Treffer van het Jaar 2010 Presentatie ALV 07-12-2010.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
TVW actieplan waar wij met elkaar aan willen werken.
Advertisements

EMEG lijst - Entertainment TV opname ‘’Wat vindt Nederland?!’’
Leerlingenraad Leerlingenraad Laat je stem horen!!
Verenigings meerjarenplan Agenda presentatie  Plan van aanpak  Taak commissies  Bevoegdheden commissies  Invloed leden  Jaarplan  Stellen.
“Smash sportief op weg naar 2020”
Informatieavond voor ouders van Groesbeeks Glorie.
Samen op weg naar “de Toekomst”
1 4a. Vacatures Hockey Voorzitter Technische Commissie Penning- meester Secretaris Operationele Commissie Sponsor- commissie Evenementen commissie Velden.
SVK Korfbal Thema avond op weg naar 2015 Door Tijs Huisman 9 april 2010.
Mijn naam is Willem Wind. Mijn naam is Willem Wind En ik ben hoogbegaafd.
Stichting Positieve Sportbeleving Nationaal Symbool Positieve Sportbeleving 1.
Welkom 1.
Presentatie Ledenvergadering Rabobank
V.V. S.S.C.’55 BRENGT DE BAL AAN HET ROLLEN
Welkom op de Kaderavond 14 december Agenda Beknopt verslag enquête Nieuws van de werkgroepen Tijdspad.
L Seizoen Met onderstaande informatie willen wij je vast een idee geven wat je volgend jaar van ons kunt verwachten. Start nieuw seizoen In.
Algemene Ledenvergadering
De 30 ste Noordshow zit er weer op. De 30 ste Noordshow zit er weer op. Het was de 30 ste Noordshow, een jubileum. Het was de 30 ste Noordshow, een jubileum.
Terugkoppeling Heidedag januari Heidedag januari 2010 terugblik Thema: Kijk naar binnen, kijk naar buiten, en vooruit Sterkte en zwakte van OSC’45.
Samen maak je de vereniging ROHDA-Raalte Presentatie leden 2 november 2011.
Powerpoint in de klas Michiel D. Jansen o.b.s. De Draaimolen.
Commissievergadering
Dag en Nacht van Weert Dag en nacht van Weert Zaalvoetbal toernooi.
r.k.v.v. Tongelre – Normen en Waarden
Presentation Of Learning
Modern Sprookje Kikkerkoning.
Wie is de baas?.
Opbouw Wat is Rotaract Organisatie Praktijk Commissies Afsluiting Rotaract met elkaar, voor elkaar! ROTARACTROTARACT.
BUURTHUIS NIEUW MOSCOU
Bingo Europese Unie. 1.Waarvoor kun je je stem uitbrengen op 22 mei? Bingo.
Wat is het eigenlijk? Welke bedoeling zit erachter? Waarom is dit belangrijk voor mij? Wat, hoe, wanneer, wie en vragen!
Vrijwilligersbeleid Samen werken aan de toekomst November 2005.
Afdelingsvergadering najaar 2010 Afdeling Schermvliegen KNVvL Bestuur en Commissies Vrijdag 5 november 2010 Amrâth Motel Maarsbergen.
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
inleiding Thijs Waanders Rens Velthuis Stan de Leeuw Roy broshuis
Enquête-uitslagen PowerPoint Fanfare Sint Caecilia 2011.
Beleidsplan Vervolg 29 maart 2010 ALV. –Beleidsplan was een aanzet –Vervolgstap was het maken van een verdiepingsslag middels activiteitenplannen.
Ledenenquête 2013 Uitkomsten. Statistieken 23 vragen 91 leden begonnen 50 volledig ingevuld.
Voor de buurt door de buurt De Linie vormt een klein wooneiland in een zich snel ontwikkelende omgeving. Gebouwen blijven verrijzen om ons heen en we mogen.
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Korte termijn Beleidskeuzes uitgaande van de brainstormsessie van 11 Februari Wie zijn wij Wat gaan we doen aan zwakke punten Welke kansen gaan we verzilveren.
1 Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering Vrijdag 3 oktober 2008 c.k.v. Avanti.
1 sv Borger “nieuwe stijl ” 30 oktober Korte terugblik 15 december 2003 gestart met ondertekenen intentieverklaring Er is een stuurgroep geformeerd.
Samengaan is leuk!.
HTV Ten Woude Toekomstplan September 2015.
Zilveren Kruis Presentatieslides 100% tekst mét subtitel Resultaten tevredenheidsonderzoek LTV Leusden 2015 Onderstaande balk s.v.p. niet verwijderen.
Ken je dit verhaal? Noach Ken je dit verhaal?
HC Geldermalsen We gaan “verenigen” Bijzondere Algemene Leden Vergadering HCG
Keuze voor één prestatie-elftal senioren. Het voorgenomen besluit Overwegingen en onderbouwing. De overwegingen: twee eerste seniorenelftallen financieel.
Op naar een STER bestuur… Avond 1: De meerwaarde van een Bestuur. Avond 2: Hoe organiseren we een Scouting Vereniging. Avond 3: Vinden, Binden, Boeien.
Algemene ledenvergadering februari Agenda 1.Opening en mededelingen 2.Verslag van de algemene ledenvergadering op 11 februari Jaarverslagen:
30 november 2009 L.A.C. “Frisia 1883” Ledenvergadering LAC ‘Frisia 1883’ Maandag 1 december 2014.
Week van het geld Jaap van praag Gemaakt door Dilano,Nada,Daan,Lorena.
 Actief lid zijn van de KBO Nu en in de toekomst In gesprek met de leden Ellen van Troost van Moveo Training & Advies.
De leerlingenraa d Laat je stem horen!
Vrijwilligersbeleid bij SVC’08.  Beoefenen en bevorderen van de voetbalsport in al zijn vormen. Wij doen dit door deel te nemen aan door de KNVB georganiseerde.
Adri Hartkoorn Beleid en voorbereiding juli 2013 Herinrichting speelplek Grote buitendijk Velserbroek 10 juli 2013 Resultaten interviews.
Willen Joris en Monique rijdenWillen Joris en Monique rijden? 'S-PORTCAFÉ Vrijwilligers vinden & binden.
WELKOM U kijkt naar de PowerPoint van de Bossche tafeltennisvereniging NEVER DESPAIR met voornamelijk informatie over de activiteiten in deze week. Ons.
WELKOM U kijkt naar de PowerPoint van de Bossche tafeltennisvereniging NEVER DESPAIR met voornamelijk informatie over de activiteiten in deze week. Ons.
WELKOM U kijkt naar de PowerPoint van de Bossche tafeltennisvereniging NEVER DESPAIR met voornamelijk informatie over de activiteiten in deze week. Ons.
Nieuwe kansen voor groei van de handbalsport Slagkracht verhogen op: individueel niveau clubniveau landelijk niveau.
prestatie en gezelligheid
Stichting De Meulebèèk
23 februari 2017 HV de Sprint.
Een nieuwe organisatiestructuur, op weg naar de toekomst
Agenda voor de groepsbijeenkomst
Algemene ledenvergadering
Landelijke raad 8 December 2018
Algemene ledenvergadering Swift
Transcript van de presentatie:

Treffer van het Jaar 2010 Presentatie ALV

Treffer van het Jaar 2009 In 2009 was de eerste verkiezing van de Treffer van het Jaar Voor initiatieven, activiteiten, projecten, commissies, kernfunctionarissen, vrijwilligers, personen, etc. D.w.z.: stemmen op degene die jou het meest treft, bijvoorbeeld wegens de bijzonderheid, het leuke, het enthousiaste, de welwillendheid of het goede functioneren

Treffer van het Jaar 2009 Uit de diverse reacties volgden 20 voordrachten Hieruit werden door de leden 5 genomineerden gekozen, te weten: –JAC –Oud Papier Actie –PR-commissie –Rommelmarkt –Vrijwilligerscoördinator Tijdens de ledenvergadering werd de winnaar gekozen: het JAC

Treffer van het Jaar 2010 Dit jaar waren er 14 voordrachten: -Fietsers Rabobank Fietsdag -G-Korfbal / G-werkgroep -JAC -Kantine Commissie -Lindy van den Heuvel i.v.m. technisch beleid en ondersteuning van trainers -Lindy van den Heuvel i.v.m. sfeeracties -PR-commissie -(Schoolkorfbal en) rommelmarkt -Technische Commissie Jeugd -Technische Commissie Senioren en Junioren -Trainers Remco Zaaijer en René Meulmeester -Vrijwilligerscoördinator -Vrijwilligers die korfballes hebben gegeven op De Ark, en daarmee een lans hebben gebroken voor het G-korfbal -Wedstrijdsecretarissen Angela Nienhuis en Yvonne Verheul

Treffer van het Jaar 2010 Uit deze voordrachten is door 30 leden een top 3 gekozen/kenbaar gemaakt Gekeken is toen naar allereerst het totaal aantal punten bij 1 e plaats is 3 punten, 2 e plaats is 2 punten en 3 e plaats is 1 punt. Vervolgens naar het aantal keer in een top 3 Uit de hieruit voortgekomen top 3 kiezen we vanavond de winnaar! NB: Bij gelijkspel wint degene die bij de eerdere stemming (om tot de top 3 te komen) het hoogst geëindigd is

Maar voor het zover is… Een applausje voor alle vrijwilligers (wel of niet voorgedragen voor de Treffer van het Jaar) En namens diverse leden complimenten voor het bestuur! Jaap, Christina, Lesley, Bianca en Herbert: jullie doen heel veel werk, wat niet altijd door iedereen gezien wordt, maar wat wel van groots belang is voor onze vereniging. BEDANKT!!

Treffer van het Jaar 2010 Dan nu… de verkiezing van de Treffer van het Jaar 2010…

Treffer van het Jaar 2010 De drie genomineerden voor de Treffer van het Jaar 2010 zijn…

Treffer van het Jaar 2010 Genomineerde 1

“Wat een respect voor deze mensen. Met name het engelengeduld van de vrijwilligers spreekt mij bijzonder aan. Ik ben trots dat Korbatjo nu ook een G-korfbalteam heeft.” G-korfbal / G-werkgroep

Roxana Bedeaux, Diana van Bommel, Elly Dahrs, Barbara Goudswaard, Bianca Groeneweg, Tessa Hokke, Nicolette Verkaik en Dini Vos

Treffer van het Jaar 2010 Genomineerde 2

“Omdat die in haar eentje de sfeeracties op touw heeft gezet.” Lindy van den Heuvel i.v.m. sfeeracties

Treffer van het Jaar 2010 Genomineerde 3

“Omdat zij elke week weer een lastige klus verzorgen.” “Dit is mogelijk de grootste hondenbaan die ik ken in sportverenigingen. Door de problemen die Korbatjo, als kleine club, nu eenmaal heeft is het elke week wederom een puzzel alles compleet te krijgen. Chapeau voor deze mensen.” Wedstrijdsecretarissen Angela Nienhuis en Yvonne Verheul

Treffer van het Jaar 2010 Wie wordt de Treffer van het Jaar 2010? Breng nu je stem uit!