Incidentele uitbetaling reistijd woning-depot postbezorger - Informatieset - V&B 16 april 2015.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Verzekeringen, hypotheken en financieringen. Met een spaarloonregeling kunnen werknemers met loon uit tegenwoordige dienstbetrekking belastingvrij een.
Advertisements

Dmv de startersregeling wil de gemeente Rotterdam de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Rotterdam.
Dmv de startersregeling wil de gemeente Amersfoort de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Amersfoort.
Onderhandelaars akkoord CAO VO
Voor- en nadelen vervoermiddelen
Hoofdstuk 3: Geld over en tekort
Uitstellen of vervroegen van pensioen. Kan dat zomaar?
Hoofdstuk 3: Wat doe je met je geld?
Jonas Pauwels 1 BaSwC.  Carpooling  Wat is Carpooling?  Hoe werkt het?  Carpooling is te regelen naar eigen wensen .Cambio-autodelen  Wat is cambio-autodelen.
Lagere maandlasten door oversluiten hypotheek! Door de nog steeds erg lage hypotheekrente is het vaak mogelijk om veel geld te besparen op uw huidige hypotheek.
Lagere maandlasten door oversluiten hypotheek! Zeer waarschijnlijk gaan de hypotheekregels veranderen en kan het zeer verstandig zijn om één van onze adviseurs.
De Belastingdienst Leuker kunnen we het niet maken... Ook in Wognum
De Werkkostenregeling Workshopdag november Waarom WKR Oude (bestaande) systeem: –Diverse vrije vergoedingen –Diverse vrije verstrekkingen Kerstpakket,
Informatie besluit bijstandverlening zelfstandigen (BBZ)
Dmv de startersregeling wil de gemeente Amsterdam de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Amsterdam.
Dmv de startersregeling wil de gemeente Utrecht de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Utrecht. In.
Enkele vragen Hoe staat de BW in laagconjunctuur tegenover langere stages, werkplekleren ? -Kennis van de mogelijkheden van stagiairs -Bij minder werk.
Dmv de startersregeling wil de gemeente Arnhem de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Arnhem. In de.
V.S.O.A. - Politie Lispet Manu - Vast Afgevaardigde
Euroboeren in de kou..
Mobiliteitsaspecten brede scholen Otto van Boggelen Themabijeenkomst brede scholen, 20 mei 2010.
Taskforce Mobiliteitsmanagement:
Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling Nieuwe Verordening Individuele Wmo Voorzieningen Raadsinformatieavond 17 december 2009.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen STAND VAN ZAKEN IN VERBAND MET BTV 25 maart 2009 Federaal Agentschap voor de Veiligheid van.
Introductie Individueel KeuzeBudget (IKB)
Voor de AOV verzekering met de beste prijs/kwaliteit verhouding bent u bij ons aan het juiste adres, want onze.
Een praktische handleiding
Even voorstellen Mona van Zelst, beleidsmedewerker P&O
11 OV-Chip BUURTBUSSEN WELKOM.
Individueel KeuzeBudget
Verzekeraar De verzekeringsmaatschappij. 4.1 Wie betaalt de schade? © Noordhoff Uitgevers 2011.
Verzekeren 4.1 Wie betaalt de schade?
Informatiebijeenkomst 24 maart 2015 Persoonsgebonden budget.
Ontwikkeling en vaststelling Regeling Verschuivingsvergoeding 2008/Piet Wesdorp/Going Concern.
Het vaststellen van prioriteiten Omschrijving klacht Aantal% totaal % cum. 6 overboeking (ander hotel na aankomst) rekening niet in orde 32.
De beroepsoriënterende stage in leerjaar 3 F. Buizert.
Versneller Innovatieve Ambities (VIA) Deze subsidieregeling wordt mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en de provincies.
Individueel KeuzeBudget bij de provincies
Introductie Individueel Keuzebudget (IKB)
Individueel Keuzebudget
De gevolgen. De index is gered!!! Voorlopig dan !!
Informatiebijeenkomst Leerlingenvervoer Presentatie (regelgeving) Leerlingenvervoer April 2013 BAR-gemeenten.
PROGRAMMA ^ Adminance in het kort ^ Grijs kenteken regeling ^ Bijtelling grijs kenteken.
Troelstralaan De Troelstralaan loopt van Ringbaan-West tot Van Hogendorplaan en is een doorgaande weg in de wijk Goese Polder. Deze wijk, waar de bouwactiviteiten.
Maatregelen WWB m.i.v. 1 juli 2014 en Kindregelingen Congres Sociaal Raadslieden 15 januari 2014 Stimulansz-CliP Wilma Kuiper en Jetske de Jong.
Presentatie: Financiële verordening 2013 Notitie Reserves en Voorzieningen 2013.
Benefit shop Ervaringen vanuit de medezeggenschap Hans Hartgers Eric Sikma 28 mei 2009.
Van welke zorg kan ik in Duitsland gebruik maken ? Als verdragsverzekerde altijd Krankenkasse, keuze is vrij b.v. Aok, DAK, TK. Recht op dekking uit Krankenkasse.
Leerlingenvervoer Gemeente Leudal Marc Berendsen
Informatieavond oud papier Welkom en inleiding programma.
“Het is in mijn lage rug geschoten” Evaluatie Vice Versa 9 maart 2016 MP 18 maart 2016.
Alles over de gewijzigde
Klimaatneutraal woon werkverkeer GEEN Co2 uitstoot Files Onnodig lange reistijd Stress Stank noch geluidoverlast WEL Groene Brandstof (Nederlandse windenergie)
Terug naar eerste pagina Introductie Individueel Keuze Budget (IKB)
Project Verordeningen etc.
Programma Informatiebijeenkomst
Incidentele uitbetaling reistijd woning-depot postbezorger - Informatieset - V&B 16 april 2015.
De ‘Melkkoe’ anno 2017 ROB
Informatiebijeenkomst IKB
Tijdelijke Werkervaring (TWE)
Subsidie voor BBL’ers: ins en outs
Toepassingen 5L week 28: ‘Reizen in de ruimte’
Mobiliteit: een studie van SD Worx
Reisadvies Q350 vr 17 mrt 2017, 19.00u tot ma 20 mrt 2017, 06.00u 2017.
Reisadvies Q350 di 23 mei ‘17, wo 24 mei ’17, – 0.00.
Reisadvies Q350 vr 24 mrt 2017, 19.00u tot ma 27 mrt 2017, 06.00u 2017.
Beste ath 4..
Belangrijkste belastingwijzigingen per 1 januari 2018
Regelgeving staatsteun
Actualiteiten Sanering verkeerslawaai
Transcript van de presentatie:

Incidentele uitbetaling reistijd woning-depot postbezorger - Informatieset - V&B 16 april 2015

Incidentele uitbetaling reistijd Postbezorgers die gevraagd worden om op een ander depot dan hun gebruikelijke eigen depot de bezorging te gaan uitvoeren, kunnen in aanmerking komen voor uitbetaling van de te maken reistijd. Deze reistijd wordt dan uitbetaald als zijnde werktijd. Voorwaarden daarbij zijn dat: 1. De postbezorger door de leidinggevende wordt gevraagd tijdelijk elders te gaan werken, 2. vanwege een incidentele, tijdelijke vervanging als gevolg van ziekte en/of verlof; 3. omdat de vervanging binnen het depot lastig is te regelen door het beperkte aantal postbezorgers dat daar werkt; 4. en de reistijd woning – (andere) depot minimaal 15 minuten bedraagt (ongeacht het vervoermiddel). De tegemoetkoming is als managementmaatregel met de OR Productie afgesproken en heeft als ingangsdatum 1 januari 2015.

Incidentele uitbetaling reistijd De uitbetaling van de reistijd bedraagt de reistijd woning – depot en vice versa. Indien er geen aflooproute is naar het depot, dan wordt voor de terugreis de reistijd laatste bezorgadres – woning genomen: De reistijd wordt vastgesteld o.b.v. de daadwerkelijk gebruikte tijd op basis van het vervoermiddel dat daadwerkelijk door de postbezorger wordt gebruikt (dat kan zowel fiets, scooter als auto* zijn). De daadwerkelijke tijd moet minimaal 15 minuten enkele reis bedragen. Bedraagt de tijd minder, dan vindt er geen vergoeding plaats. Bedraagt de tijd 15 minuten of meer, dan wordt de gehele tijd vergoed. De vastgestelde tijd wordt als aan- en aflooproute met code NBW opgevoerd binnen Harmony. * = tot op heden kwam het in de praktijk voor dat pbzs via zakelijke reizen declareren (km-vergoeding) gecompenseerd werden. Met de invoering van deze maatregel is dit niet meer toegestaan.