John Bindels U heeft een vacature voor een nieuwe medewerker of medewerkster. Ik heb de medewerker of medewerkster die u zoekt beschikbaar en kan morgen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
E.V.V.O. (Rustig in je eigen tempo doorklikken).
Advertisements

7 Dagen 7 Maanden 7 Jaren
Hoeveel pensioen krijg ik straks?
Wilt u meer weten over Regelhulp.nl? Kijk op of stuur een naar
Maestro Events. Ferrari Kroymans en Ferrari Club NL Lifestyleplein 1 Lifestyleplein 2 FIAT NL Pleinenplan Italia a Zandvoort 2014.
Wilt u meer weten over Regelhulp.nl? Kijk op of stuur een naar
Onderwijs van nu voor de wereld van morgen.
Een verkooptool of webshop zonder onderhoud ? Wij hebben hem voor U ! Onze webshop stellen wij beschikbaar voor U.
Financiële Planning. Financiële planning  Goede oudedagsvoorziening. Is uw pensioen en AOW wel toereikend?  Inkomensvoorziening bij arbeidsongeschiktheid.
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
Kennis & Cash voor werkgevers! Welkom! Marleen van Boheemen.
Hoeveel pensioen krijg ik straks?
Lagere maandlasten door oversluiten hypotheek! Door de nog steeds erg lage hypotheekrente is het vaak mogelijk om veel geld te besparen op uw huidige hypotheek.
Lagere maandlasten door oversluiten hypotheek! Zeer waarschijnlijk gaan de hypotheekregels veranderen en kan het zeer verstandig zijn om één van onze adviseurs.
Verleden. Mogen wij u even voorstellen? Dit is Bas van Vliet… Kwaliteitsschilder! Mogen wij u even voorstellen? Dit is Bas van Vliet… Kwaliteitsschilder!
Postbus AC Delfzijl Copyright 2009 SBE Samenwerkende.
Kats en coaching doe, leer, ontwikkel jezelf
Het Werving & Selectiebureau voor het onderwijs!
Deze presentatie Over het WERKbedrijf De arbeidsmarkt in de regio
Reïntegratie, dat regelen wij zelf
Een startersgids voor innovatie
START DIA.
Sumatra WebShop Deze presentatie toont u de uitgebreide funtionaliteit, het gebruiksgemak en het eenvoudige beheer van de Sumatra WebShop Sumatra WebShop.
Inzet van “vreemd” personeel Organiseer je eigen groei Marinus van Dee.
Succesvol samenwerken
EU Back to School Naam Gastdocent Titel / Functienaam.
Bibliotheken in Drenthe De G!DS “everything you always wanted to know about ….” versie: regionale en lokale culturele infrastructuur.
Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen ? Even voorstellen
Men moet het geluk aangrijpen zoals het komt,anders verspeelt men het.
De kop in het zand? functioneel analfabetisme onvoldoende kunnen lezen en schrijven om redelijk deel te nemen aan het maatschappelijk leven en arbeidsproces.
| Jezus kussen ?. ik/wij God Love is the currency of the kingdom genade aanbidding.
Business model puzzle Leer de mechaniek, ken je flexibiliteit.
Veel leerlingen… vinden een studiekeuze maken lastig.
De rol van Kenniscentra in het Onderwijs »Peter Weisscher »Regioconsultant PMLF.
Ik wil de goedkoopste hypotheek! Op onze uitgebreide en informatieve hypotheek en hypotheekrente site kunt u onder andere berekenen hoeveel hypotheek u.
Uitgekiende hypotheek vergelijking! Onze ervaren en onafhankelijke hypotheekadviseurs vergelijken voor u de hypotheken bij bijna alle hypotheekverstrekkers.
Ik wil de laagste rente voor een annuiteitenhypotheek! Op onze uitgebreide en informatieve annuiteitenhypotheek hypotheekrente site kunt u de maximale.
Ik wil de laagste rente voor mijn hypotheken! Op onze uitgebreide en informatieve hypotheek rente site kunt u de maximale hypotheek berekenen en vindt.
10/09/2013, Geriatrisch netwerk
EVC: Erkenning Verworven Competenties Laat zien wat je waard bent! Toepassing bij [corporatie]
StepStone Product Presentatie
Uitzending bijgewoond van een tv programma.
Hervorming langdurige zorg
| Dé werving & selectie specialist voor de sport! Uw vacature, onze uitdaging!
Vrienden.
1. Decentralisatie van overheidstaken naar gemeenten Gemeenten worden in 2015 verantwoordelijk voor: - jeugdzorg, - werk en inkomen en - zorg aan langdurig.
Druppels van gedachten
Bureau LoopbaanVerandering Inzetbaarheid Medewerkers Vergroten = Risico’s Bedrijfsvoering Verkleinen.
Het nieuwe solliciteren:
HEBT U DE TIJD?. INOEFENEN VAN DE LEERSTOF Los steeds de vragen op om naar de volgende vraag te gaan. Klik op de pijltjes om verder of terug te gaan.
Als je de rest van je leven GRATIS WILT BELLEN.
Nu: Wajongers Kosten:€ 2 miljard In 2020: Wajongers Kosten: € 5 miljard OPLOSSING MEER WAJONGERS AAN HET WERK!
Wie ben ik?.
JDW Het venster een boel Sergi en een beetje Hans Wijnja Een jong stel komt net wonen in een nieuwe buurt. Een jong stel komt net wonen in een nieuwe.
Sergimage Het venster Sergimage Een jong stel komt net wonen in een nieuwe buurt. Een jong stel komt net wonen in een nieuwe buurt. De volgende morgen.
Voor jezelf beginnen Een eigen bedrijf.
Voor jezelf beginnen Een eigen bedrijf. Algemeen Een eigen bedrijf Freelancer Voordelen – Grote vrijheid Leuk werk Brede oriëntatie Nadelen – Alles zelf.
Meer dan 200 loopbaanprofessionals doen mee! Dag van de Loopbaan Wat is de Dag van de Loopbaan? Op 27 september zetten ruim 200 Noloc erkend (register)
OPDRACHT B. ING BANKIEREN APP Omschrijving: Altijd en overal uw particuliere en uw zakelijke bankzaken regelen via uw mobiel of tablet. Download deze.
Huren/verhuren. preposities De flat is beschikbaar X 1 maart. Ik verhuur mijn kamer X 1 juni X 31 augustus. Piet studeert X de Universiteit van Amsterdam.
Arbeidsmarkt Als je op de markt loopt zie je om je heen verschillende kopers en verkopers. De vraag naar een product bestaat uit de mensen die een product.
Bedrijfsnaam Bedrijfsplan. Missie Vertel hier jouw missie op lange termijn. Probeer woorden te gebruiken die nadruk leggen op de groei van jouw bedrijf.
Alle toepassingen direct toegankelijk op één startscherm naar eigen keuze Eenvoudig Iedereen kan het Dus snel registreren Het kost niets! Het kan echt.
Zorg Verandert en het keukentafelgesprek Trees Flapper Jannie Soepboer 29 oktober 2015.
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
{ Bedrijfsnaam Bedrijfsplan.  Vertel hier jouw missie op lange termijn.  Probeer woorden te gebruiken die nadruk leggen op de groei van jouw bedrijf.
Workshop Verkiezing student-ondernemer maart 2013 Albert Kraaij Kamer ST 3.77 Tel. 070 – (ma en do)
Slimme baasjes hebben een hondenverzekering! Alleen een mens zonder hart kan weerstaan aan een paar grote trouwe hondenogen. Als we in al onze kwetsbaarheid.
Helder Bedrijfsadvies Marja Dedden. Waarvoor Quickscan van uw bedrijf Ondersteuning bij het optimaliseren van de organisatie Hoe zet ik mijn bedrijf beter.
Reflection Cards Netherlands
Transcript van de presentatie:

John Bindels U heeft een vacature voor een nieuwe medewerker of medewerkster. Ik heb de medewerker of medewerkster die u zoekt beschikbaar en kan morgen al beginnen. Het kost u helemaal niets want ik heb een onweerstaanbaar concept dat u wilt proberen.

John Bindels Landelijke dagbladen € 3.500,00 Regionale dagbladen € 2.000,00 Advertentiekosten per plaatsing... Locale weekkranten € 500,00 Overige Media € 350,00

John Bindels Bureau 1 komt op € 5.000,00 per maand Bureau 2 komt op € 4.750,00 per maand Of heeft u liever een Uitzendkracht? Bureau 3 komt op € 4.500,00 per maand Bureau 4 komt op € 4.250,00 per maand

John Bindels Wat ik dus vertel is dat uw investering in werving en selectie goedkoper en efficiënter kan en met mijn hulp zonder risico. Dit geldt ook voor de sollicitatieprocedure waarbij ik heel nauw samenwerk met personeelszaken.

John Bindels Wat ik van u nodig heb is een uitgebreide profielschets van de medewerker die u zoekt. En een aantrekkelijk overzicht van wat u te bieden heeft aan uw toekomstige medewerker. Zodoende kan ik gratis voor u op zoek.

John Bindels Gratis? Voor niets gaat de zon op John!? De arbeidsmarkt is continu onderhevig aan veranderingen waardoor de huidige samenwerkingen en overeenkomsten met o.a. het UWV, Gemeenten en overige instanties een nieuw verdienmodel aanmoedigen voor professionals als ik. Voor u dus Gratis!

John Bindels Ook voor de medewerker zijn mijn diensten gratis, waarbij ik zorg voor de juiste studies, opleidingen en cursussen om kwaliteit en zekerheid voor de werkzaamheden te leveren. Het enige wat ik van u nodig heb en wat er tegenover staat is ook een stukje zekerheid.

John Bindels Waar men vroeger de zekerheid had om een leven lang bij één bedrijf te werken met alle doorgroeimogelijkheden en regelingen van dien, heeft men vandaag de dag alleen nog zekerheid op basis van aanpassingsvermogen. Als u een half jaar of een jaar zekerheid kunt bieden ga ik zeker gratis voor u aan de slag.

John Bindels Mijn werkgebied is hoofdzakelijk de Noordelijke Maasvallei in plaatsen als: Bergen LB, Venray, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Grave, Mill en Sint Hubert, Mook en Middelaar, Nijmegen en Sint Anthonis. Ik ben dus altijd in de buurt. Tel