Blond vs. Donker Juliane Palm Alexandra Bidler Hannah Kort

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Klik op de oefening die je wil maken:
Advertisements

Idee voor App Rob Schuit © 2013 Rob Schuit 1 Didac Rekenmagneet.
Contrast- en kleurbewerking Image- adjustments en Adjustment Layers.
Hoofdpagina uitnodigen leden mijn pagina video’s berichten Daarna klik je bij Vormgeving op appearance page op de volgende pagina kies je eerst een template.
De bezoeker maakt een keuze tussen de verschillende monsters en locaties door op een monster te klikken.
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen
MAAK FOTO MAAK FOTO Volg onderstaande instructies: 1. ga recht voor het beeldscherm zitten, 2. kijk recht in de lens, 3. druk met je muis op “MAAK FOTO”
foto's door Casper görannsson
Deze presentatie gaat over:A.D.H.D
Inloggen in WinPOS In deze presentatie wordt kort gedemonstreerd hoe je moet inloggen in WinPOS. Door op de linker muisknop te klikken, ‘blader’ je door.
Visweb Uitleg over de site. Waar heeft uw probleem betrekking op? (klik erop) Services Lid worden De indeling Anders.
Presentatie over vogels
Naam: Mijn sport : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.
Handleiding Cency.nl Versie april De openingspagina toont foto’s van mogelijke voornemens.
PowerPoint.
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
MS Dynamics CRM: Werken met dashboards en grafieken Yannick Nauwelaerts.
Bizig met laden... Beweeg met muis A.U.B. Mijn bestandenuploadenhelp handleiding X Klik hier om bestandenden naar ‘’mijn bestanden’’ te copieeren.
Naam: Presentatie over Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Naam: Begard Mijn hobby : Irak.. Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Presentatie over katten
Mijn hobby gaat over:vrachtwagen tuning
Mijn sport: gaat over voetbal en voetbalclubs
Presentatie over wasberen
Presentatie:yorkshire terrier
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Klik hier als u voor de eerste keer op de website komt.
Naam: Mijn hobby: Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Interactieve versie mbv DSB
Carnaval strijkembleem: bij ons kunt u zelf carnavals emblemen ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op
Modern fotoalbum. Dit fotoalbum bevat voorbeeldpagina's om u op weg te helpen. Als u pagina's wilt toevoegen, klikt u op het tabblad Introductiepagina.
Werkwijze bestelling Ga naar de foto’s door te klikken op galerij.
Carnavals logo's: bij ons kunt u zelf carnavals logo's ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op
© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.
Titel Van de Dia’s Hier kunt u uw bericht kwijt. Het lettertype is Calibri en de letter grootte is 28. Gebruik maximaal 8 regels per dia Gebruik niet meer.
Dit is verbazingwekkend nauwkeurig!!!
Zelf embleem maken? Snel, origineel én goedkoop?
Logo strijken: bij ons kunt u zelf een logo ontwerpen, laten maken, en zelf op uw kleding strijken, ook voor bv carnaval! Op kunt.
Handleiding ClassDojo
Welkom! Klik hier om te beginnen
Welkom bij de automatische Salarisbepaler
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
Aan de slag met:. Door hier te klikken komt u op het inlog scherm.
Basis Computer Gebruik
DE MAN IN DE KOFFIE Kun je binnen de 3 seconden de man op de foto vinden? PROBEER HET ! De tijd loopt van zodra de foto verschijnt … KLIK Vertaald uit.
Instructie weblog. Start van je eigen weblog 1) Ga naar weblog.aocfriesland.nl 2) Je krijgt het volgende scherm te zien. 3) Ga naar inloggen, zowel links.
Philosopher’s Index Presentatie van zoekresultaten Klik met muis = verder gaan.
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #3 KUBUSCRAFT.
“Ontwikkelen van educatieve spellen voor een speciale doelgroep”
Carnavalsemblemen: bij ons kunt u zelf emblemen ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op kunt.
Hoe stuur ik mijn BTW nummer door naar jeunesse ! Klik op backoffice.
Invullen van de tevredenheidspeiling door ouders via het Ouderportaal.
LAM Forum LAM Forum : presentatie. LAM Nederland website Laatste keus in het menu „LAM Forum“ opent een nieuw tabblad met het LAM Forum.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
> Instagram URL. Instagram URL uitleg Door de opkomende social media kan het handig zijn social media links op uw website te (laten) plaatsen. Maar wat.
Naam: 1 Vul je naam in Druk op de startknop om te beginnen Beantwoord de vragen door de juiste digitale tijd te kiezen Kijk aan het eind hoeveel je goed.
Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?. Inhoud presentatie 1.Klaarzetten van een leerlingvragenlijst 2.Invullen van de vragenlijst 3.Gegevens van de leerlingvragenlijst.
How to use a Imac.
Wat is internet? Vandaag gaan we ontdekken wat internet is? Hoe vaak zijn de leerlingen online? Welk apparaat gebruiken ze? Stel ze eens wat vragen en.
Zoom in.
Wat is internet? Vandaag gaan we ontdekken wat internet is? Hoe vaak zijn de leerlingen online? Welk apparaat gebruiken ze? Stel ze eens wat vragen en.
Vul in wat persoonlijke en niet persoonlijke gegevens zijn
Bekijk en bespreek dit filmpje. Kunt u het filmpje niet afspelen Bekijk en bespreek dit filmpje. Kunt u het filmpje niet afspelen? Gebruik dan de.
Instructie om een afspraken te plannen
RÜYA Bijeenkomst 1 Meiden.
Robert Tamburello Vicepresident Fabrikam Dorpsweg 1 | Elders, 0000 AA
Zoom in.
INSCHRIJVEN VOOR EEN TORNOOI
Transcript van de presentatie:

Blond vs. Donker Juliane Palm Alexandra Bidler Hannah Kort Lauri Broekhuis

Instructies U krijgt verschillende foto’s te zien van mannen. Bij iedere foto moet u zo snel mogelijk aangeven of de man donker of blond haar heeft. Dit doet u door op de letter A op uw toetsenbord te drukken bij het zien van een man met blonde haren of op het cijfer 6 bij het zien van een man met donkere haren.

Dia-overgang Om verder te gaan naar het volgende plaatje, klikt u eerst op de ‘a’ of ‘6’, om aan te geven of de man op de foto blond of donker haar heeft. Vervolgens gaat u met een klik op de muis verder naar het volgende plaatje.

A = BLOND HAAR 6= DONKER HAAR

Instructiesnstructies Het foto-gedeelte van ons onderzoek hebt u nu afgerond. Er volgt nu een vragenlijst. Bij elke vraag kunt u kiezen uit een aantal gegeven antwoorden. Om de vragenlijst te openen klikt u de link op de volgende pagina.

klik hier voor de vragenlijst