Project bij Inotive Solutions BV

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
HET DIGITALE ARBEIDSPLEIN Het Digitale Arbeidsplein is een website ontwikkeld in het kader van het project “Zelfmanagement van de eigen loopbaan” van MeijerConsult.
Advertisements

Stage voorlichting TVWO 4 in
KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK PM BELASTINGADVISEURS
Waarom Edu-gaming? Presentatie over Edu-gaming door MAD multimedia.
Presentatie over Cyberpesten
De evaluatie van een breedband tele-fitnessdienst
Welkom op de website van VTDO Mijn naam is Hans Blauw, adviseur in telefonie en data. 80% van alle bedrijven heeft haar telefonie en data niet optimaal.
DÉ PORTAL VOOR ISOLEREND NEDERLAND
Hoe ontstond dit initiatief ?
Business mapping Business model canvas.
Bewakingssysteem Unattended Autonomous Surveillance (UAS)
Mobiliteits Academie Formule V Htas Project Formule V.
BEWONERSVERENIGING GARSTKAMP Toekomst bestendig wonen
Brainport 2020 Gamaakt door: Quincy wezenberg Danique sabel Joris koolen.
Welkom Workshop Samenwerking techniek en Zorg. Welkom Workshop Samenwerking techniek en Zorg.
Diversity Network ABN AMRO Mentoringprogramma
EPortfolio Arbeidsmarktregio Friesland Datum: 12 mei 2014.
Een startersgids voor innovatie
Hoofdstuk 13 Marketing van diensten
OR-platform 15 november.
Samenwerkend leren Docenten die teveel doceren, leren net zoveel als hun leerlingen: niet veel.
Werken in team: wat als ze niet willen?
PROJECT BIJ INOTIVE SOLUTIONS BV MICHELLE DE KORT & YERO BARRY.
ICT in een dynamische context
Digitaal Sociaal Huis Samenwerkingsproject Vlaams-Brabantse sociale huizen 2 februari 2009.
3600 feedback kwaliteit BPV Kwaliteitsspiegel
Web Intake Systeem een uniek gemeentelijk project.
EMEG-lijst Product presentatie Marciano Timmermans CE2A.
Voor ondernemers die durven dromen! Peter Blokland
1 1 ZO ZEIST Bouwen aan Brieven november Doelen Programma Dienstverlening aansluiten wensen en behoeften klant voldoen aan wettelijke eisen denken.
Ons doel Bestaande en nieuwe cliënten en hun mantelzorgers tijdig en goed laten weten waar ze aan toe zijn. Inwoners van Lelystad correct en laagdrempelig.
Quick scan Janneke Delisse, Renée van Os, Jan Jurriëns
MEETING SYSTEMS BV VOOREFFECTIEFVERGADEREN.  Meeting Systems bv levert software als hulpmiddel om het vergaderen te ondersteunen met de volgende kenmerken:
Visie & Strategie.
“De week van de ontdekking”
Dit is een korte powerpoint presentatie van de audit website ten behoeve van de NVDK. ( Hierin werden vragenlijsten opgesteld.
W.I.M Stefan Roest Rick van der Heiden Samentha van der Weiden
Samenwerking Wagenborgen September 2014
Marketing H2 Marketing Commercieel medewerker. Alle activiteiten van een bedrijf die tot doel hebben de (huidige en verwachtbare) wensen en behoeften.
Opleiden naar de toekomst Werken in een satelliet.
Basisscho ol Op De Horst Ervaringsgerich t Onderwijs Afstemming.
De tablet speciaal ontwikkeld voor ouderen Laat ouderen weer delen in onze digitale wereld: foto’s & video’s, berichten, beeldbellen, lokaal nieuws, online.
Ervaringen met implementatie van beeldschermzorg "Een deur naar de rest van de wereld" Irene van Duijvendijk Adviseur Zorg ICT & Innovatie 15 oktober 2015.
IBK3ESB01 Project ESB – Tussenstand – Hoe verder? George Pluimakers.
Evaluatie Cursus.
Digitale psycho-educatie autisme Presentatie Digitale PE voor volwassenen met ASS Wie zijn wij Voorstelrondje? Vragen tussendoor welkom.
Kansen en knelpunten voor lezen in het vmbo Onderzoek door CED-Groep en DUO Marketresearch in opdracht van Stichting Lezen.
Bijeenkomst 5. Terugblik  Wat hebben we vorige bijeenkomst besproken?  Alles gelukt met het persoonlijk profiel?  Liepen jullie nog tegen dingen aan?
Geweldloos verzet. Aanleiding Ouders en kinderen hebben te maken met agressief gedrag in het gezin. Geweldloos verzet.
Wanneer is de leerling tevreden? Wat is: krachtig leren?
Wist u dat? ons cluster al jaren meer formatie krijgt dan waar we recht op hebben (1 : 25)… de krimp al een paar jaar gaande is… we ieder jaar maanden.
Ouderbetrokkenheid 3.0 Uw kind Onze leerling.
Ouderinformatieavond Andere schooltijden Het belang van alle kinderen staat voorop!
Zicht op Samenspel! Meander & Bas Schepers. Programma EERSTE HELFT –Inleiding –Verwachtingen & Vragen –Project of Traject ? –Volgen RUST TWEEDE HELFT.
Glasvezel in de buitengebieden Buurtvereniging Horst Telgt.
‘Samen’ uitdagen tot ontwikkelen Basisschool De Ark.
Nieuwe technologische toepassingen in de zorg.
Algemene Ledenvergadering
Mediawijsheid competentie:
Werkzaamheden aan Geepstraat Steurweg, Makreel-straat, Spieringstraat
LOB Presenteer je stagebedrijf
Mediawijsheid competentie:
Nieuwe technologische toepassingen in de zorg.
Wat gaan we doen? Hoe ziet de opleiding er in grote lijnen uit?
Les 1: Brainstorm en kennismaken
Doorontwikkelen BRON vo
De succesformule van Dienstverlening
Ouderbetrokkenheid 3.0 Uw kind Onze leerling.
Rijk van Nijmegen Bondgenotenbijeenkomst
Centrale Nachtzorg Gemiva-SVG
Transcript van de presentatie:

Project bij Inotive Solutions BV MichelLE DE Kort Yero Barry &

Inotive Solutions BV. In 2007 opgericht door drie voorrmalgige medewerkers van PHILIPS. Het bedrijf bevindt zich in de markt van connected wellness. Het draait om de controle over je eigen kwaliteit van leven. Tot nu toe wee producten op de markt gebracht.: Youw8 en Youpulse : digitale weegschaal en bloeddrukmeter. Youw8: combinatie van draadloze weegschaal en interactieve website. Youpulse: combinatie van draadloze bloeddrukmeter en interactieve website.

de onderzoeksvraag / opdracht. Sociale alarmering is in Nederland een bestaande service, die vaakwordt aangeboden door thuiszorgorganisaties in het kader van ‘actieveliving’ c.q. het langer thuis kunnen laten wonen van ouderen. Eerste onderrzoeksvraag: Hoe ziet de huidige markt rondom personenalarmering eruit? Als tweede deel van het onderzoek wordt gevraagd te onderzoeken of de vernieuwende 'Vitaliteismonitor', het concept van de gezamenlijke bedrijven Inotive Solutions BV en SenseAnywhere BV, zich en plaats kan verwerven in deze markt. Tweede onderzoeksvraag: Hebben ouderen interesse in de vitaliteitsmonitor, vinden mantelzorgers het een waardevolle toevoeging en kunnen thuiszorgorganisaties via zo’n concept hun markt en dus ook business vergroten?

de vitaliteitsmonitor. Alarmknop (huidig)  vitaliteitsmonitor (toekomst?) De vitaliteit wordt hierbij gemeten en kan worden verbeterd en men kan op een afstand in de gaten worden gehouden  veilig gevoel. Hetzelfde principe als de draadloze weegschaal (youw8). Draadloos met bereik van >100 meter. Interactieve verbinding met internet. Alarmfunctie  koppeling met bestaande centrales. Gegevens delen met anderen, competetie met anderen. Vreemde gegevens, waar op ingespeeld kan worden.

Doelstellingen opdracht Hoofddoelstelling: Het doel van het project is om zicht te krijgen of de vitaliteitsmonitor van de gezamenlijkebedrijven Inotive Solutions BV en SenseAnywhere BV zich een plaats kan verwerven in de markt van de personenalarmering. Subdoelstelling 1: inzicht krijgen in de huidige markt rondom de personenalarmering. Subdoelstelling 2: Inzicht krijgen in de behoeftes en verwachting van de cliënten, mantelzorgers en thuisorganisaties ten aanzien van de vitaliteitsmonitor. Subdoelstelling 3: het formuleren van een adviesrapport aan Inotive Solutions BV Subdoelstellingen  mijlpalen  werkzaamheden.

tijdsplanning

Gemaakte afspraken Opdrachten worden geplaatst in dropbox die gedeeld is met de projectbegeleiders. Via mail feedback. Minimaal 1 keer per week mail / bel contact. Eind van periode presentatie geven. Yero Barry is de projectleider en eindredacteur. De projectleider is eindverantwoordelijk voor het project en coördineert het project. Michelle de Kort is contactpersoon. De contactpersoon zorgt voor het contact tussen de projectgroep en Inotive Solutions BV. Daarnaast is deze persoon ook verantwoordelijk voor het contact tussen de projectgroep en de begeleiders van school. Tevens is Michelle de notulist, zij zorgt ervoor dat bij elke vergadering de belangrijkste dingen genoteerd worden.