De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Verleden. Mogen wij u even voorstellen? Dit is Bas van Vliet… Kwaliteitsschilder! Mogen wij u even voorstellen? Dit is Bas van Vliet… Kwaliteitsschilder!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Verleden. Mogen wij u even voorstellen? Dit is Bas van Vliet… Kwaliteitsschilder! Mogen wij u even voorstellen? Dit is Bas van Vliet… Kwaliteitsschilder!"— Transcript van de presentatie:

1 Verleden

2 Mogen wij u even voorstellen? Dit is Bas van Vliet… Kwaliteitsschilder! Mogen wij u even voorstellen? Dit is Bas van Vliet… Kwaliteitsschilder!

3

4 De baas van Bas heeft niets met kwaliteit. Daarom is er voor Bas geen plaats meer. De baas van Bas heeft niets met kwaliteit. Daarom is er voor Bas geen plaats meer.

5 Bas’ wereld stort in. Werkloos! Wat moet ik nu? Bas’ wereld stort in. Werkloos! Wat moet ik nu?

6

7 Gelukkig maar! Er is altijd hoop. Gelukkig maar! Er is altijd hoop.

8

9 Wel even wat papierwerk Maar dan heb je ook wat! Wel even wat papierwerk Maar dan heb je ook wat!

10

11 Goed dat de informatie aan alle instanties wordt doorgegeven. Hopelijk gaat er niets verloren! Goed dat de informatie aan alle instanties wordt doorgegeven. Hopelijk gaat er niets verloren!

12

13 Nee hoor! Bas van Vliet… die kennen wij niet! We hebben niets van u ontvangen! Nee hoor! Bas van Vliet… die kennen wij niet! We hebben niets van u ontvangen!

14

15 Argh! Ik ben een kwaliteitsschilder... Toch geen administratief medewerker! Argh! Ik ben een kwaliteitsschilder... Toch geen administratief medewerker!

16

17 Spreek ik met het CWI? Wij van Superkwast BV zijn op zoek naar een kwaliteitsschilder… Spreek ik met het CWI? Wij van Superkwast BV zijn op zoek naar een kwaliteitsschilder…

18 Een kwaliteitsschilder? Ja hoor! Geen probleem. Blijft u even aan de lijn? Een kwaliteitsschilder? Ja hoor! Geen probleem. Blijft u even aan de lijn?

19

20 Onder ‘Kwaliteitsschilders’ kan ik niets vinden. Ik kijk even bij ‘Onderhoud’… Blijft u nog even aan de lijn? Onder ‘Kwaliteitsschilders’ kan ik niets vinden. Ik kijk even bij ‘Onderhoud’… Blijft u nog even aan de lijn?

21

22 Ondertussen heeft Bas al een tijdje niets gehoord. Niets op zijn sollicitaties… niets van de instanties. Ondertussen heeft Bas al een tijdje niets gehoord. Niets op zijn sollicitaties… niets van de instanties.

23

24 Er moet een schilder in onze bakken zitten. Van Vliet… of zo. Misschien kunt u beter zelf zoeken. In het telefoonboek… of zo. Er moet een schilder in onze bakken zitten. Van Vliet… of zo. Misschien kunt u beter zelf zoeken. In het telefoonboek… of zo.

25

26 Ondertussen wordt Bas een beetje moedeloos. Aan zijn administratie ligt het niet! Ondertussen wordt Bas een beetje moedeloos. Aan zijn administratie ligt het niet!

27

28 Maar kijk! Eindelijk! Hier is het dossier van Bas al…

29

30 Maar! Wat? Mijn WW-periode beëindigd? Bijstand aanvragen? Formulieren invullen?

31

32 En daar gaat Bas weer…

33

34 En daar gaat de informatie weer…

35

36 En daar gaan de instanties weer…

37

38 Bas bezint zich op een toekomst zonder de instanties…

39

40 En de instanties bezinnen zich op een toekomst zonder Bas. Maar dat is niet eenvoudig!

41

42 Bas heeft gelukkig een nieuwe baan… Bij een baas die ook niet van instanties houdt… Wel zo makkelijk!

43

44 In het 2001 sturen we onze burgers nog steeds van het kastje naar de muur. Zowel Bas als de instanties menen dat het beter kan. Staatssecretaris Rutte… wat vindt u?

45


Download ppt "Verleden. Mogen wij u even voorstellen? Dit is Bas van Vliet… Kwaliteitsschilder! Mogen wij u even voorstellen? Dit is Bas van Vliet… Kwaliteitsschilder!"

Verwante presentaties


Ads door Google