Zaterdag 3 maart 2012. Vertrekken is je niet laten insluiten in de cirkel van problemen van dat kleine wereldje waartoe je behoort, hoe groot die problemen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
En…geniet je een beetje van je reis?
Advertisements

Ontdekzondag 2012 Laat je zien!. Als je wél wilt, maar niet durft omdat het zo ongemakkelijk voelt… Als je contact wilt met die leuke dove jongen maar.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Samen lopen redt levens! Sponsorloop: 6 km | 12 km | 22 km Zaterdag 22 maart op het Kootwijkerzand Ook voor hardlopers!
KTA Jette presenteert in samenwerking met de gemeente Jette.
Woord van Leven Augustus 2013.
Hoe doe je dat? Actief Zendingswerk
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Sint-Michielsdag 25 september 2013.
Woord van Leven Februari 2013 “Wij weten dat we van de dood zijn overgegaan naar het leven omdat we elkaar liefhebben.” 1 Johannes 3,14.
Contact vanuit de Oorsprong
Jo van den Brand & Mark Beker Einsteinvergelijkingen: 27 oktober 2009
Diversiteit 12 december 2007 een workshop van drie kwartier bij het ondertekenen van Rotterdamse Werkafspraken Stages door RADAR, Carla Lepelaars (locatiemanager.
Ontdekzondag 2014.
Ik hoop dat je dit terug stuurt
Deze voorstelling is speciaal voor jou! GENIET!!
Secularisering en de toekomst van christelijke organisaties
ACG: Wat is leren &Wat is leren &ontwikkelen? Waartoe dienen digitale media? Waartoe dienen digitale media? Hoe gaan we om met regels? Hoe gaan we om met.
Hoe kan het jou veranderen?
Luchtwrijving Don (massa 80 kg) stapt uit het vliegtuig.
BEWEGING – GRAFIEKEN EN VERBANDEN
Andrej Osipian 1 e Bachelor Game Art en Design Game Concept: Book of Lenses.
Inleiding Opgaven Opgave 1. Eenparige beweging is een beweging met:
Opgave 1 Krachten kunnen het volgende met een voorwerp doen: 1.Kracht verandert soms de snelheid van een voorwerp 2.Kracht vervormt soms een voorwerp -
Eerste zondag van de 40 dagentijd 13 maart 2011 Ontmoeting Matteüs 4:1-11 Jezus wordt door de Geest naar de woestijn gevoerd en ontmoet daar de duivel,
Derde zondag van de 40 dagentijd 11 maart 2012 Leven door verandering: Geduld Joh. 2: Jezus is woest. De tempel is geen gebedshuis meer, maar een.
Kerstnacht 2012 God is bij de mensen komen wonen. Lucas 2: 6 – 7 Maria bracht een zoon ter wereld, haar eerstgeborene. Ze legde hem in een voederbak, omdat.
Verbondenheid. Efe 2:16 de bron van verbondenheid is de dood van Christus.
Stilte naar Meister Eckhart
Boerhaaveplein. Van wie komt de vraag om een aanpassing van het plein?  Van buurtbewoners met kinderen  Van buurtkinderen  Van schoolkinderen  Van.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine opening.
Geloof in jezelf.
Lucas 18: Bijbel in Gewone Taal
Welkom 3e Lijdenszondag 2015.
3 manieren Onderzoeken hoe iets werkt Experimenten Anthonie van Leeuwenhoek.
Er zijn momenten in het leven dat men de ànderen mist…
Zodra er een begin is, volgt de rest vanzelf
September 2014 Woord van Leven “Aanvaard elkaar daarom ter ere van God, zoals Christus u heeft aanvaard.” Brief aan de Romeinen 15,7.
Literaire bouwstenen 1 Vertelperspectief.
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine opening.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Panamarenko en Da Vinci
Kunst en wetenschap. Cultuur Kunst = vorm van cultuur Wetenschap = vorm van cultuur.
“De Rode Draad…” De levensbeschouwelijke analyse.
Literaire bouwstenen Vertelperspectief.
Top Australië, maandag 24 maart Australië Australië ligt, met een oppervlakte van bijna 8 miljoen vierkante kilometer, “Down Under” omringd door.
Op ontdekkingstocht 1. Beelden Beelden 2. Woorden Woorden 3. Waarom deze metafoor? Waarom deze metafoor? 4. Materiaal: suggesties Materiaal: suggesties.
Tijd van vorsten en ontdekkingen Christophorus ‘Christoffel’ ColumbusChristophorus ‘Christoffel’ Columbus (1492) Ontdekkinsreiziger Italiaans.
GEDAANTEVERANDERING VAN DE HEER
Herhalen schaal Schaal is een verhouding.
Kort doopformulier voor de kinderdoop
Galaten 4: 4 en 5.
Blok 8 woordenschat Taal in beeld Deel 1.
WINTERSE GEDACHTEN.
1.
De bijbel geeft je vleugels
The Tyler Group The Tyler Group: Planeet met vier zonnen, astronomen gevonden.
1. Kan je alleen aan wetenschap doen of heb je anderen nodig?
GEESJE CLAASJE BRAM TJERK EELCO
Tsunami Japan 11 maart 2011.
Tsunami Japan 11 maart 2011.
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine opening.
Startblokken vanaf 0 ! Ontwikkelingsgericht werken
Waarden.
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine opening.
ONTWERPEN LES: DE WERELD IN 1 DAG!.
BOODSCHAP VAN HOOP IN R W A N D A
Semantisatieverhaal: Buurman Bob houdt heel veel van mountainbiken
Hoofdstuk 21 PROBLEEMOPLOSSEN. Hoofdstuk 21 PROBLEEMOPLOSSEN.
Transcript van de presentatie:

Zaterdag 3 maart 2012

Vertrekken is je niet laten insluiten in de cirkel van problemen van dat kleine wereldje waartoe je behoort, hoe groot die problemen soms ook zijn.

De wereld is groter en voor die wereld moet je openstaan. Vertrekken betekent niet kilometers verslinden, zeeën oversteken of supersonische snelheden bereiken.

In wezen is het niets anders dan je openstellen voor anderen, hen ontmoeten en ontdekken. Je openstellen voor andere ideeën, ook voor ideeën die tegenstrijdig zijn met die van jezelf. Dat betekent de kracht hebben van een echte wandelaar. Mark (met dank aan Don Helder Camara)