Stichting Dierenambulance de Wijs

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Klik voor de volgende dia
Advertisements

Fotografica Museum ZuidHolland Wat er zoal te zien is in het museum.
Oorzaken vroegtijdig overlijden kleine zoogdieren
NOVEMBER/DECEMBER 2013 WelkomNaar school DieuwkeJayden ZoëIfy Ferre Hiep Hiep Hoera Lysandrick 7-11: 1 jaar! Nils 16-11: 3 jaar! Kay 3-12: 3 jaar! Activiteitenagenda.
De KRACHT van SAMEN.
Hoe ontstond dit initiatief ?
Het kleine meisje op dit plaatje is natuurlijk Roodkapje
Financiële Planning. Financiële planning  Goede oudedagsvoorziening. Is uw pensioen en AOW wel toereikend?  Inkomensvoorziening bij arbeidsongeschiktheid.
Hospice Almere bestaat vijf jaar !. In Hospice Almere brengen zieke mensen hun laatste levensfase in geborgenheid door.
Als dierenartsen en paraveterinair assistentes van dierenziekenhuis Oldenzaal willen wij het beste voor u en uw huisdier. Wij volgen nascholingen en zo.
De Dierenbescherming.
Konikpaarden Van:Jantine Brouwers.

Klik voor de volgende dia
Presentatie over vogels
Voorpraktijken Voorpraktijken is een initiatief van Heertjes, Ontzorger in de praktijk en biedt (para)medische praktijken.
Werelddierendag 4 oktober.
Ik ben VERMIST sinds 16 maart 2007 OPSPORING VERZOCHT.
Presentatie over: Konijnen
Invloed vanuit de cliëntenraad
Voel u thuis ´t Strandpaviljoen biedt u met zijn sfeervolle inrichting en fraai terras een zee aan mogelijkheden. Iedereen.
Gereformeerde Stichting Vakantiekring
Presentatie over katten
Presentatie over Gras Parkieten
Presentatie over katten
Presentatie over Mechelse Herders
Presentatie over honden
Naam: martin & kevin Presentatie over bulldog Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Klik voor de volgende dia
Eer hebben... als lijdend voorwerp en als onderwerp!
Wie geef jij een glimlach?
Ethiek en nalatenschappen aan de keukentafel.
Voorganger:Ds. Tigelaar Voor de dienst Voor de dienstPs. 102: 13 Na de zegen SchriftlezingMa Tekst Na de zegenLb. 328 SchriftlezingMatteüs 5: 13-20,
Activiteitendag 2011 Georganiseerd door: Pets Place & Bearly’s uitlaatservice.
MIS HET NIET! JE DIPLOMA.
“t Zwarvershoes” Gemaakt door Isa
P RESENTATIE TSO- TEAM (T USSEN SCHOOLSE O PVANG ) CBS De Wingerd 2014.
In actie voor de allerarmsten
EEN LES VAN DE GANZEN Auteur Hotze ♫ Zet het geluid aan!
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
EEN LES VAN DE GANZEN.
Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie.
een impressie In de vroege ochtend komen er overvolle boten aan.
In deze dienst zal Ds. P. K. Meijer voorgaan. Voor de dienst zingen we Ps. 97: 1 en 5 Na de zegen Ps. 119: 42 en 44 Schriftlezing: Jakobus 1: 19 – 2: 13.
JAARVERSLAG STICHTING INTER ACT JAAR VOORWOORD “ veranderingen” dat typeerde het jaar Veranderingen door wisseling van bestuurleden als ook.
Reportage inloophuis Sta Op Zorg Vlissingen 2015.
Alle kinderen mogen meedoen!. “Maar liefst 1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Voor kinderen kan dit betekenen dat er onvoldoende geld.
Stage presentatie Dierenambulance Groningen Jeremy Corcoran 2015/2016
Verkorte Middagpauze Model Obs ’t Hunnighouwersgat.
Duurzame fokkerij Bijdragen aan een duurzame fokkerij.
Presentatie Stichting Bootvluchteling. Inleiding Algemeen over de stichting Werkwijze (verkenning, opzetten team etc.) evt. opbouw organisatie Status.
Slimme baasjes hebben een hondenverzekering! Alleen een mens zonder hart kan weerstaan aan een paar grote trouwe hondenogen. Als we in al onze kwetsbaarheid.
EEN LES VAN DE GANZEN AUTEUR ONBEKEND Klik voor de volgende dia ♫ Zet je sprekers aan! ♫ Zet je sprekers aan!
Stichting Het Passion, Hummelo Time-outvoorziening voor dak en thuislozen Ondersteund door diaconieën en vakantievrijwilligers.
Crowdfunding avond Project Vosheuvel 2.0 Woensdag 15 juni 2016.
Huisvesting en Hygiëne
Klik voor de volgende dia
De Les van de Ganzen.
Stichting Schuilplaats
Humanitas afdeling Nijmegen en omstreken
BRENG KLEUR IN DE GRIJZE GEBIEDEN VAN ONZE SAMENLEVING
Klik voor de volgende dia
advies aan de raad voor dierenaangelegenheden
Klik voor de volgende dia
EEN LES VAN DE GANZEN AUTEUR ONBEKEND.
Woordenkist Dieren Deel 3.
BoekStart en vrijwilligers in de Bibliotheek
Transcript van de presentatie:

Stichting Dierenambulance de Wijs

Wie zijn wij? Dierenambulance de Wijs bestaat nu ruim 40 jaar en is in Den Haag opgericht door Theo de Wijs. De Dierenambulance is een zelfstandige stichting die geen onderdeel is van een andere organisatie, zoals een dierenbescherming of dierenasiel. De organisatie bestaat uit een combinatie van betaalde krachten, vrijwilligers en stagiaires. De dierenambulance is 24 uur per dag 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar.

Wanneer kunt u ons bellen? Voor vervoer van alle zieke, gewonde of overleden huisdieren en wilde dieren. Voor vervoer naar bijv. een dierenpension, trimsalon, dierenarts of crematorium. Voor het opgeven van vermiste of gevonden huisdieren. Voor meer informatie of advies: www.dierenambulancedewijs.nl of 0900-4035009. Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar.

Een particuliere rit Vervoer van en naar een dierenarts, pension of iets dergelijks. Dit is ook voor paarden mogelijk. Vervoer van uw overleden huisdier. Indien gewenst kunnen wij ook de crematie regelen. Hulp bij verhuizing van uw huisdier(en).

Zwerfdieren ophalen Zwerfdieren zijn dieren die buiten rondzwerven, maar eigenlijk een eigenaar zouden moeten hebben. Wij halen het gevonden dier op en vangen het op onze basis op of brengen het naar een asiel. Indien het dier ziek of gewond is, brengen wij het naar een dierenarts. Overleden zwerfdieren halen wij ook op. Alle zwerfdieren worden geregistreerd en aangemeld bij Stichting Amivedi.

Een aantal gevonden zwerfdieren

We bieden hulp aan in het wild levende dieren In het wild levende dieren zijn onder andere vogels en egels, maar bijvoorbeeld ook vossen, wilde konijnen en zeehonden. Wij verlenen hulp aan deze dieren indien ze gewond of ziek zijn. Ze worden dan naar een dierenarts of opvangadres gebracht. Kleine vogels of egels mag u natuurlijk ook zelf naar een vogelasiel brengen.

Een reddingsactie: de melding betrof een aantal jonge zwaantjes die overleden waren en dood in de sloot lagen. Beeldmateriaal gebruikt met toestemming van www.westlanders.nu Beeldmateriaal gebruikt met toestemming van www.westlanders.nu

De zwaantjes zijn ter plaatse onderzocht op uiterlijke verwondingen De zwaantjes zijn ter plaatse onderzocht op uiterlijke verwondingen. Deze zijn niet aangetroffen en ze zijn daarna meegenomen voor verder onderzoek. Uiteindelijk bleken ze aan botulisme te zijn overleden. Beeldmateriaal gebruikt met toestemming van www.westlanders.nu

De mannetjeszwaan bleek verzwakt te zijn De mannetjeszwaan bleek verzwakt te zijn. Hij is gevangen en naar het vogelasiel gebracht. Beeldmateriaal gebruikt met toestemming van www.westlanders.nu

voldoende aangesterkt om “naar huis” te mogen. Zijn vrouwtje zat Na een week was het mannetje weer voldoende aangesterkt om “naar huis” te mogen. Zijn vrouwtje zat al op hem te wachten. Beeldmateriaal gebruikt met toestemming van www.westlanders.nu

Of laat uw financiële bijdrage achter in onze collectebus. Wilt u ons helpen om ons werk te kunnen blijven doen? Steun Dierenambulance de Wijs en wordt lid van de Support Actie. Vraag één van onze medewerkers om meer informatie of een inschrijfformulier. Of laat uw financiële bijdrage achter in onze collectebus. Onze hartelijke dank.

Dierenpension Den Haag

Voor vakantieopvang van uw kat(ten) en kleine huisdieren zoals vogels, konijnen en knaagdieren. Een kleinschalig pension waar kwaliteit en zorg voor uw huisdier voorop staat. Persoonlijke aandacht voor uw huisdier. Jarenlange ervaring met de opvang van katten,vogels,knaagdieren en konijnen. 24 uur per dag toezicht op uw huisdier. Voor meer informatie: www.dierenpensiondenhaag.eu

De katten

Vogels, konijnen en knaagdieren

Uw hond of kat laten chippen? Voor honden is dit verplicht sinds 2013! U kunt uw hond of kat bij Dierenambulance de Wijs al voor € 25,- laten chippen. Tevens wordt uw huisdier gratis geregistreerd bij een databank. Vraag om meer informatie bij één van onze medewerkers of bel voor een afspraak. Tel. 0900- 4035009

Dierencrematorium Den Haag

Voldoende ruimte en rust om persoonlijk afscheid te nemen van uw huisdier. Steun en begeleiding door medewerkers met jarenlange ervaring. Persoonlijkheid, individualiteit en ruimte voor uw behoefte(s) staan voorop. Handgemaakte urnen en assieraden, in diverse maten en kleuren. Voor meer informatie, kijk op onze website:www.dierencrematoriumdenhaag.eu Of bel voor een persoonlijke afspraak of advies, tel.070-3292409

Handgemaakte urnen en assieraden