Welkom! Klik hier om te beginnen

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Mijn Inburgering Hoe werkt dat?.
Advertisements

Lindenhout gaat 2.0, jij ook?
Ingave via het scherm Algemene beschrijving van de toepassing De toepassing is opgebouwd uit drie niveaus : Niveau 1 : verzending en afzender Niveau 2.
MAAK JE EIGEN STARTPAGINA MET DEZE WEB 2.0 TOEPASSING Netvibes.
Beste klant, Welkom op Modelovereenkomst.nl. Onder de knop ‘Documenten’ vind u al onze documenten geordend in mappen. Klik iedere keer op ‘pijltje naar.
De Altijd meteen aan de slag
Wegwijs op het platform. ALGEMENE INSTRUCTIES EN MENU • Via de rood gemarkeerde teksten kunt u verdere keuzes maken • Kies één van onderstaande onderwerpen.
Inleiding instructie MijnSmile
Uw Onderwijsportal inrichten met PortalCMS Integratie > Profielen > Communicatie > Communities > Blogs > Referenties.
On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches. Algemene beschrijving van de functionaliteit Als er wijzigingen moeten aangebracht worden aan fiches.
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
Informatie en gebruikershandleiding versie 3.0 Mei 2010 Arthur Kleijn
Feedback applicatie Introductie in het gebruik Aanleiding •Wie? Het betreft de Autorisatie artsen en de eigen Huisarts van de Patiënt •Wat? Het betreft.
Profiel- en privacy-instellingen bijwerken j en druk daarna op F5 of klik op Diavoorstelling > Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk.
Snel wegwijs op Wajongwerkt.nl
Invullen e-profiel Ga naar
Informatie en gebruikershandleiding versie 2 April 2009 Arthur Kleijn
EPortfolio Arbeidsmarktregio Friesland Datum: 12 mei 2014.
om deze presentatie uit te voeren
Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.
Handleiding Cency.nl Versie april De openingspagina toont foto’s van mogelijke voornemens.
TALENT SCORION Handleiding Scorion Peer Evaluatie
Informatiebad sociaal infopunt Demo portaalsite. Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 2 Demo portaalsite Je vindt de portaalsite door te surfen.
Klik hier als u voor de eerste keer op de website komt.
Ouder/verzorger.
Belgacom Bizmail ONEway voor Leveranciers
Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten
Instructie leerling- activatiecode
Klik op “Invoeren validatieboek”
Handleiding ClassDojo
Welkom bij de automatische Salarisbepaler
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
Aan de slag met:. Door hier te klikken komt u op het inlog scherm.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Hoe toegang krijgen tot de nieuwe webapplicatie? Ga naar onze website:
Hogeschool PXL – Elfde-Liniestraat 24 – B-3500 Hasselt Wegwijs in Gopress Handleiding voor het gebruik van de databank.
IureSearch® -Maakt gebruik van de software waarmee u toegang heeft tot internet, zonder een verbinding te maken. -Op 2 manieren te gebruiken: -Via de cd.
Welkom bij digiDUIF! Jouw school heeft gekozen om gebruik te maken van digiDUIF. Deze korte animatie helpt je met het aanmaken van jouw account en het.
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
Blond vs. Donker Juliane Palm Alexandra Bidler Hannah Kort
Subsidie individueel vervoer:
Magister voor ouders.
ONTSLAGREGELEN.nu Gemakkelijk samen het ontslag regelen.
Invullen van de tevredenheidspeiling door ouders via het Ouderportaal.
Uitleg Umbraco - Powerpoint Presentatie
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Handleiding Mijn Amersfoortse. Inhoud 1.Inloggen Mijn Amersfoortse 2.Overzicht Mijn Amersfoortse 3.Inzien en wijzigen gegevens –Gegevens contracthouder.
U bevindt zich op de website gbkwaliteit.nl. U kunt hier uw project beoordelen met de digitale scoreformulieren van Preffi 2.0 of het EKI. Maar: hoe werkt.
Stappenplan Toegang tot eBook Pack via activeringscodes.
Agenda-slide. Starten met het Figlo Platform Figlo Manager instellingen.
Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?. Inhoud presentatie 1.Klaarzetten van een leerlingvragenlijst 2.Invullen van de vragenlijst 3.Gegevens van de leerlingvragenlijst.
WINDOWS 10 MAIL instellen. STAP 1. Klik op Mail.
Informatie over Vanzelfsprekend voor een deelnemer en/of naastbetrokkene bij een zorgboerderij.
Instructies eerste gebruik
Training: Inloggen en Zoeken
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
Training: Mijn netwerk
Training: Inloggen en Zoeken
Training: Cliëntsessies
On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches.
Algemene beschrijving van de toepassing
IWIO – Blok/Toets evaluatie
Training: Inloggen en Zoeken
Instructie om een afspraken te plannen
Training: Cliëntsessies
Subsidie individueel vervoer:
Handleiding Interactief Aankoop systeem (IAS)
Handleiding NODR Schade App
Uitleg Uitslagenservice
Handleiding Prodas-app
Transcript van de presentatie:

Welkom! Klik hier om te beginnen Welkom bij deze demo van het MijnNTR Portal, waarbij u stap voor stap door het portal loopt. NTR deelnemers ontvangen een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee zij kunnen inloggen. U kunt de demo beginnen door op de button ‘Aanmelden’ te klikken. Daarvoor moet u de presentatie wel weergeven als diavoorstelling door op F5 te drukken of te klikken op het icoontje.

Startscherm Dit is het startscherm. Deze is ingedeeld in drie blokken: ‘Mijn rapportages’, ‘Mijn onderzoeken’ en ‘Mijn vragenlijsten’. Voor ieder blok worden hier de twee meest recente onderdelen getoond. Klik nu boven in de balk op ‘Mijn rapportages’ om naar het volledige overzicht van rapportages te gaan.

Mijn Rapportages Mijn rapportages geeft een overzicht van de persoonlijke rapportages van een deelnemer. In deze rapportages worden eigen scores vergeleken met gemiddelde scores van andere NTR deelnemers. Klik op ‘Spanningsbehoefte’ of het icoontje voor een voorbeeld.

Mijn Rapportages - Spanningsbehoefte Hier ziet u een korte beschrijving van de inhoud van de rapportage. Deze rapportage gaat over spanningsbehoefte. Hier wordt de mogelijkheid gegeven om terug te keren en de rapportage niet in te zien. Om de rapportage wel te openen, klik op ‘Klik hier om deze rapportage te openen’.

Mijn Rapportages - Spanningsbehoefte Naar Mijn Rapportages De rapportage opent in een nieuw scherm en kan worden geprint of opgeslagen als PDF. Deze rapportage legt uit wat spanningsbehoefte is en geeft de persoonlijke score van de deelnemer en de gemiddelde score van NTR deelnemers in dezelfde leeftijd en sekse groep. Dit wordt getoond voor alle jaren dat de deelnemer meedeed. Klik nu op de pijl om terug te gaan naar het overzicht van rapportages.

Mijn Rapportages U bent weer terug bij Mijn rapportages. Klik nu op ‘Mijn onderzoeken’ in de blauwe balk om naar het overzicht van onderzoeken te gaan.

Mijn Onderzoeken Mijn onderzoeken geeft een overzicht van onderzoeken waaraan een deelnemer heeft bijgedragen. Daarnaast wordt per onderzoek aanvullende informatie gegeven, bijvoorbeeld welke publicaties zijn gebaseerd op de medewerking van de deelnemer. U kunt het onderzoek naar migraine openen door erop te klikken of te klikken op het icoontje.

Mijn Onderzoeken - Migraine Hier ziet u een overzicht van het onderzoek naar migraine met een korte beschrijving van het onderzoek. Linksonder staan meerdere publicaties aangegeven die gebaseerd zijn op dit onderzoek en rechts aanvullende documenten, zoals interviews in tijdschriften of krantenartikelen. U kunt de onderste publicatie openen door erop te klikken.

Mijn Onderzoeken - Migraine U krijgt hier een korte uitleg over de inhoud van de publicatie met daarbij de belangrijkste bevindingen. Als u vervolgens klikt op ‘Klik hier om het document in te zien’ krijgt u de publicatie te zien in een nieuw scherm.

Mijn Onderzoeken - Migraine Naar Onderzoeken De publicatie wordt getoond in een nieuw scherm en kan vervolgens worden afgedrukt of opgeslagen als PDF. Klik op de pijl om terug te gaan naar het overzicht van onderzoeken.

Mijn Onderzoeken U bent weer terug bij Mijn onderzoeken. Klik nu op ‘Mijn vragenlijsten’ voor het overzicht van de vragenlijsten die de deelnemer invulde.

Mijn Vragenlijsten Mijn vragenlijsten geeft een overzicht van vragenlijsten die door een deelnemer zijn ingevuld. Indien van toepassing staan er ook openstaande uitnodigingen voor nieuwe vragenlijsten. U kunt de informatie over de vragenlijsten inzien door erop te klikken. Klikt u op Vragenlijst 6 of op het icoontje om de informatie in te zien.

Mijn Vragenlijsten – Vragenlijst 6 Hier ziet u een beschrijving van Vragenlijst 6. Er wordt informatie gegeven over de lijst en het aantal deelnemers. Ook staan er links naar proefschriften die gebaseerd zijn op deze vragenlijst. Klikt u op ‘Terug’ om weer naar het overzicht van vragenlijsten te gaan.

Mijn Vragenlijsten Er stond ook een openstaande uitnodiging in het overzicht. Via het portal kan worden door gelinkt naar de in te vullen vragenlijst. Klikt u op de ‘Openstaande uitnodiging voor Vragenlijst 10’ of op het icoontje.

Mijn Vragenlijsten – Uitnodiging voor vragenlijst 10 Dit is een openstaande uitnodiging voor vragenlijst 10. De deelnemer krijgt de mogelijkheid om terug te keren of de vragenlijst in te vullen. Klik op de ‘Terug’ om terug te keren naar het overzicht van vragenlijsten.

Mijn Vragenlijsten U bent weer terug bij Mijn vragenlijsten.. Klik nu op ‘Mijn gegevens’.

Mijn gegevens Onder Mijn gegevens kunnen deelnemers hun inloggegevens aanpassen en het NTR wijzigingen in adres en e-mail doorgeven. NB. Adresgegevens worden niet in het portal opgeslagen. Klik nu op ‘Verdere informatie’.

Verdere informatie Onder Verdere informatie staan de antwoorden op veel gestelde vragen en informatie over het NTR, BBMRI (die de ontwikkeling van het NTR Portal mogelijk maakte in samenwerking met Aexist, en een disclaimer. Klik nu op ‘Uitloggen’ om het portal te verlaten.

We hopen dat u een goede indruk hebt gekregen van het MijnNTR Portal. Bedankt voor uw tijd! Einde We hopen dat u een goede indruk hebt gekregen van het MijnNTR Portal. Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u mailen naar mijnntr.fpp@vu.nl.