25 oktober 2007: lulletjes vandalen zijn op bezoek geweest Op donderdagavond ontdekten wij dat wij weer bezoek hebben gehad van de lulletjes vandalen,

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De nieuwste uitspraken
Advertisements

Gemaakt door Odessa koorevaar
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Water, schapen en vrouwen
Beste avonturiers, Ongeveer 14 jaar geleden heb ik, Brian Jones, een poging gedaan om met een luchtballon de wereld rond te reizen. Helaas had ik onderweg.
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
Op verschillende avonden in de week komen onze jongeren bij elkaar op verschillende plaatsen in Rijnsburg. Wanneer u, tussen 7 en 8 uur ‘s avonds, een.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
De Ducati story Op mijn duc door de geschiedenis Daar gaan we.
Ik (Super Opa) wil graag meer uit het leven halen Daarom heb ik een besluit genomen maandag 7 juli :24:3 9.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Wij wensen iedereen een fijne vakantie!!
TECHNIEK! HET DRAAIBOEK 28 oktober: Vandaag kregen we de opdracht uitgelegd. Ook moesten we met het idee komen voor de robot. Hier hebben we met z’n.
Bezoek een sportief evenement:
Voedselpakketten voor Campina
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?
Door: Erwin Huitink, Daan Segerink Bart Holsbeek & Coen Veldhuis
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Prijsuitreiking G-League Zaterdag 26 mei 2007 in het Bowlinghuis Alphen aan den Rijn Met dank aan BVA huisfotograaf Cynthia Hörchner (Annemiek die diverse.
Met Nielson’s nieuwe nummer. Gentleman of Gangnam Style?
Zeeklassen Noor Fie alicia.
Sunparks Mol 1-5 Nov 2010 /deel 2
In deze dienst zal Ds. P.K. Meijer voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 455 Schriftlezing: Kolossenzen 1 : en Tekst: Kolossenzen 4 :
Zingen Vers 1 God in den hoog' alleen zij eer
13 maart 2014 Bodegraven 1. 1Korinthe Want gelijk het lichaam één is en vele leden heeft, en al de leden van het lichaam, hoe vele ook, een lichaam.
Welkom op TOV!.
Voorbereiding post 2 Wie weet hoe ik heet Groep 4-5.
wildernis stond begon moest twintig rondgereden alles bakker manhatten opengebroken ketchup.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Nieuwsbrief Mei - Juni 2011 Daniel Huisman Frankrijk
Over grootheden, eenheden en apparatuur
ik kan wel wat ontspanning gebruiken
Mijn klas (4 Havo) heeft op 11 oktober parijs bezocht, in deze presentatie laat ik foto’s zien en recensies. Gemaakt door Gilian Sanders 4hna.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
Een weekje Zwolle… Een presentatie over de uitwisseling tussen: Thorbecke scholen gemeenschap & Het Sint-Lodewijks College.
Welkom in de samenkomst
ENQUETE ORA.
Ik denk niet dat ze zulke kleine zadeltjes maken.
Voor Aranka... Van Aart.
FIETSENSTALLING GEBRUIKSAANWIJZING
Spoorbrug Oktober 2014 NIEUWS Hallo allemaal Dit is de eerste Spoorbrug nieuwskrant. Hier kunnen jullie lezen wat wij de afgelopen periode allemaal in.
14 november 2013 Bodegraven 1. 1Korinthe 9 19 Want hoewel ik vrij sta tegenover allen, heb ik mij allen dienstbaar gemaakt, om er zoveel mogelijk te winnen;
De supermarkt..
Doopdienst 22 juni 2014 Koen Minderhoud
Water, schapen en vrouwen Jacob’s ideetje. Genesis En Laban zeide tot Jakob: Zoudt gij, omdat gij mijn bloedverwant zijt, mij dienen om niet?
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
Je staat op het punt een wonderlijke [ zeer, zeer hoge snelweg te bekijken ] in Bolivia, Zuid Amerika. Stremnaya Road heeft als bijnaam “De weg des doods”
Jezus is de ware Jakobsladder
Vrouwen rijden minder aggressief dan mannen. Daarom krijgen ze vaak korting bij de autoverzekering. Zie hier enkele voorbeelden van hun kunnen. Inclusief.
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
Lotje en de superhelden
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen
Aan alle ouders s.v.p. Steeds weer herhalen : Ik zal nóóit meer klagen over m‘n kinderen..... Ik zal nóóit meer klagen over m‘n kinderen Ik.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Beachvolley 2000 Even oude koeien uit de gracht halen.
Oefenen praktijkexamen onderdeel planning
In deze dienst zal Ds. P.K. Meijer voorgaan. Voor de dienst zingen we Gz. 162 Na de zegen Ps. 103 : 1, 3 en 4 Schriftlezing: Handelingen 13 : 34 – 43 Tekst:
PowerPointsite-bep Dit is een baby zoals iedereen ze zou willen hebben maar helaas zijn ze zo niet verkrijgbaar.
DIT IS GEMAAKT DOOR ELINE EN STERRE UIT GROEP 6!!!!! Groep 6.
Pakjes feest Dames in Windekind 15 januari 2016 Op een natte 15 januari gaan alle dames aan tafel na de nodige kussen tijdens de begroeting.
Waar is mijn kastanje.. Oh daar! Ik heb hem bijna…..
Bella is wanhopig op zoek naar mij. Hierdoor gaat ze gevaarlijke dingen doen, hou jij haar tegen?
Week van het geld Jaap van praag Gemaakt door Dilano,Nada,Daan,Lorena.
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
Met dank aan Hennie Hofstee voor de mooie foto’s Verhaal: Hallo allemaal, Leuk dat ik jullie 23 april weer heb ontmoet in het mooie openluchttheater van.
Wat een zwijnenstal! Welzijn voor biggetjes en zeugen.
Transcript van de presentatie:

25 oktober 2007: lulletjes vandalen zijn op bezoek geweest Op donderdagavond ontdekten wij dat wij weer bezoek hebben gehad van de lulletjes vandalen, mogelijk afkomstig van de nabij gelegen camping (het was namelijk weer herfstvakantie). Hier zijn enkele foto’s van de schade.

25 oktober 2007: mogelijke toegangswegen Er zijn drie mogelijke toegangswegen. Alle drie zijn inmiddels al weer (provisorisch) gerepareerd. 1.Over het hek geklommen. Prikkeldraad is kapot geknipt. 2. Door het hek campingzijde gekropen. Gat in hek geknipt. 3. Door het hek boszijde gekropen. Gat in hek geknipt.

Blijkbaar kunnen de lulletjes vandalen niet lezen. Wij wisten wel dat het slot kapot was, maar de gemeente had deze nog steeds niet gerepareerd. Wij vertrouwden teveel op de hekken rondom de atletiekbaan. 25 oktober 2007: verboden toegang

Wij zouden vandaag het frame voor de nieuwe hindernis bouwen. Helaas bleek dat sommige benodigde onderdelen nog niet waren geleverd. Daarom geen nieuwe hindernis, maar genoeg tijd om de schade te herstellen. Door de ‘nood’ oproep waren er voldoende helpende handen! En er was tijd voor enkele onderhoudswerkzaam heden. 27 oktober 2007: het herstellen

Al een tijdje in de planning: een horizontale ladder in de hal bij de kleedkamers. Sorry, van het eindresultaat is geen foto gemaakt! Oh ja, bij de hindernissen buiten hebben wij ook nog enkele nieuwe hindernissen gemaakt. … Zoekt en gij zult vinden! 27 oktober 2007: NIEUW!! NIEUW!!

En natuurlijk wil ik hierbij nog bedanken: -Gert -Jeffrey -Jeroen -Michel V. -Michel H. -Mark -Bart -Gilian En natuurlijk alle anderen die hebben aangeboden te helpen, maar die om verschillende redenen toch niet aanwezig konden zijn. 27 oktober 2007: BEDANKT!!!