Gedaan door: Harsh Jethwani en Jared Helligar. Inhoudsopgave Het Eiland De school Introductie Het vliegveld De cultuur en toerisme Enquetes Overeenkomsten.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Welkom bij de Dosh-klas
Advertisements

Waarom wij een hond willen
Concept Voorstellen. Het Concept Ons definitieve concept is een informatieve website met informatie over de uitgaansgebieden en uitgaansgelegenheden in.
Computergebruik & downloaden presentatie over de enquête
Bon Biní / Welkom.
OBS Twekkelerveld Op 18 maart 2007 heet OBS Twekkelerveld voortaan een BOOM school. BOOM staat voor Beter Onderwijs Op Maat. In de nu volgende PowerPoint.
Naam: Mijn sport : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Jeugd in beweging Weert 14 oktober 2013 Jeugd in beweging.
We horen altijd “de regels" van de vrouwelijke kant. Nu horen we de regels van de mannelijke kant. En alles is regel nummer 1.
Het Trouwfeest.
BEZOEK EEN TV-OPNAME Marc Haver & Oliver Lobhard.
Naam: herman Mijn sport: voetbal Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Hoppenbrouwers Gemaakt door: Hamza Nassiri, Kevser Calhan, Nick van Dijk en Sander van Velzen © copyright.
400 jaar Rijksuniversiteit Groningen 15 mei t/m 15 juni 2014.
Pluto verkennen. Timo, Tom en Maarten.
Roel Lafeber en Jeroen Kiemeney hebben vorig jaar een aflevering van Voetbal International bijgewoond.
Hall Of Fame Gemaakt door Demy van Bergen Alexander Steenis
By: Deidre Leslie, Kevin Mitchell Date: 26/11/12 Class: 2A Teacher: Ms. Mavis Subject: Nederlands.
Strelingen van het Leven.
Samenvatting project LC6 Werkenrode school..
Verkiezing van het lekkerste kontje.
Middengebied Vlissingen. Wie Zijn Wij? Jongeren uit het Middengebied Wij werken samen in en voor onze wijk Zijn ontstaan vanuit het BOS-project.
Rotaract & Rotary -Wat is Rotaract -Wie zijn de Rotaracters -Wat doen de Rotaracters -Hoe is Rotaract georganiseerd -Rotaracters naar Rotary - Mogelijke.
Naam: Presentatie over Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Mijn sport: breakdance
Mijn stage bij Albert Heijn Naam: Jessica Klas: 5c Jaar: 2004\2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit.
Mijn stage bij impress bedrijfskantine Naam: cedela Klas: 5b Jaar: 2007/2008 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar.
Naam: Burak Mijn sport: Voetbal Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Naam: Sezer Ok Mijn sport: Voetbal Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Naam: angelo Mijn sport : skaten Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Mijn sport: gaat over voetbal en voetbalclubs
Albert heijn Naam: *jurgen Klas: *5b Jaar: *2005/2006 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar.
Presentatie over : honden
was ik alleen met m'n vader met 'n tourgroep waren we gewoon 'n weekje, hadden allemaal sites bekeken en zo.
Presentatie Jeroen en Kishan
Lagoonia.
Weekend kring. Hilal Kaya 8B.
Door: Cameron Celestine
HET SPREKEN VAN MEER NEDERLANDS OP SXM KAN Maar hoe dan?
Kans Project Done by: Ghanisha Pohuja & Sjoerd Scott Class: 2A
Enquête-uitslagen PowerPoint Fanfare Sint Caecilia 2011.
Lot project-opdracht 2 Vragen van opdracht 2 en de antwoorden De 3 meiden van groep brenda.
Jullie dorp De kinderen over NIEHOVE in Wat doe je na schooltijd en in de vakantie? Waar ga je naar school en waar wonen je vriendjes? Wat vind.
Het Zwanenmeer (maar dan anders)
Gemaakt door: Anouk Hultermans Dewi Priem Bente Mulders
Reflecteren met leerlingen tijdens kunstzinnige en culturele activiteiten. Hoe motiveer je leerlingen om te reflecteren, zodat zij inzicht krijgen in hun.
Modeshow bloemschikken
Vrienden 9/04/2017 3:02.
Vrienden.
project Doelstelling Bevorderen van communicatie tussen kinderen. Oefenen van schriftelijke taalvaardigheden. Leren schrijven van brief of verslag.
St. Dominic High, St. Maarten en Onderzoek
Sint-Maarten is een klein idyllisch eiland, met een Nederlands en een Frans gedeelte, men vermaakt zich er prima! Het bevindt zich hier.
The Creative ones 3 concept ideeën David Kimpel Laura Prins
Sint Maarten.
Project ‘The medium is the message’
Door: Hanisha Wadhwani and Sophonie Emogene Klas: 2c Vak: Dutch Door: Hanisha Wadhwani and Sophonie Emogene Klas: 2c Vak: Dutch School & Eiland!
Nieuwsbrief Augustus 2015 Personele zaken Juf Amy is gestart in groep 8. Zij en de kinderen hebben er al twee leuke dagen opzitten. We wensen haar veel.
Mijn presentatie Naam van de museum is Gemeentemuseum Den Haag Wonderkamers.
WAT maakt ons UNIEK?. We houden van aanpakken! We leren door gewoon te doen de praktijk We houden niet van boeken We zijn schatten We willen graag nu.
Aruba wordt een moderne samenleving Hoofdstuk 4. §4.1 Waarom kwam er een olieraffinaderij? Olieraffinaderij  Lago Aruba lag dichtbij het Meer van Maracaibo.
Hoe maak je een werkstuk? Begin op tijd!!. Kies een leuk onderwerp  Denk aan een hobby, sport, beroep, stad of onderwerp uit een van de lesboeken van.
Schoolkorfbal Iedereen doet mee!. Geschiedenis In 1902 bedacht door de Amsterdamse onderwijzer Nico Broekhuysen Jongens en meisjes spelen samen in één.
 Actief lid zijn van de KBO Nu en in de toekomst In gesprek met de leden Ellen van Troost van Moveo Training & Advies.
Waar blijft de tijd Sociale media in jouw leven. Waar blijft de tijd Intro Je hoorde het verhaal van Marijke. Reageer eens op haar situatie. Sociale media.
Inspirazio Door Aniek, Eva en Sylvana. Inhoud -Wie zijn wij? -Waarom de naam Inspirazio? -Welk moodboard hebben jullie gekozen? -Wat is jullie logo? -Hebben.
Op wie lijk jij het meest?
Presentatie de markt voor Acht
Sociale media omdat wij met dit project bezig zijn moeten we hier eerst een werkstuk over maken en daarna een PowerPoint over maken aan de hand van dit.
Museum Bezoek Wat moet je in het museum doen om een week later een goede presentatie te kunnen geven?
SLIMMER DAMMEN Door [Naam] Voorkant: ruimte voor titels, foto’s etc.
Transcript van de presentatie:

Gedaan door: Harsh Jethwani en Jared Helligar

Inhoudsopgave Het Eiland De school Introductie Het vliegveld De cultuur en toerisme Enquetes Overeenkomsten in de leeftijdsgroep. Wat de mensen van deze leeftijdsgroep willen doen. Activiteiten verenigingen

Introductie In dit deel van het project, zal ik wat feiten laten zien over St. Maarten en onze school met behulp van powerpoint.

Het Vliegveld De naam van ons vliegveld is de Prinses Juliana International airport. Het is gepositioneerd tussen een grote heuvel en het is gelegen aan de voorkant van een strand. Het zorgt voor een aantal geweldige landingen. Sommige mensen op het eiland nemen graag foto's of opnames van deze landingen.

De Nederlandse kant van Sint Maarten staat bekend om zijn feestelijke nachtleven, stranden, juwelen, exotische drankjes gemaakt met native rum- gebaseerde Guavaberry likeuren, en overvloedige casino's. De Franse kant is bekend om haar stranden (naakt) en de bekende winkels, zoals kledingzaken, parfum en sieraden winkels en de Franse en Indische keuken.

Activiteiten in onze school Onze school heeft een groot aantal activiteiten, clubs en programma's. Sommigen zijn: voetbal team en andere sporten, Franse club en interactie club en het Kans-project.

Verenigingen In onze school zijn er een aantal projecten en samenlevingen die echt belangrijk zijn en leuk zijn. Een belangrijke is de stop pest programma en een leuke een is het voetbalteam.

Onze Enquêtes Voor onze presentatie ondervraagde ik de groep van jarige mensen. We maken 10 vragen en geven de vragen aan 10 mensen. Dan zette ik de antwoorden in een project.

Enquêtes Het merendeel van de mensen aan wie we de enquêtes hebben uitgedeeld hebben dezelfde dingen gekozen.

Wat zijn die gewone dingen op SXM? De meeste mensen willen gaan naar het strand. Anderen gaan zwemmen. (in een zwembad) En slechts enkelen wandelen op de promenade.

Conclusie Dank u wel voor het luisteren en kijken naar ons project.