Zondag 6 maart 2011 Doop Iris Joke en Marius Marinus Vos Jullie zijn een parel in Gods hand! Vier lieve kleine voetjes: “Ga er maar op staan. Wij zullen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
Advertisements

De drie-eenheid “omdat God Zich zo in zijn Woord heeft geopenbaard”
Gebed om zegen.
Kinderen, het laatste uur is aangebroken. 1 Johannes 2:18 Vergeet vooral niet dat er aan het einde van de tijd spotters zullen komen, die hun eigen begeerte.
Romeinen 6:1-11 Betekent dit nu dat we moeten blijven zondigen om de genade te laten toenemen? Dat in geen geval. Hoe zouden wij, die dood zijn voor.
Een heilig leven leiden betekent:
Zingen Vers 1 O hemels licht dat mijn bestaan doorschijnt.
Hoe heeft Christus ons als kerk nou bedoeld?
Lucas 18 : 8 Ik zeg jullie dat hij hun spoedig recht zal verschaffen. Maar als de Mensenzoon komt, zal hij dan geloof vinden op aarde? Johannes.
Romeinen 8:11 En indien de geest van Degene, die Jezus uit de doden opgewekt heeft, in u woont…
in/bij deze ochtenddienst waarin Margriet Visser
Zondag 16 mei 2010 Belijdenisdienst Hennie Schoonhoven en Lydia Vermunt Ruth 1: 16,17 In het leven van mensen moeten.
Eerste zondag van de 40 dagentijd 13 maart 2011 Ontmoeting Matteüs 4:1-11 Jezus wordt door de Geest naar de woestijn gevoerd en ontmoet daar de duivel,
Zondag 2 september 2012 doop Tessa Groeneveld Exodus 14:9-22 “Wees niet bang, wacht rustig af, de Heer zal voor u strijden.” De Heer liet de zee terugwijken,
Doop Friso Sake Looij en Bastiaan Mike van Noordenne Zondag 10 Mei 2009 Jesaja 49: 15 Zou het mogelijk zijn dat een moeder haar kind zou kunnen vergeten,
Oudjaar 2011 Prediker 3:15 Voor alles wat er gebeurt is er een uur, wat er is, was er al lang; wat zal komen, is er altijd al geweest. God haalt wat voorbij.
Zondag 9 maart 2014 Doop Justin Fabian Vernooij Gevoelens kun je niet verwoorden zodra je je kind in handen houdt. Je kunt slechts blij en dankbaar zijn.
Gedachteniszondag 22 november 2009 Openbaring 1:8 “Ik ben de alfa en de omega”, zegt God, de Heer, ”ik ben het die is, die was en die komt, de Almachtige”.
Opstaan tegen onrecht zondag 2 maart Nehemia 5 Achter de muren van Jeruzalem mag geen onrecht zijn. Nehemia staat op en wijst op Gods gebod voor recht.
Derde adventszondag 12 december 2010 Micha 6: 1-8 Jullie denken door geschenken mij te dienen, maar mens, er is jou gezegd wat goed is! Je weet wat de.
Onze Vader in de hemel.
Willen jullie mij helpen om jullie gehoorzaam te zijn?
Broers en zussen voor Jezus
Mijn antwoord op jouw vragen is dat Ik de schepper ben.
Zondag 22 juni 2014 Doop Mackenzie Alicia Carmen Schuiling
Doopdienst van Maarten en Olivier Teeuwen en Romy Groeneveld zondag 14 november 2010 Thema: “Water….. niet de dood, maar het leven” Exodus 1: 22 – 2: 1.
Welkom.
Pasen - zondag 31 maart 2013 Het graf is open, het nieuwe Leven is opgestaan. Hij die opgestaan is wijst ons de weg door de dood en het open graf heen.
Godsdienst.
Zondag 23 oktober 2011 Doop van Roos Mirjam Klein
Doopdienst 22 juni 2014 Koen Minderhoud
Tweede zondag van de veertigdagentijd zondag 1 maart 2015 Reminiscere ‘Gedenk uw barmhartigheid’ Marcus 9:1-8 naardense bijbel Vóór hen wordt Jezus veranderd.
Welkom in de kerk Zondag 8 HC Franeker 7 maart 2010 Thema: De Drie- enige, de God van je doop.
Belijdenis en doop van Fateme (Farah) Sabri Zondag 5 mei 2013 Marcus 4: Waar kunnen we het koninkrijk van God mee vergelijken, het is als een mosterdzaadje,
Derde zondag van de veertigdagentijd zondag 8 maart 2015 Oculi mei ‘mijn ogen’ Intrededienst van ds. Wielie Elhorst Johannes 2: Kort voor Pasen.
Welkom in de samenkomst
Zondag 1 februari 2009 Psalm 139 Wonderbaar! U bent het die hen
Exodus 4 13 Exodus 4 13 Maar Mozes zei: ‘U moet het me niet kwalijk nemen, Heer, maar kunt u niet iemand anders sturen?
Kinderopwekking 75: Ik geloof
Zondag 27 maart 2011 Doop Olivier Albert Pieter van Winsen en Dain Vedder. Hij doet met ons en gaat bij ons in en uit. Hij heeft in zijn handen onze naam.
Een plek van aanbidding. “Bij aanbidding spelen de emoties en het gevoel voor schoonheid zeker mee, maar het is wel een grote reductie wanneer men aanbidding.
Deuteronomium 34:4-5. Deuteronomium 3:26: “Maar door uw schuld was de HEER tegen mij in woede ontstoken (…).” Deuteronomium 4:21: “Door uw schuld.
HET RIJK IS MIDDEN ONDER ONS MIJN KIND, AL WAT VAN MIJ IS, IS VAN JOU HET RIJK IS MIDDEN ONDER ONS Cyclus C Muziek: Cantate 61 vd Advent (J.S. Bach)
Eerste Adventszondag 29 november 2015 Lucas 1:5-25 De engel Gabriël verscheen aan Zacharias en zei: “Jullie zullen een zoon krijgen en hij zal vervuld.
Zondag 14 februari 2016 “Invocabit” eerste zondag van de veertigdagentijd Lukas 4:1-13 Jezus zwierf 40 dagen rond in de woestijn, waar hij door de duivel.
DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!
Welkom in deze Pinkster-dienst - een gave(n)dienst koor, voorlezing, zingende kinderen, bijdrage KIKker, preek enz. - een volle dienst laat u/je vullen.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 4 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de.
1. Wat is het verschil … 3. Nat van binnen naar buiten …
UW HEER LEEFT – het leven loopt niet dood 1. Hij liep niet dood op het kruis; maar leeft bij zijn Vader 2. U loopt niet dood in de zonde; leef voor uw.
Zondag 15 mei 2016 Pinksteren Handelingen 1 vers 3 – 5 Jezus zei: Blijf wachten tot de belofte van de Vader, waarover jullie van mij hebben gehoord, in.
Weet u niet dat wij die gedoopt zijn in Christus Jezus, zijn gedoopt in zijn dood? We zijn door de doop in zijn dood met hem begraven!
Levensweg NBG Bijbelvertaling
Kort doopformulier voor de kinderdoop
Het vandaag feest: er wordt gedoopt en daarom dit speciale bloemstuk.
Schattebout. Schattebout Er is meer tussen hemel en aarde! Ècht wel! Eindeloos bewustzijn bij God. Zo heet dit schilderij. Dat is net zoiets als eeuwig.
Vader, Zoon en Heilige Geest
De Doop Welkom De Doop 23&24 januari 2016.
Dit komt uit Psalm 91 : 15 ‘Roep je mij aan,
Christus deelt zijn leven!
Steeds meer leerlingen van Jezus
Keuzeblok I Wat valt er te geloven?
Wij geloven in de Here God, onze Vader, Die alles gemaakt heeft:
Kom Heilige Geest Vernieuw Uw kerk Vernieuw mijn leven.
Jezus zit met zijn leerlingen te eten
Gen 1:1-3 1In het begin schiep God de hemel en de aarde.2De aarde was nog woest en doods, en duisternis lag over de oervloed, maar Gods geest zweefde over.
NIEUWE MISSIE & VISIE VINEYARD UTRECHT.
voor heer en knecht, voor dochters en voor zonen.
de brief aan de Romeinen
Hand. 1:4,5 Ga niet weg uit Jeruzalem, maar blijf daar wachten tot de belofte van de Vader, waarover jullie van mij hebben gehoord, in vervulling zal gaan.
Transcript van de presentatie:

Zondag 6 maart 2011 Doop Iris Joke en Marius Marinus Vos Jullie zijn een parel in Gods hand! Vier lieve kleine voetjes: “Ga er maar op staan. Wij zullen jullie helpen tot je alleen kunt gaan”. Dat God je met Zijn stralen verlichte op je pad. Dat Hij je met Zijn armen steeds liefdevol omvat.

De twee witte bolvormen met tulpen zijn Iris en Marius als twee parels in Gods hand, (het grote vingerblad)

De kronkelende tak is de levensweg die jullie zullen gaan en niet altijd zo zal zijn als jullie graag zouden willen.

Maar op die weg gaan “de Vader en de Zoon en de Heilige Geest” (de drie witte rozen) met jullie mee, in wiens naam jullie nu gedoopt worden.