Mogen wij ons even voorstellen?

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
MR Vlinderbos jaarverslag 2012 – Wij zijn de MR! Oudergeleding:  ………….contactpersoon Ouderraad  Hans Waldercontactpersoon Bestuur  Yolande Bakker.
Advertisements

Over wat we doen en wie we zijn …. Praten, lachen, klussen, organiseren, plannen, …
Mogen wij ons even voorstellen?
De MR op Praktijkonderwijs Zeist
OUDERRAAD Vrije Lagere School
Oudercomité VBS Sint Martinus
MR ‘t Möllenveld.
Wensen Van het 6de leerjaar.
Algemene ouderavond Leerjaar 3 Leren & Werken 9 september 2013
Leerlingenraad… eventjes de ouders informeren
Afdelingsvergadering najaar 2010 Afdeling Schermvliegen KNVvL Bestuur en Commissies Vrijdag 5 november 2010 Amrâth Motel Maarsbergen.
Rol medezeggenschapsraad en activiteitencommissie; voor onze kinderen
Algemene ouderavond Leerjaar 1 Augustus 2013
Informatieavond klas 2 Welkom
MR De Palster Mede vormgeven aan beleid op school Waar staan we voor! Als medezeggenschapsraad bestaande uit leerkrachten en ouders willen wij mede vormgeven.
MR Vlinderbos jaarverslag 2009 – Wij zijn de MR! Oudergeleding: Carel Albertscontactpersoon Ouderraad Hans Waldercontactpersoon Directie Jeroen.
Ontwikkeling Gouden Standaard
Oudervereniging SLN De oudervereniging:
WIJ DOEN MEE !. WIE ZIJN WIJ? -Een dynamische groep van enthousiaste mensen die zich, op vrijwillige basis inzetten om het leven op en om de school voor.
Informatieavond Groep 7-8
Mogen wij ons even voorstellen? Oudercomité ‘t Keperke.
19 FEBRUARI 2015 Welkom Op de informatieavond voor ouders/verzorgers van leerlingen die als ‘advies’ hebben: Basisberoepsgerichte Leerweg of Kaderberoepsgerichte.
Het oudercomité Wie, wat, wanneer.
Algemene ouderavond Leerjaar 1 September 2014
Algemene ouderavond Leerjaar 2 September Even voorstellen Dhr. Jan Mueters Directeur Het Kwadrant Mevr. Annemarie LukassenSectordirecteur Het Kwadrant.
Leerlingenparticipatie Praktische gevolgen van wijziging BDGO
Wat kan je doen met jouw schoolraad?
Jaarverslag & Thema-avond ‘Ouderbetrokkenheid’
Ouderraad olfa Schooljaar Klasvergaderingen – September 2015.
Agenda 1.Opening 2.Introductie 3.Verslag activiteiten van het afgelopen jaar 4.Financieel verslag en begroting 2014/ Verslag kascommissie 6.Afscheid/
 Wat is medezeggenschap?  Taak en rol van de MR?  Belangrijkste onderwerpen / Jaarverslag 2013 – 2014  Samenstelling MR  Vragen? ONDERWERPEN.
Algemene Ledenvergadering 8 oktober Inleiding Welkom en opening door de voorzitter van de OV Ingekomen stukken en mededelingen Voorstellen Schooladviescommissie.
De leerkracht = DE BELANGRIJKSTE PERSOON in de schoolloopbaan van je kind! PARTNER vd ouders …
Jaar 2015…. Terugblik volgt straks…. Maar eerst even…
OuderVereniging Oirsbeek OVO Iedere ouder met een kind op basisschool de Sprong is automatisch lid (kostenloos)
28 maart 2011, welkom op onze informatieavond Slim Fit slimme fits in het anders organiseren van onderwijs.
Theresia Oudervereniging. Vergaderingen De oudervereniging vergadert ongeveer zes keer per jaar, waarbij een vertegenwoordiger van het team aanwezig is.
17 november 2011, welkom op onze informatieavond Slim Fit, unit onderbouw slimme fits in het anders organiseren van onderwijs.
Wist u dat? ons cluster al jaren meer formatie krijgt dan waar we recht op hebben (1 : 25)… de krimp al een paar jaar gaande is… we ieder jaar maanden.
Per telefoon: Vanaf 15.15uur: Voor het maken van een afspraak; Of om zaken betreffende uw kind te bespreken. Vóór 8.15uur om ziekmeldingen.
Algemene Ledenvergadering
Welkom!! Namens de Ouderraad.
Algemene Leden vergadering 2016 Oudervereniging Athena
Namens de OR ouders/ leden van de Schothorst
Ouderraad laat van zich horen!.
Oudercomité Kleuterschool Schoot schooljaar
OUDERRAAD.
Oudercomité Kleuterschool Schoot schooljaar
KCD – lagere school ‘17 – ‘18.
Gesprekkencyclus en overlegstructuur leerlingzorg
Vereniging voor gepensioneerde personeelsleden van
Ouderraad olfa Schooljaar
KCD - kleuterschool Wie zorgt voor mij?
Medezeggenschapsraad
Verenigingsstructuur VV Oerterp
Wat kan je doen met jouw schoolraad?
het katholiek basisonderwijs
Oudervereniging Schooljaar
Terugblik volgt straks…
Ouderraad OLVE Familia
Welkom, het is fijn om jullie hier vandaag allemaal te zien
Presentatie werking ouderraad
Vereniging voor gepensioneerde personeelsleden van
Ouderraad Wilbertschool Een leuke schooltijd maak je samen.
De Ouderraad Vzw Zonnebloem.
WIJ STELLEN U GRAAG DE VRIENDENKRING VOOR Het bestuur van de vriendenkring is sinds dit schooljaar vernieuwd. De Vriendenkring.
Ouderraad Wilbertschool Een leuke schooltijd maak je samen.
Algemene Ledenvergadering
Meld u aan als lid van de Ouder Advies Raad (OAR)
WAT DOET DE OR? & WERVING Leden OR + HULPOUDERS
Transcript van de presentatie:

Mogen wij ons even voorstellen? Oudercomité ‘t Keperke

Het oudercomité ... ... is de schakel tussen de ouders en de school Aanhoren en naar voor brengen van vragen of klachten van ouders Bespreken van de veiligheid in en om de school Uitvoeren van een tevredenheid-onderzoek, en samen met de school werken aan verbetering

Het oudercomité ... ... is de schakel tussen de ouders en de school Aangeven van onderwerpen aan de schoolraad, en het bespreken van de resultaten daarvan Het oudercomité organiseert samen met het schoolteam de oudercontacten Het oudercomité heeft een afvaardiging in de cultuurraad van Dilbeek

Het oudercomité ... ... ondersteunt de school en de kinderen financieel Alle nieuwe leerlingen krijgen een schoolpet Elke leerling uit het zesde leerjaar krijgt een bijdrage voor de sneeuwklassen De school ontvangt een bijdrage voor diverse uitstappen

Het oudercomité ... ... organiseert evenementen om dit te financieren Elk najaar een spaghettifeest Taartenslag Aan het einde van het schooljaar een groot schoolfeest!

Het oudercomité ... Bestuur van het oudercomité Voorzitter: Hans Coene papa van Jonathan (6) Penningmeester: Dirk Brackenier papa van Yannick (5A) Secretaris: Danny Van Dorsselaer papa van Jonas (5B), Maarten(3B)

Het oudercomité ... Leden van het oudercomité Kathleen Beni mama van Louise (4A), Luka (1A) Svetlana Ivakhnova mama van Sergei (6) Annie Lauwers mama van Maja (5B)

Het oudercomité ... Leden van het oudercomité Hilde Malfroy mama van Zoë (5B), Xana (3B) Ilse Tratsaert mama van Sara (4B) Linde Van Cutsem Mama van Inse (3A), Jorben (1B) Martine Vanisterbeek mama van Jens (2A), Jesse (2A)

Het oudercomité ... Leden van het oudercomité Gerda Wils-Van Cutsem mama van Gertjan (6), Michiel (4B) Bruno Van Vaerenbergh papa van Lauren (5A) Trui Vermijs – Messely mama van Wout (5A), Saar (4A) en Flore (3A)

U kunt ieder van ons op elk moment aanspreken! Het oudercomité ... Leden van het oudercomité Mieke Verschaffel mama van Klaas (6) Harro Verton papa van Dumebi (2B) U kunt ieder van ons op elk moment aanspreken!

Het oudercomité ... Ook een activiteit van het oudercomité … het organiseren van een teambuilding. Vorig schooljaar gingen we met ons allen bowlingen!

Wilt u de school en de leerlingen actief ondersteunen? Het oudercomité ... ... zoekt versterking! Wilt u een bijdrage geven aan de kwaliteit van het onderwijs? Wilt u de school en de leerlingen actief ondersteunen? WORD LID !