HEEL VEEL SUCCES! HOI! LEUK DAT JE EEN SPREEKBEURT OVER

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Uitslag enquête over online pesten
Advertisements

Hoe ruim ik mijn kamer op?
VOOR SLIMMEKES! Bloemen verwelken, schepen vergaan… dus koop geen bloemen en vlieg voortaan! Je zult maar een ééndagsvlieg zijn en je dag niet hebben!
Dyslexie Deze spreekbeurt van Eva, groep 6, gemaakt voor school, november Mijn spreekbeurt gaat over dyslexie.
Ondernemingsplan van <Naam van jullie bedrijf>
Fietsproef Berlaar (2012) Start van de proef..
Mijn gegevens op het web!?
Godsdienst 1.
verkeerskrant gemaakt door:
Naam: Mijn info : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
1.Er wordt als groep gereden, dus: Samen uit, samen thuis! 2.Cycletime is een toerfietsvereniging, de tochten zijn geen wedstrijd 3.ledereen houdt zich.
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
Verkeers- stellingenspel
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Fietsroute Verkeersexamen
digitale verkeerskrant van Rilland
Temperatuur en volume Uitzetten of krimpen
Hoi allemaal!. Ik ben Mo, en ik ga jullie iets vertellen over integratie.
om deze presentatie uit te voeren
Dit is Isabel 1.
HET CURRICULUM VITAE = VISTEKAARTJE NUMMER 2
Hoe werkt een powerpoint?
Ik loop door de wei Ik ben heel blij.
Naam: Mijn hobby : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
ALLES EN NOG VEEL MEER OVER HET VERKEER !
Superfietser Moeilijk punt 10. Uit onze brochure Het oprijden van het marktplein is gevaarlijk. Wij stoppen, moeten het tegenliggend verkeer voorrang.
Pabo studenten op zoek naar het ideaal van Big City Helmond.
Interpreteren van data
Welkom! Wij zijn Jan Kooijman en René van Kooten.
Praktische verkeersproef
Een onverwacht feest Les 2
Les 3: Verkeer TOETS.
Lesmateriaal van: Kind en Hond Lesmateriaal van: © Tinley 2013.
Zaalhockey M.H.C. Roden 2013/2014 Basisformatie Aanvallende tactieken
Ik doe mijn presentatie over…
00:44 uur Hoi ik ben dan.
Online filmpjes maken. (
Sensibiliseringsbrieven.
Het praktisch verkeersexamen start vanaf
Phone Challenge Workshop Mbo niveau l Jouw telefoonkosten l Film ‘Een dag vol data’ l Dataquiz l Abonnementen vergelijken l De Mobiel Profiel.
Verkeerssituatie rond onze school
Verkeerssituatie rond onze school Knelpunten volgens ouders en kinderen.
Skillzz Handleiding voor mentor Powered by. Waarom Skillzz? Jouw school vindt het belangrijk dat: Jullie als klasgenoten nog beter met elkaar omgaan Dat.
Hoi ik ben dan 00:58 uur Hoi ik ben het Ik wilde gewoon ’s eventjes kijken of je thuis bent Het is weer een tijdje geleden...
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
1 Phone Challenge Workshop 2015 Niveau 1+2 mbo. Introductie.
B EGELEIDE RIJEN bij het verlaten van de school onder begeleiding van de leerkrachten.
Shake Song Fort van de Verbeelding Bovenbouw Groep 7 en 8 (en soms ook groep 6)
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
De grote verkeersquiz Hoeveel ken jij over de verkeersborden?
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Weblog Een venster tussen klas en omgeving. Wat is een weblog? Een weblog is een digitaal dagboek. Je kan, wat in de klas gebeurt, delen met de omgeving.
Trillingen Klik op de pijltjes van je toetsenbord om naar de volgende of vorige dia te gaan. Hallo allemaal, we gaan het hebben over: dubbelklik.
Spreekbeurt in groep 4.
OKRA verkeerdt Test je kennis. De vragen Hier volgen tien verkeersvragen. Er zijn telkens drie antwoordmogelijkheden. Slechts één antwoord is correct.
Je spreekbeurt Leuk dat je jouw spreekbeurt over handicaps gaat houden! Veel mensen weten namelijk niet zo goed wat het is om met zo’n beperking te.
Longboard rijden Board balance Tricks Tricks Tricks Board balance
Het praktisch verkeersexamen start vanaf
Voorleesverhaal Joep op de stoep.
1 Korintiërs 12: Je lichaam bestaat uit veel
Week 1, les 8 Ga zitten in de kring.
1 Korintiërs 12: Een lichaam bestaat uit veel verschillende delen.
© UNIEK IN DE KLAS.
Omgaan met een rollator

Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
Het grote voetgangersexamen
Transcript van de presentatie:

HEEL VEEL SUCCES! HOI! LEUK DAT JE EEN SPREEKBEURT OVER VERKEER GAAT MAKEN! MET DEZE PRESENTATIE WILLEN WE JE EEN BEETJE HELPEN EEN BLOK ALS DIT IS EEN TIP. JE KUNT OP DIE PLEK ZELF IETS VERANDEREN HEEL VEEL SUCCES! OF JE KNIPT ZE GEWOON LEKKER WEG!

TIP. START MET DE VIDEOCLIP VAN DE VERKEERSPLEINCREW FEAT TIP! START MET DE VIDEOCLIP VAN DE VERKEERSPLEINCREW FEAT. MONSIF: DE BAAS

Veilig naar school en weer naar huis in vijf stappen

Stap 1: Slim op de stoep OP DE STOEP IS HET VEILIG Er zijn geen auto’s of bussen Let wel op fietsers, die rijden soms op de stoep Dus: als het kan, blijf ik lekker op de stoep! LEUK IDEE! MAAK EEN FOTO VAN JE ZÉLF OP DE STOEP EN PLAK DIE IN DIT PLAATJE TIP! ZOEK OP INTERNET HOEVEEL FIETSERS, AUTO’S EN BUSSEN ER IN NEDERLAND RIJDEN

Stap 2: Oversteken Stop voor de stoeprand of aan de kant Kijk eerst naar de ene en dan naar de andere kant Steek recht en rustig over… …als je veilig kunt oversteken! TIP: NOG VEILIGER IS OVERSTEKEN OP EEN ZEBRAPAD. ZOEK OP INTERNET WELKE LANDEN ER OOK ALLEMAAL ZEBRAPADEN HEBBEN

Stap 3: Veilig op de fiets Zorg dat je remmen goed werken Zorg dat je met je voeten bij de grond kunt Zo stel je je zadel in: Meet hoe lang je bent. Ik ben: (vul je eigen lengte in) Deel dat door tien. Bij mij is dat: (eigen lengte :10) Doe dat maal zes. Bij mij is dat: (uitkomst x 6) Let altijd heel goed op, én: Zorg dat je zichtbaar bent – met een fietslampje Zorg dat je te horen bent – met een goede bel TIP! LAAT DE HELE KLAS MEEREKENEN, DAN WEET IEDEREEN HOE HOOG ZIJN ZADEL MOET ZIJN

LEUK! ZET JEZELF OP DE FOTO MET EEN HELM OP JE HOOFD!  Stap 4: Helm op je hoofd LEUK! ZET JEZELF OP DE FOTO MET EEN HELM OP JE HOOFD!  Belangrijk op de fiets! Je beschermt je hoofd. Tips over helmen: zorg dat de helm precies past zorg met de verstelbandjes dat de helm stevig zit let op dat de helm ook je slapen beschermt (aan de zijkant van je hoofd tussen je oog en je oor) als je valt met je helm, moet je ALTIJD een nieuwe kopen TIP: ZOEK OP HET INTERNET OP IN WELKE LANDEN DE FIETSHELM VERPLICHT IS. LAAT HET VERKEERSPLEIN FILMPJE OVER HELMEN ZIEN, EN VRAAG AAN JE KLAS WAT ZIJ VINDEN VAN HET DRAGEN VAN EEN FIETSHELM!

Omdat als je met je mobieltje of mp3 speler bezig bent: Stap 5: Mobieltje en mp3 Het is heel makkelijk: NIET! UIT! WEG! Omdat als je met je mobieltje of mp3 speler bezig bent: je minder snel reageert op het verkeer je niet zo goed op het verkeer let je sneller bent afgeleid je minder goed hoort wat er gebeurt je één hand mist om te remmen! TIP: ZOEK OP HOEVEEL MOBIELE TELEFOONS ER EIGENLIJK IN NEDERLAND WORDEN GEBRUIKT!

VERZIN ZELF VIJF LEUKE VRAGEN OVER: Vijf vragen: VRAAG 1 VRAAG 2 VRAAG 3 VRAAG 4 VRAAG 5 VERZIN ZELF VIJF LEUKE VRAGEN OVER: veilig naar school en weer naar huis in vijf stappen.