Powerpoint Scheepsdalebrug BRUGGE 25-april 2011 Romain.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Eeklo aan het werk: verslag van een inhaalrace Werkloosheidscijfers Eeklo Gregory Cremmerye.
Advertisements

De patiënte staat recht, houdt de voeten gelijk en de schouders tijdens het meten recht. De patiënte geeft aan wanneer tijdens het meten het maximale van.
De Bouw Hoogste Brug Van de Ter Wereld.
De geboorte van een legende
Duizenden meters boven de duizelingwekkende hellingen van de berg Shifou in de provincie Hunan, China, is een team arbeiders aan het werk bijna zonder.
Water, schapen en vrouwen
dy dx De afgeleide is de snelheid waarmee y verandert voor x = xA
Op een dag wordt de leider van een bekende politieke partij helaas op straat door een vrachtauto aangereden en hij overlijdt ter plekke. Zijn ziel komt.
Draaiende wolkenkrabbers in Dubai en Moskou
Rotary is een club van vrouwen en mannen die elkaar iedere week ontmoeten en dan elkaar vertellen over hun werk We helpen mensen die hulp kunnen gebruiken,
Gevolgen spoorverdubbeling in Tricht
Nieuwsbrief Maart - April 2011 Daniel Huisman Indonesia Holland
Parkeerproblematiek prioritaire straten
Het Millau viaduct Paris - Barcelona.
Woord van Leven Woord van Leven April 2012 April 2012.
Krantenbeurt Van Ploon Vrijdag 28 oktober 2011
Van groen naar blauw. De vorige brug over het kanaal Willebroek- Brussel werd tijdens de tweede wereldoorlog vernield. Ze werd vervangen door een stalen.
Een presentatie van: Pieter de Heer Hillebrand Verkroost René Schoen
Verkeer Maandag 10 januari 2011.
14 april 2004Met de trein naar Nemo!1 Naar Nemo! Daar ga ik! Ik vertrek met de fiets vanaf school.
Gemaakt door Jan en Adjani
Starre voorwerpen Starre voorwerpen, middelpuntzoekende kracht, bewegingsvgl., traagheidsmoment, hoekmoment, .....
Begeleiding van een exceptioneel Transport op
Hoofdstuk 3 Natuurgeweld deel 1
Praktische Opdracht CKV
Oudjaar 2011 Prediker 3:15 Voor alles wat er gebeurt is er een uur, wat er is, was er al lang; wat zal komen, is er altijd al geweest. God haalt wat voorbij.
Aanpassing GEP’s voor de Rijkswateren
o ja, de laatste vakantie was wat dat betreft interessant omdat we alleen op wrakken gedoken hebben.
Glow 2011 Gijs Kahmann. Verwachting Mijn verwachting voor Glow was eigenlijk vrij hoog want ik was de vorige keren ook al geweest en toen vond ik het.
In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt voetweg nr.36 als volgt omschreven: Richting:Sentier de Belcele à Waesmunster par le hameau.
In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt voetweg nr. 42 als volgt omschreven: Richting:Sentier du chemin dit Hoogebockstraet à celui.
Procenten 3 havo.
H. House of terror in Boedapest  Wat is het?  Wat verwachtte we er van ?  Wat hebben we geleerd?  Pluspunten  Minpunten.
Ontwerp steekfiets J-Design.
Spelregeltest Oliveo Handbal
Wat kost 1 hamer?.
...is een groot stadspark op het eiland Manhattan in de stad New York. Het is het bekendste park van New York en misschien zelfs van de VS. Met zo’n 25.
FIETSENSTALLING GEBRUIKSAANWIJZING
Les 3: Verkeer TOETS.
Jord Knaap & Paul Crouwel
Ik weet het, het is lang geleden dat ik iets heb laten horen/zien…
Mijn ervaringen in (land). Intro  Naam/land/soort vrijwilligerswerk/voorbereiding etc. (Plaats op deze pagina bijvoorbeeld een mooie foto) 1.
DAG De tijd die de aarde erover doet om één volledige beweging om zijn as te maken. Dit is 23 uur en 56 minuten óf De tijd die ligt tussen twee opeenvolgende.
Floodcom lesworkshop Hoofdpresentatie les
Hoe gaat het verder na Bethel?
Spreekbeurt hockey IRIS.
Bruggen.
Voor Natuurwetenschappen moesten we op verschillende momenten in het jaar een foto nemen van een boom.
Sport in de samenleving
Een Surinamer heeft een auto van tig jaar oud. Hij wil zijn auto inruilen en gaat naar een garagebedrijf. Met zijn Surinaamse accent zegt hij tegen de.
Briefing
Verkeerssituatie rond onze school
Verkeerssituatie rond onze school Knelpunten volgens ouders en kinderen.
Vergelijkingen.
Te laat, te laat 1 Te laat, te laat, alweer te laat op school
Variant 1 ➢ Draaibrug op huidige locatie ➢ Huidige hoogte (ca. 1 meter) ➢ Draaipunt in midden van de vaarweg ➢ Verbreden vaarweg naar 54 meter Voordelen.
INHOUD 1. Ons idee 1.1 Waar kan het worden toegepast? 1.2 Hoe werkt het? 1.3 Welke materialen worden er gebruikt? 2.Berekeningen 2.1 Hoeveel kost het?
Hofplein Rotterdam.
Cursus bruginspecteur
DE RINGBRUG De uitbreiding van het havengebied, de vestiging van industrieën en de bouw van nieuwe wijken als Goese Polder en Noordhoek bracht met zich.
Stage bij Dijkwaard 2014 Naam leerling. Persoonlijk leerdoel stage klas 3 Nieuwe technieken aanleren in het schilderen.
Thema 3: De aarde beweegt
Aardrijkskunde thema 3 de aarde beweegt
Vulkanen Mas, Omar.
Toelichting zienswijze van de fam. Van Hal en Haerkens Ontsluiting gebouw plan Elzenstraat 60 naar de Elzenstraat goed gepland? of is er een veiliger alternatief?
Sluizen Inhoud: Sluizen in Wildervank Bovenste middelste benedenste verlaat.
1 PUNTS PERSPECTIEF.
Transcript van de presentatie:

Powerpoint Scheepsdalebrug BRUGGE 25-april 2011 Romain

Oude Brug

Maquette van de nieuwe brug

Sommige vrouwen kunnen zich beter zorgen kunnen maken over hangende mondhoeken, dan over hangende borsten.

In 2009-2011 is er een nieuwe brug gebouwd In 2009-2011 is er een nieuwe brug gebouwd. Het is een 16 meter brede kantelbrug met 15 meter hoge rolarmen. De hefbeweging geschiedt dus langs de lengteas van de brug en dwars op de as van het kanaal. Dit gebeurt hier niet rond een vast draaipunt, maar - vergelijkbaar met het principe van de rolbasculebrug - met een bewegend draaipunt, bestaande uit een boogvormig gedeelte dat op de onderbouw rolt. Voor het wegverkeer komt er een brug met twee rijvakken voor het gemotoriseerd verkeer en een vrije busbaan. Afscheiden daarvan komen aan weerszijden brede fiets- en voetpaden. Voor het scheepvaartverkeer verdwijnt de centrale constructie van de draaibrug, waardoor de doorvaartbreedte wordt vergroot van 16 naar 29 m. Vertragingen, zowel voor scheepvaart- als voor wegverkeer, zullen veel kleiner zijn door het snellere kantelmechanisme De rolbasculebrug(zie foto ) is een beweegbare brug. Hij gaat open door rotatie om de horizontale y-as in combinatie met beweging langs de x-as. Dit is mogelijk doordat het draaipunt buiten de constructie ligt. Bij openen van de brug verplaatst het draaipunt dus ook

De Scheepsdalebrug is het nieuwste spektakel De Scheepsdalebrug is het nieuwste spektakel. Met het mooie weer maken veel wandelaars even een ommetje langs de bouwwerf. Van op de noodbrug heb je een uitstekend zicht op het gevaarte. Het brugdek van 430 ton wordt via de schuine oplopende armen opgetild. Volgens de opdrachtgever Waterwegen en Zeekanaal is de rolbasculebrug een Belgische primeur. De werken lopen op hun einde. De klus was moeilijker dan eerst was ingeschat en daarna was er nog een probleem van milieuvervuiling. Dat zorgde voor een flinke vertraging. Het hele project kostte ruim 8 miljoen euro. Dat is een flink stuk boven de oorspronkelijke raming. De nieuwe Scheepsdalebrug wordt tegen eind mei officieel in gebruik genomen.  

EINDE Romain