Beste, Jean-Denis Lejeune, vader van Julie, die ik jullie niet moet voorstellen, heeft de wens uitgedrukt dat alle Belgen witte lintjes zouden binden.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Boekbespreking van: Mitch Slemmer
Advertisements

Quiz Anne Frank.
Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Wolfskinderen Gemaakt door Dorothé van der Ree Doolaard ( Trajectgroep 3) Driestar College, Gouda.
30 maart 2014 Rotterdam 1. 2 Romeinen 4 17 (...) van die God Voor het aangezicht van die God, in wie hij geloofde, die de doden levend maakt en het niet.
Glamping Door Eline Hintzen.
Woord van Leven Augustus 2013.
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
De waarheid, het 9 e gebod Waar wordt het 9 e gebod concreet in ons leven?
Door Marit Mulder.
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Zomaar een kaartje.
Kans of complicatie? Het reformatorisch onderwijs en maatschappelijke ontwikkelingen op het terrein van opvoeding en zorg Ridderkerk 2 oktober 2009.
Vaderdag 2013.
Romeinen 6:1-11 Betekent dit nu dat we moeten blijven zondigen om de genade te laten toenemen? Dat in geen geval. Hoe zouden wij, die dood zijn voor.
Godsdienst 1 1.
Sigismund Schlomo Freud.. Hij was van Joodse afkomst en daarom werd hij gedwongen Oostenrijk-Hongarije te verlaten en naar het Verenigd Koninkrijk te.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Vrouwen Zijn Niet Idioot.
Gemaakt door: Shelly, Sterre en Stef
Wie is de baas?.
Oude Egypte Nathalie en Julie.
Kom Hoger Teveel om te vergeven. Mattheüs 18: 21 Toen kwam Petrus bij Hem en zeide: Here, hoeveel maal zal mijn broeder tegen mij zondigen en moet ik.
Piet en zijn vader zitten in huis. Piet zegt dat hij naar buiten gaat. Zijn vader zegt dat hij niet mag glijden op het ijs, omdat het ijs nog te dun is.
de zeven veren van de (bonte) papegaai
Wij doen onze geschiedenis studie over Anne Frank.
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
‘voor de kinderen’. Johannes 1 3 x een nieuw begin de wording van de wereld de(mens)wording van Jezus de wording van Gods kinderen In het begin.
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
Glow.
Rubens, Van Dyck & Jordaens Vlaamse schilders uit de Hermitage
Genesis 39:6 Daarom vertrouwde hij alles volledig aan Jozef toe; nu Jozef er was, bekommerde hij zich alleen nog om wat hij te eten kreeg.
Scrooge, de musical.
Hilde Vandermeeren.  Auteur:Hilde Vandermeeren  Ilustrator: Harman Van straaten  Uitgever:Davidsfonds  Aantal bldz: 96 p.
Wie heeft u in zijn ban gekregen? We houden niet zo van wetten, toch leveren we ons er makkelijk aan uit – alsof er een magische aantrekkingskracht is.
Hoofdtooien Voor de Kennedyschool moesten wij onderzoeken waarvan de hoofdtooi is gemaakt, wie hem draagt en verschillende hoofdtooien bespreken. Aan deze.
DE GEMEENTERAAD!!.
Evolutie of Schepping Bijbel
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
"Als ogen spreken" Introductie. Wie is Jezus voor jou? En daarbij de vraag: Wie ben ik, jij?
Als ik... Als ik... Als ik de zee was, zouden zilte tranen je reinigen… Als ik de zee was, zouden zilte tranen je reinigen…
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
Kvl, 26 ad 1) Tacitus, Josephus, Suetonius ad 2) met vele tijd-en plaatsgegevens, NT volledige manussripten uit 350 n.Chr.
Paragraaf 4.3 De cultuur van het rijk.
De zee..
In het vierde gebod zegt de HERE De zevende dag is een rustdag, die gewijd is aan de HEER, uw God; dan mag u niet werken. Dat geldt ook voor vreemdelingen.
15 sept Rotterdam. Romeinen 10 9 Want indien gij met uw mond belijdt, dat Jezus Heer is, en met uw hart gelooft, dat God Hem uit de doden heeft.
Een wijze les voor jullie:
Romulus en Remus E. Mos-Burgers.
Een baas is iemand met de mentaliteit van een werknemer, maar die geen klop meer wil doen. Coluche.
27 okt Zoetermeer 1. voorgeschiedenis  Paulus bezoekt de tempel (21:27)  'ontwijding van de heilige plaats' (21:28)  bijna vermoord (21:31) 
Eendenleed Iets ongewoons gebeurde deze week in het centrum van Spokane de V.S. dit prachtig verhaal wilde ik met jullie delen. Joël is een bediende in.
De Heiland Uw Heiland.
Dit verhaal begint heel lang geleden, als een vader zijn 5-jarige dochter straft, toen ze een heel kostbaarstuk verloren had. Toen hadden ze nog maar.
Na hun bezoek aan Abraham vertrokken de twee engelen die God vergezelden naar Sodom en Gomorra, de stad waar Lot en zijn gezin woonde.
Even voorstellen God Abr(ah)am Lot Sara(i) Hagar Ismaël Isaak.
Ik verwacht dat het heel spectaculair word, en dat heel Eindhoven oplicht door Glow. Ook verwacht ik dat het heel druk zal zijn omdat niemand dit wil.
“de liefde van God”.
Jezus stuurt Petrus en Johannes om het Pesachmaal klaar te maken …
Taalkundige feiten en hypothesen
WIJ MOGEN LEVEN MET CHRISTUS Romeinen 6:8: “Wanneer wij met Christus gestorven zijn, geloven we dat we ook met Hem zullen leven.”
VLUCHTELINGEN In onze stad. AANKONDIGING OVERDRACHT Transitie gemeenteleiding Vineyard Utrecht en leiding Vineyard Benelux.
GODS WOORD WORDT WAAR BIJ JEZUS. Deel 2: In Christus komt God zelf Deel 1 was: Het Oude Testament laat zien dat Jezus komt.
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
Weblog. Waarom?? Ouders de school in halen Kinderen over ervaringen laten schrijven en tekenen Samen werken aan een eindproduct ICT bij jonge kinderen.
1. Wat is het verschil … 3. Nat van binnen naar buiten …
Biddende vaders een lezing voor vaders, moeders mogen meeluisteren!
Blok 5 week 13 dag 1.
Semantisatieverhaal:
Transcript van de presentatie:

Beste, Jean-Denis Lejeune, vader van Julie, die ik jullie niet moet voorstellen, heeft de wens uitgedrukt dat alle Belgen witte lintjes zouden binden aan de antennes van hun wagens. Dit gebaar zou hem meer voldoening geven dan het grote spektakel proces, dat zich momenteel afspeelt in onze mooie stad Aarlen, welke op dit ogenblik geplaveid is met advocaten die evenveel eerbied betonen als de beschuldigden die ze verdedigen.

De kinderen hebben geleden en/of zijn gestorven omdat ze gemarteld werden, verkracht, geslagen, de meest perverse verlangens hebben bevredigd van individuen, voor wie het voeden van hun honden belangrijker was dan het voeden van de kinderen die ze gevangen hielden.