Spaghetti bolognese.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Sinterklaas weer in Nederland
Advertisements

Groei & Bloei Van harte welkom!.
Nieuw in Nederland U aangeboden door
Spaans 24-Kitchen.
Groenten.
KOOKDEMO Dimitri Declercq “14 april 2007”. INHOUD Inleiding Inleiding Recepten Recepten Aardappelen in citroen gekookt; Aardappelen in citroen gekookt;
Feestelijk dessert.
DNA.
Dit eten is gezond. Je moet er elke dag wat van eten.
Een heerlijke combinatie van ontbijt en lunch
Vol-au-vent met puree.
“Leonardo Project” F&B 4You
‘Niet harder werken, maar anders’ Gee de Wilde Geuzenveld-Slotermeer, 11 november 2010 VAN ODENHOVEN & DE WILDE.
Wat heb je nodig?. Pizza di Carlo - de lekkerste pizza om zelf te maken – door Oscar Zuethoff.
Mijn hobby: over het turkse eten (lachmahun)
Ovenschotel met gehakt, puree en witte kool
Vispannetje met kreeftensaus en kruidenbroodjes
Gehaktballetjes met krieken en rijst
Rijst met groentjes in een zoetzure saus
Quiche. Wat hebben we nodig? 8 sneden gekookte ham 1 pakje gerookte zalm 1 broccoli 1 prei Bakboter.
Paprikasoep met kruidenkaas
Broccolipuree met braadworst
Pasta met vis en courgette in een saffraansausje
Gemaakt door: Anouk, Wiet, Dylan, Lisan, Mats en Demi
HALF-GLACE EN DERIVATEN -Bevochtig de mux met de kokende bouillon en breng het langzaam op smaak. Kook voor ongeveer 10 minuten. -Consumeer of conserveer.
MAYONAISE EN DERIVANTEN INGREDIËNTEN: 1 L. 4 eigeel 1 L. Olijf olie Een beetje azijn of citroen, zout, mosterd en warm water. Voorverwerking: Bereid de.
Geluid aan ! Dit is de Vink “Fringilla coelebs”
Groenten. Welke groente is het? Klik op het vraagteken voor het antwoord.
Maak zelf papier Papier maken is helemaal niet zo moeilijk.
Negatieve getallen door Kees Vleeming
Gemaakt door Michelle & Lisette
Pasta carbonara.
Gemaakt door: Dennis en Quinten
Vloeistoffen meten Kennismaking met het meten van vloeistoffen
Verse worstenbroodjes
Programmastructuurdiagrammen
De kleine dingen van oma's!
Wok met kip, groentjes en rijst. Wat hebben we nodig? 2 uien 3 teentjes look 500 g verse boontjes 2 paprika’s 1 broccoli 1 bakje champignons 2 courgetten.
Digibordles de ui van uil Gemaakt door: Juf Marije & Juf Sanne
Wraps met gehakt, verse groentjes en kruidendipsaus
BESLAG X DEEG (het) beslag kloppen (het) deeg kneden.
40 liter water WATERVOETAFDRUK 1 sneetje Brood
Groentelasagna met hesp
Wortelpuree met vissticks
Balletjes in tomatensaus met puree
John & Ramonda K3DA.
Durum met kebabvlees, verse groentjes en yoghurtdip
Macaroni met hesp en kaassaus
Pompoenrisotto.
Welkom Naam: Sabine Waal Datum: 23 maart 2011 Opleiding: Consumptieve technieken.
Feestelijk dessert. Festijn voor zoetekauwen Wat serveer ik in een dessertenbuffet? Droog gebak Crème-au-beurretaart / kerststronk Slagroomtaart Petit-fours,
Plastic.
Snijtechniek en snedige opmerkingen 2016 CGD Snijtechniek Wim de Kock.
Het eten Elise Langlois. De glas (glazen) Het plat bord (de platte borden)
SAMENGESTELD DOOR PVB GOEDKOOP EENVOUDIG EN TOCH… LEKKER.
Pasen… met echt bakmanschap van je warme bakker!.
Surinaamse Gerechten.
De kleine dingen van oma's!
Foto Recept Pizza rondjes
Thema 3 mijn school Week 3.
Albert Heijn.
De kleine dingen van oma's!
Wortelpuree met vissticks
Mol en beer.
Charoset maken Matteüs 26: “Het was de eerste dag van het Joodse Pesachfeest. De leerlingen kwamen bij Jezus en vroegen: ‘Waar zullen we de paasmaaltijd.
Werkwoorden en woordenschat
Het eten.
Voedsel bereiden.
Uit daging Eten wat de stamppot schaft.
Schijf van Vijf.
Transcript van de presentatie:

Spaghetti bolognese

Wat hebben we nodig? 1 rode paprika 5 wortelen 2 uien 1 teentje knoflook 3 blikken tomatenblokjes 1 bouillonblokje 750 g gehakt Spaghetti Geraspte kaas

Schil de ui en de look en snipper deze fijn

Schil de wortelen en snijd deze in stukjes

Snijd de paprika door midden Haal de pitjes eruit Snijd de paprika in stukjes

Doe olie in de ketel Bak het gehakt Doe de paprika, de ui, de wortelen en de look erbij

Doe de tomatenblokjes, 5 dl water en het bouillonblokje erbij en laat sudderen 15 minuten

Kook de pasta gaar in gezouten water Giet de pasta af

Neem pasta op een bord Doe saus over de pasta Bestrooi met kaas

SMAKELIJK