Dieren. De vos en de raaf Meneer Ibert, ik wil u graag iets kwijt, Hier zit ik naar uw notenbrij te staren Ik zou dit spelen, maar heb nu.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Zinloosgeweld .. Discriminatie .. Intolerantie
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Hoe ruim ik mijn kamer op?
Sporten.
Hondenhumor Kattengein Film is voorzien van geluid.
“Hoe kom ik aan klanten?”
Gemaakt door Odessa koorevaar
De rivier.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
We zijn toch allemaal gelijk…
Woorden en tijd.....
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Advent Week 1.
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
Samenstelling en fotobewerking: Alberto
Blijf bij mij Jolink.
Ja maar, bij ons gaat alles goed Wij hebben geen problemen Ik heb een idee! Zullen we het zo doen? Andere prioriteiten, geen tijd Dat willen we nietPast.
Woord van Leven April 2014.
JONAS CLAERHOUT Foto niet vergeten.
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?
muzikale bewerking van
‘t Is maar een gedach….
Het Leven /04/2017.
Kinderboekenweek op de Wissel
De gekruisigde Jezus spreekt je aan PALMZONDAG
Vriendschap made by bep powerpointsite-bep.
OVERVLOEDIG IN HET WERK DES HEREN. 22 Want evenals in Adam allen sterven, zo zullen ook in Christus allen levend gemaakt worden. NIET: allen in Christus…
Welkom in deze kerkdienst
Hoera, Sinterklaas is weer in het land ! Zaterdag kwam hij aan in Almere Het was een feest !
De paal in Wesley Geerts 05 nov 2010.
WELKOM OP TOV!.
MAKE ME Beautiful!!!. HOE BELANGRIJK VINDEN WIJ ONS UITERLIJK?? Maakt mij niets, het gaat toch om je binnenkant?? Echt wel wel belangrijk hoe je eruitziet!!
Geluid aan.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
‘Ze kwamen aan bij het begin van de gersteoogst’
Lagoonia.
Interpreteren van data
Donald Duck Strip!!.
Als woorden....
een sinterklaasliedje
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Voor Aranka... Van Aart.
Thema van deze dag “Verandering, ontmoeting en dialoog in een dynamisch onderwijslandschap” De dialoog staat centraal. De dialoog tussen docenten GVO en.
Rekenen groep 4.
Project Management Fails
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
HOF VAN EDEN Adam en Eva.
Wees eens wat OENiger Open – Eerlijk - Nieuwsgierig
Gods ideaal: helemaal gezond
Sint-Maarten.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Het leukste verhaal van cars.. Morgen is het het belangrijkste race van het jaar. Daar moet ik naar toe.
Stage: Basisschool de Klingerberg
Welkom.
PowerPointsite-bep Dit is een baby zoals iedereen ze zou willen hebben maar helaas zijn ze zo niet verkrijgbaar.
Startviering Technicum 1 september 2015 STA OP.
Verstoppertje spelen in het bos
Brieven beginnen met A- B- C… Nummers beginnen met een, twee, drie…

‘t Veerlicht Raamsdonksveer Hoe staat het er voor …in je leven? …….in je relatie met God? Welke emotie reflekteert jouw geloofs- leven het.
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
Pakjes feest Dames in Windekind 15 januari 2016 Op een natte 15 januari gaan alle dames aan tafel na de nodige kussen tijdens de begroeting.
HEER, wie is als u, zo vol goedheid? Micha 7: HEER, WIE IS ALS U, ZO VOL GOEDHEID? Anders dan alle goden – anders dan wij Hij houdt niet vast aan.
Werk aan de winkel. Bankrekening openen Beste Kinder- en Jongerenrechtswinkel, Veel van mijn vrienden hebben een bankrekening. Mijn ouders vinden dat.
Het Roze Strikje Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Zonde = ‘je doel missen’ Je wilt het doel toch niet missen?
Transcript van de presentatie:

Dieren

De vos en de raaf

Meneer Ibert, ik wil u graag iets kwijt, Hier zit ik naar uw notenbrij te staren Ik zou dit spelen, maar heb nu al spijt: Want hoe krijg ik dit alles uit mijn snaren? Moet ik dit klusje op mijn harp gaan klaren? Of kunnen er wat kleine nootjes weg? Was u zich al bewust van de bezwaren Of zegt u: “beste speler, u heeft pech”.

Meneer Ibert, speelt u een instrument? Of kan ik u zo in het groepje scharen Van stuurlui aan de wal, die men wel kent, Die dit niet in het echt hebben ervaren? Zou ik nu zo dit stuk kunnen verklaren? Zie ik daarom soms een onspeelbaar nootje? Was u zich al bewust van de gevaren. Misschien leg ik dan straks hier wel het loodje.

Ik heb mij er toch voluit op gestort, Ik speel dit instrument nu al wat jaren. Het aantal uren studie, niet te kort, En toen begon mijn bui toch op te klaren. Want toegegeven, weg zijn mijn bezwaren, Die noten zijn toch heel mooi uitgezocht. Dus ik vergeef u hierbij ook mijn blaren, En reken niet de pleisters die ik kocht.

Meneer Ibert, ik wil u graag iets kwijt: Het publiek zal ook uw notenbrij ontwaren En krijgt vast van het toegangsgeld geen spijt, Dit dankzij al uw noten en mijn snaren. Tekst: Dennis van der Heijden

Wij bedanken u voor uw komst. Heeft u de smaak te pakken en wilt u bij ons komen zingen? Neem contact op met : Trudy Nan-Beentjes Voor informatie bezoek onze website: www. caecilialangedijk.nl