd aan,
2 Romeinen 1:16 Want ik schaam mij niet voor het evangelie; want het is Gods kracht tot behoudenis voor ieder die gelooft, eerst voor de Jood, en ook.
Zingen Vers 1 Wat God doet, dat is welgedaan,
Voorganger: ds. G. Rohaan Organist: Mans Kuipers
WAT HEBBEN WIJ AAN DIT VERHAAL?. GODS VERLOSSINGSPLAN GAAT VERDER.
Samen in de Naam van Jezus - Kerst 2015
Gehoorzamen is cool.
Shema Yisrael … de ENE God…. Shema' Jisrael, Adonai Eloheinu, Adonai echad.
HEER, wie is als u, zo vol goedheid? Micha 7: HEER, WIE IS ALS U, ZO VOL GOEDHEID? Anders dan alle goden – anders dan wij Hij houdt niet vast aan.
Vanuit de relatie met God bouwen aan relaties. 1 mei 2016.
Voorganger:Ds. J. E. de Groot Welkom in deze dienst Schriftlezing:Johannes 16: 1 – 15.
Voorganger: ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing:Openbaring 1 : 9 – 20.
Thema voorbereid met jongeren. Licht van de wereld U scheen in mijn duisternis, nu mag ik zien wie u bent. Liefde die maakt dat ik U wil kennen Heer’,
Genesis 1:1-6:8 (5) WELKOM. Psalm 119: 1  Welzalig wie de rechte wegen gaan, wie in de regels van Gods wijsheid treden.  Zalig wie zijn getuigenis verstaan,
Voorganger:ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing: Handelingen 2:
WOORD VAN JEZUS.
Weest niet verbaasd als u de wereld haat;
Transcript van de presentatie:

Zingen Vers 1 De wijsheid van vóór alle tijden Liedboek 22 Vers 1 De wijsheid van vóór alle tijden spreekt luid en dringend haar woord. Zij wacht waar de wegen zich scheiden, zij komt en klopt aan de poort. Zij is op de hoogten getreden, zij roept op de pleinen der steden en al wie oren heeft hoort.

Zingen Vers 2 'Ik wil aan de mensen onthullen Liedboek 22 Vers 2 'Ik wil aan de mensen onthullen wat waar is, edel en goed. En allen die luisteren, zullen mij volgen, 't licht tegemoet. Het recht zal op aarde geschieden en vrees en geweld zullen vlieden waar ik het leven behoed.

Zingen Vers 3 Met mij ging de Vader te rade Liedboek 22 Vers 3 Met mij ging de Vader te rade nog eer Hij iets deed ontstaan. Ik schreed langs de hemelse paden de zon, de sterren vooraan. Eer God nog hun weg had beschreven, heeft Hij tot prinses mij verheven. De eeuwen kennen mijn naam.

Zingen Vers 4 In mij had de Koning behagen Liedboek 22 Vers 4 In mij had de Koning behagen die alles schoon heeft gesticht. Ik was het vermaak van zijn dagen, terwijl ik speelde in 't licht. Ik daal tot de mens uit den hoge, opdat ik zijn hart en zijn ogen op 's Heren koninkrijk richt'.

Zingen Vers 5 De opperste wijsheid, de vrouwe Liedboek 22 Vers 5 De opperste wijsheid, de vrouwe die hoog is, edel en rein heeft hier haar paleis laten bouwen en open hof zal het zijn. O komt tot de zeven pilaren, eenvoudigen, dolende scharen, breekt brood, drinkt bloedrode wijn.

Zingen Vers 6 Ja, hier is het leven te winnen Liedboek 22 Vers 6 Ja, hier is het leven te winnen dat opweegt tegen de dood, de dienst van de hemelse minne die God van oudsher gebood, de stralende vrouwe, de schone, de wijsheid die bij u wil wonen en zelf aan tafel u noodt.