Raton – RPS (Raton Pigging System)

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Optimale flexibiliteit in de verkrijging van royementsgegevens
Advertisements

Emck Business Solutions Sjablonen in Word “Documents with the speed of light..”
CMIITL01 Casus 9 Léon de Groot INF1V. Snelweg B.V. (1)  SNELWEG B.V. is een groot internationaal transportbedrijf met diverse kantoren in binnen-
Inhoud Ontzorgen Rekenvoorbeeld: gezin van 4 personen
Info obligaties aanschaf Probounce banen 8 en 9
K3 Business Solutions B.V. De K3 experience: Wij verzorgen op Microsoft Dynamics gebaseerde ERP oplossingen voor retailers en wholesalers in Living, Fashion,
Kosten omlaag en klanttevredenheid omhoog?! KOVON Themacongres 2012
  Beginpagina Introductiescherm met informatie over de gebruiker, de organisatie- onderdelen waar de gebruiker lid van is en de openstaande acties. Menustructuur.
Windows 7 21 september Wat gaan we behandelen ? Windows 7 Achtergrond besturingssysteem Migratie naar Windows vanuit XP of Vista Verbeteringen/veranderingen.
Energiezuinig huishouden
Cilinders De motoren van de pneumatische automatisatie
Presentatie Compact diesel:
Keuzeondersteunend model voor inbouwpakketten bij herbestemmingsprojecten Eindcolloquium Wiebrand Bunt.
PH 09 E V Algemeen Wat is ACES ? ACES is een adviescentrum dat een volledig onafhankelijk advies kan geven op het gebied van elektronische sluitsystemen.
Verbinden, stimuleren & ontwikkelen 1 ESF informatiebijeenkomst 24 november 2010 Arie Visser Projectleider ESF.
Onderwerpen van deze presentatie
© 2011 Graydon Nederland.
PH 09 E V Algemeen Wat is ACES? ACES is een adviescentrum dat een volledig onafhankelijk advies kan geven op het gebied van elektronische sluitsystemen.
Evolutie wettelijke statutaire pensioenlasten Februari 2010.
Infraroodcabines met Vitae-Low Glare stralers.
(Interactieve) voormeldingen
een onbetaalde rekening?
101° MicroGourmet EXTRA CARE.
Waterzijdig inregelen van CV-installaties in nieuwbouwwoningen
Thermische werking Prof. ir Nico Hendriks.
De kracht van Edan Edan Business Solutions adviseert en ondersteunt klanten bij de automatisering van hun bedrijfsprocessen. We leveren een Microsoft.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van Edan Edan Business Solutions adviseert en ondersteunt klanten bij de automatisering van hun bedrijfsprocessen. We leveren een Microsoft.
Inkomen bij ziekte en arbeidsongeschiktheid
 Zeer belangrijke werkgever  België = 3% van europese bevolking  Chemische industrie 8% van europese chemie.
4.3 Wet van behoud van energie
Hoofdstuk 14 Party Catering Srednja šola Zagorje.
The Alternatives Magnetogo Anne Jon Schoonhoven Eric Kramer
Hydraulische remmen De les start over 5 seconden. Succes.
Toepassing van ontkalking in het UZA
Zaakgericht werken. Stelt de burger centraal Veel processen hebben betrekking op meer dan één afdeling en moeten organisatiebreed afgehandeld worden.
5S in Velsen.
Ontwerp steekfiets J-Design.
Domotica MnM Smart Energy Solutions B.V.B.A. Maarten Meurs.
Ruimte Afstemming in de ruimt eist dat de spieren samenwerken: Intermusculaire coördinatie.
Inregelen verwarmingsinstallatie
Technical Inspection Service
April Slide 2"Insert" Date via Date & Time Sales product training Amsterdam, the Netherlands Lennart van Houwelingen Fallbrook Technologies.
Warmtepompen.
5 NCH : EEN INTERNATIONALE ONDERNEMING- SINDS 1919 Wereldwijd aanwezig
Leidingen & Kabels.
First Edition Geïntegreerd PrePress proces van(af) fotografie T/m het digitaal uitleveren van het communicatie materiaal aan media en drukkerijen.
De kracht van NACHON Sinds 1991 zijn wij specialist in transportautomatisering. Transportmanagement zit in ons DNA. Onze focus ligt volledig op de ontwikkeling.
Emblemen maken en ontwerpen kunt u het mooist, snelst en goedkoopst op Indien u al een plaatje of logo gereed heeft liggen is het een.
Staalboren „HSS Cobalt“
Persoonlijke Assistentie
Techniekanalyse Wat kun je verwachten na 4 keer op het ijs te hebben gestaan. Persoonlijk had ik al 7 jaar niet meer op de schaats gestaan. Maar na een.
"Barbecueen zal nooit meer hetzelfde zijn '. Grillstream is de oplossing voor:  Opvlammend vuur – moeilijk beheersbaar  Voedselvergiftiging – binnenkant.
‘Hoge Energiebesparing op gas’
Zaken die ervoor zorgen dat je kosten maakt tijdens ontwikkeling van mobiele apps.
1 ACCEDE BV The Cairbag® Company De “Steigerbag” Potentie tot: veilig en kostenbesparend werken-op-hoogte in opslagtanks 7 september 2016, KI< Terneuzen.
Locatie en betrokken partijen
taking care of energy and the environment
Welkom Havo 5..
duurzame kwaliteit die rendeert
Welkom Havo 5..
Module 6 Basis pneumatiek
Module 6 Basis pneumatiek
duurzame kwaliteit die rendeert
Meten Deel 2/4 ovaliteit Jo Desutter OLVTD 2006
Toolbox: Aanvulling op “Implementatie wijziging materialen”
Procesondersteuning binnen de sociale zekerheid
Transcript van de presentatie:

Raton – RPS (Raton Pigging System) Speciaal voor, met name de voedingsmiddelenindustrie, heeft Raton het Raton Pigging System ontwikkeld( RPS). Deze RPS is ontworpen om leidingen van procesinstallaties en/of gedeeltes hiervan leeg te drukken. Kostenbesparend Het RPS is ontwikkeld in een tijd waarin efficiëntie en kostenreductie een steeds hogere prioriteit krijgen, zonder dat dit ten koste mag gaan van de kwaliteit van het eindproduct. De kostenbesparende RPS is hiervoor speciaal ontwikkeld en heeft de volgende voordelen:   Beperkt productverlies Verkorte reinigingstijd Volledig reinigbaar Volautomatisch (indien gewenst) Modulair Aantrekkelijk geprijsd. Afvalreductie Het RPS zorgt ervoor dat uw productverlies tot een minimum wordt beperkt. Met behulp van een zogenaamde PIG (rubberen mol) wordt het leidingsysteem met gelijke snelheid leeggedrukt. Reiniging De RPS is dusdanig ontworpen dat de PIG, de piggingstations en het leidingwerk, volledig met behulp van CIP op hoge temperatuur gereinigd kan worden. Hierdoor wordt de waarborging van de reiniging van (proces)installaties volgens de HACCP verhoogd. Werking “Gemak dient de mens”. Het RPS is een systeem dat makkelijk te bedienen is door één operator. Tijdens productie zit de PIG opgesloten in zijn houder. Na het starten van het systeem, wordt de PIG met behulp van een buffer medium (water /lucht) richting het verzendstation verstuurd, waardoor de leiding met gelijke snelheid wordt leeggedrukt. Als de PIG in het ontvangststation arriveert wordt deze weer retour gestuurd richting verzendstation, waarna de PIG gereinigd wordt en gereed is voor gebruik. Optimale reiniging in een zeer kort tijdsbestek met een minimum aan productverlies, is het resultaat. Toepassingsgebied Het ontwerp is vrij van dode hoeken en is volledig sanitair. Hierdoor is de RPS in een groot scala aan o.a. food applicaties toe te passen: Zuivelindustrie Bier- en frisdrankenindustrie Algemene voedingsmiddelen- industrie Maar ook andere markten hebben reeds de voordelen van de RPS ervaren: Cosmetica Wasmiddelen Hard Surface Cleaners

Raton – RPS (Raton Pigging System) Afmetingen Leidingtype: Leidingdiameter: Benodigde inbouwruimte: DN 11850 DN 40 ± 1500mm DN 50 DN 65 DN 80 ± 2000mm Technische specificaties: Aansturing: PIG incl. magneet: Voltage: Benodigde persluchtdruk: Pneumatisch Locatie detectie 24VdC 4,5 – 6 barg Reinigingsspecificaties: Productbehoud: Maximale temperatuur: Max. leidinglengte (indicatie) 1 l/ m leidingwerk 85 ° C 200 m 1,96 l/ m leidingwerk 3,42 l/ m leidingwerk 5,15 l/ m leidingwerk 125 m Overige specificaties: Leidingmateriaal: Koppelingen: RVS 316L DIN11851 Opties: Pig Control Systeem Pompbeveiliging Volledige integratie in bestaand of nieuw besturingssysteem.