De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Verenigingsstructuur VV Oerterp

Verwante presentaties


Presentatie over: "Verenigingsstructuur VV Oerterp"— Transcript van de presentatie:

1 Verenigingsstructuur VV Oerterp
Leden ALV Hoofdbestuur Voorzitter Penning meester Secretaris Bestuurslid Bestuurslid Bestuurslid Bestuurslid Aandachtsveld Financiën & Administratie Jeugdzaken Commissies Jeugd commissie

2 Doel nieuwe structuuropzet
De huidige invulling van het bestuur komt niet overeen met hetgeen in de statuten is voorgeschreven. Wens vanuit de leden om meer transparanter en open structuur te kiezen.

3 Wat verwachten we van de nieuwe structuuropzet?
Transparanter. Wie is waarvoor aanspreekbaar binnen het bestuur wordt duidelijker. Zichtbaar maken op website. Flexibeler. Geen voorgeschreven taken bij de bestuursleden. We denken hierdoor de drempel te verlagen om een bestuursfunctie te gaan innemen. Kwaliteiten benutten. Taakverdeling op basis van aanwezige kwaliteiten binnen het bestuur. Gedurende de bestuursperiode daar waar nodig bijsturen. Borging. Verbinding met jeugdcommissie verankerd in de structuur. Financiële verankering bij de penningmeester. Overlegstructuur wordt nog aangepast met structureel inloopvergaderingen waarbij ieder lid onderwerpen met het bestuur kan bespreken.


Download ppt "Verenigingsstructuur VV Oerterp"

Verwante presentaties


Ads door Google