Kroatië Kroatië Fay en Jodi.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Tongeren, de oudste stad van België
Advertisements

Hoofdstuk 3A: Wonen in de stad
C R E A T I N G V A L U E ING Vastgoed Ontwikkeling B.V. Jac Vries Adjunct-directeur.
Machu Picchu Machu Picchu is de meest bezochte touristische bezienswaardigheid van Peru. Het ligt 70 km ten noordwesten van Cusco. Machu Picchu is gebouwd.
Ontstaan van Rome Romeinse goden Amor Aurora Mars Pluto Venus Neptunus
Spreekbeurt van Sam Spaargaren
Het ontstaan van de aarde (2)
Bij H2 §4.1 en § 4.3 landschappen NL.
Carthago.
David Doubilet is geboren in New York in 1946, en begon te duiken toen hij amper 8 jaren oud was. Hij heeft 13 jaren lang langs de kust van New Jersey.
Van juan.  Inwoners  Bezienswaardigheden  Taal en het geld  Leuke woorden om te weten  De vlag  klimaat  Belangrijke plaatsen.
Rusland Kennisquiz.
Kroatië en Bosnië - Herzegovina
 Donderdagochtend 17 november zijn in alle vroegte zijn de eerste onderdelen van de 70 meter lange brug bij de Nieuweweg in Oostwold geplaatst.  De.
Noord Italië Piemonte - Barolo. Piemonte telt het grootste aantal kwaliteitswijnen van Italië. Op een strook van nauwelijks 20 kilometer vind je meerdere.
Psv stadion Pyman waissi.
Eerste halte – Rocroi - in 1555 laat Hendrik II de ster van Rocroi bouwen. Indrukwekkende muren met kantelen die 5 bolwerken met elkaar verbinden met.
DEZE PRESENTATIE LOOPT AUTOMATISCH.
De Nieuwe Molen Veenendaal
Duitsland, is gekleurde land.
Is de Deinse meerjarenplanning haalbaar? Dirk Stroobandt GroenRood.
Verovering Zuid-Amerika
Kenmerk 3 Het Ontstaan van de eerste stedelijke gemeenschappen / samenlevingen Les 2: Het Ontstaan.
Kenmerk 3 Het Ontstaan van de eerste stedelijke gemeenschappen / samenlevingen Les 3: Mesopotamië:
Oekraïne Door Gitte en Jolien.
Zweden Door Glen en Mathias.
Kroatië Door Cato en Katrien.
Door Hanne en Kim.
Hongarije Door Siebren.
Zweden Door Jelte Vander Elst
Gemaakt door Stan Peremans
Verovering Zuid-Amerika
Hoogteverschillen in het landschap.
Waarom heb ik hiervoor gekozen? Ik heb op de Rotterdamse haven gevaren en ik wou er zelf ook meer over weten.
ZOU JIJ DAAR WILLEN WONEN?
ZOU JIJ DAAR WILLEN WONEN? TAAK 2 HOE ZIEN STAD EN DORP ERUIT?
Mexico-Stad Wereldstad.
De Antillen Van Jelle.
PowerPoint presentatie BOURGOGNE
 vertrek Chateau  aankomst, tijd om wat te drinken  rondvaart door de grachten van Middelburg, met gids (in Nederlands en Engels).
© Copyright niet kopiëren op rechten van auteurs.
Brandeburgse Poort . 20m hoog, gebouwd tussen 1788 en 1795.
Australië.
Klikken voor vervolg Op 24 juni is in Singapore het Marina Bay Sands Hotel geopend. Dit architecturale hoogstandje ontworpen door de eigenzinnige architect.
Vastenproject 2015 Draagt u ook uw steentje bij? Aan de bouw van scholen in Zambia.
Duitsland Door Maxime en Birgit.
Kroatië! De Caraïben van Europa!.
Gary Klikken aub… Sint Pieter gezien over de Tiber.
Expeditie Zijderoute 1 Hermitage Amsterdam. Je gaat binnenkort op bezoek in de Hermitage Amsterdam. Weet je wat de Hermitage Amsterdam is?  De Hermitage.
Alexander, Napoleon en Joséphine
Tsjechië Door Eva en Lien.
Australië.
In deze presentatie ga ik jullie wat vertellen over de wijk ijburg
Vangelis - Ask the mountains Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 03/2010.
Van Lenka. Inhoud Spraakkunst De Vlag Klimaat Hoe betalen ze? Inwoners Belangrijke gebouwen en schilderijen Temperatuur Eten.
Madagaskar is een eiland in de Indische Oceaan, 430 km van Mozambique. Zo’n 2000 jaar geleden zetten de eerste bewoners ‘voet aan wal’ op dit eiland.
Ik kom uit de Central Zoo maar ben 3 dieren kwijt! Kan je me helpen? Klik op de dieren die hier niet horen! De andere leven hier in Central Park dus geef.
Beste klasgenootjes,vandaag doe ik mijn spreekbeurt over:
België heeft ook zijn goede kanten ! Enkele zaken die je misschien nog niet weet over België.
Un’isola di musica. Cultuur, natuur en archeologie Een reis die die geneugten des levens verenigt Een mediterraan eiland Een Fenicische stad Een vesting.
 Algemeen  Klimaat  Planten en dieren  Bevolking  Oudheid  Noorse overheersing  Deense overheersing  Taal  conclusie.
Catharina de Grootste 1 Hermitage Amsterdam. Je gaat binnenkort op bezoek in de Hermitage Amsterdam. Weet je wat de Hermitage Amsterdam is?  De Hermitage.
De verkeersader van '' Atlanterhavs = veien "(Atlantische Oceaan Road) een bepaalde infrastructuur en spectaculair dat springen van eiland naar eiland.
Begrijpend lezen.
Een reis door Spanje Hallo mijn naam is Sander.
Thema 5 “De Stad”.
Machu Picchu Machu Picchu is de meest bezochte touristische bezienswaardigheid van Peru. Het ligt 70 km ten noordwesten van Cusco. Machu Picchu is gebouwd.
Istrië en Kvarner Kroatië
Tongeren, de oudste stad van België
Australië.
Transcript van de presentatie:

Kroatië Kroatië Fay en Jodi

Kroatië 4.500.000 inwoners De hoofdstad is Zagreb In Kroatië bestaan twee klimaatzones. Het klimaat in Kroatië varieert van Mediterraan langs de Adriatische kust tot een landklimaat in het binnenland.

Route Zagreb- Karlovac- Rijeka- Sisak- Slavonski Brod- Osijek- Zagreb

Karlovac Het mooiste bekendste Kroatische nationale park De stad Karlovac heeft ongeveer 60.000 inwoners. Het is ontstaan uit een zespuntig fort, dat in de 16e eeuw is ontstaan. zespuntig fort De cultuurvakantie in Karlovac is op vele manieren verrassend. The museum of army collections from the croatian homeland war Karlovac Het mooiste bekendste Kroatische nationale park

Rijeka Trsat, kasteel De stad heeft 200 000 inwoners De Trsat kasteel vormt een strategisch reliëf uitkijk op een heuvel 138 meter boven de zeespiegel domineert Rijeka . Het werd genoemd als een parochiaal centrum voor de eerste keer in 1288. Trsat, kasteel

Sisak 52.236 inwoners Het museum was oorspronkelijk gelegen op 1540 , In een woning bestemd om de woning van de burgemeester zijn. In de jaren 1990 werd het museum verplaatst naar een nieuwe stoel , gebouwd in 1902 voor het gebruik van het park administratie en de Gardener's Apprentice School. Muncipal museum

Slavonski Brod 61.823 inwoners Als deel van het revitalisatie-programma is in het Fort van Slavonski Brod een replica geopend van de grootste Oostenrijks-Hongaarse gevangenis, die in het Tsjechische Brno staat. Bij de inrichting zijn niet veel kunstgrepen verricht. Alles is authentiek uitgevoerd, met oude bakstenen en zonder bepleistering. Er zijn alleen tussenmuren geplaatst bij de isoleercel, de plaats voor de gevangenisbewaker en de martelwerktuigen.

Osijek 110.000 inwoners Archeologisch Museum Osijek is een archeologisch museum in Osijek , Kroatië. Het is gelegen in Tvrdja .Het bestaat uit twee gebouwen Archeologisch Museum

Zagreb 1.200.000 inwoners Zagreb Zoo dierentuin is gelegen in Maksimir Park in Zagreb De dierentuin is de thuisbasis van 2225 dieren

Vragen?