SEKSUELE VOORLICHTING        "Mam, is het waar wat ik net van een meisje op school heb gehoord? vraagt een tienermeisje aan haar moeder.     "Komen baby's.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het verhaal van de twee keien.
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Gesprekjes….
Wie heeft de stickers van de juf gepakt?
Cursus1 thema gevoelens. Verhaal:
Hoe ruim ik mijn kamer op?
Wat mannen echt aan het huilen maakt:
De Vrouw Toen God de vrouw schiep was hij nog laat bezig op de 6e dag.
Afspraak Heb je morgen soms ook een afspraak met de tandarts ?
De Slippertjes.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
“Wees een dame en maak geen reclame.”
Vraag enkel 1 minuutje van je tijd!!! Met muziek.
Hij laat de ingreep doen en verlaat overgelukkig het ziekenhuis.
By mp3v-pro of Vermeulen Producties 2006
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd !
Ik voel me zo alleen !.
Moppen over domme blondjes, belgen en holanders …
Spanisch Eyes-James Last.
Een zoon vraagt aan zijn vader : “Pap, wat is eigenlijk POLITIEK ?”
Mannen, dit is de truc ! Jan wordt op een morgen wakker met een enorme kater. Hij kan nauwelijks zijn ogen open houden. Het eerste wat hij ziet is een glas.
En zou Power Po(i)ntje niet zijn om er
Drie echtparen willen toetreden tot een kerk.
Bij de dokter.
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen? Omdat hij anders op zijn werk niets meer te doen heeft.
De schaduw van kees Querido.
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen?
Wie is de baas over mijn zakgeld? Bewerkt door Pierre, Jordi, Laurent en Dieter Les 2.
Nu kon de heks niet meer toveren, en Jorinde stond weer voor hem.
De zon stond nog maar half boven de berg en voor de helft was ze al onder.
Wanneer iemand binnen honderd meter van het kasteel kwam, moest hij stilstaan en kon zich niet meer verroeren.
Jorinde zong : Wanneer iemand binnen honderd meter van het kasteel kwam, moest hij stilstaan en kon zich niet meer verroeren.
Een boer heeft drie zonen waarvan de jongste naar de Kongo trekt omdat er thuis geen boerderijen meer op te starten zijn.
Het meisje dat ging biechten bij de priester.
Foto 1 Lucia kreunt en wist het zweet van haar voorhoofd. Ze heeft zoveel pijn, weet niet wat te doen. Het is de tweede keer dat ze bevalt van een kindje.
Foto 1 Sofera kreunt en wist het zweet van haar voorhoofd. Ze heeft zoveel pijn, weet niet wat te doen. Het is de tweede keer dat Sofera bevalt van een.
Vrouwen hebben ALTIJD het laatste woord
Ik vraag slechts één enkel minuutje van je tijd!!!
Steeds verder met een muisklik. Twee nonnen verlaten hun klooster om gebakjes te gaan verkopen. De ene is bekend als Zuster Bezorgd (ZB) en de andere.
Huwelijk (1) Een vrouw heeft haar ex-echtgenoot uitgenodigd op haar huwelijk. Tijdens het feest gaat de ex naar de nieuwe bruidegom en vraagt hem op.
Vreemd. Theo, een nog vitale al wat op leeftijd gekomen heer loopt een stukje over het naaktstrand. Een vrouw spreekt hem aan. Mijnheer, mag ik U een wat.
De bejaarde massagestaaf
Vader abt Joseph « In het klooster… ». Het was tijd voor de oude abt Joseph om zijn zaterdags bad te nemen.
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
Een Antilliaanse vrouw komt binnen om een uitkering aan te vragen
   Bij de Dokter…   By Eurakker.
Een jongeman komt bij de kapper kapperenvraagt: Hoelang zal het duren voor dat ge mijn haar kunt knippen ?
Met een handicap.
De handicap.
Sound on Mary Lou.
Enkel 1 minuut van je tijd!!!
de Bejaarden verzorgster
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Op zijn 95ste besluit Don Juan nog te trouwen …
Door gebruik te maken van alle nieuwe technologieën met betrekking tot de vruchtbaarheid lukte het een 75 -jarige vrouw een baby te baren.
Steeds verder met een muisklik. Twee nonnen verlaten hun klooster om gebakjes te gaan verkopen. De ene is bekend als Zuster Bezorgd (ZB) en de andere.
Het eendje... Van de buurman.
Schoonzoon. Toen een vrouw langs de slaapkamerdeur van haar dochter liep,hoorde ze daarbinnen een vreemd zoemend geluid. Ze opende de deur en zag dat.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Met een gebogen hoofd zit Carmen aan tafel met haar boek. Met een moeilijk gezicht kijkt ze naar de opdrachten voor zich. Over een paar weken is haar.
Het Roze Strikje Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?
Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd.
HAAR Juf staat voor de klas en schrijft wat op het bord. Jantje roept:
Dat zeg ik Gamma Drie echtparen,een bejaardeen van middelbare leeftijd en een netgetrouwd stel willen toetreden tot een kerk. De priester vertelt: "We.
Seksuele voorlichting
Paardenreet Een vrouw komt bij de dokter en klaagt:
De handicap.
Transcript van de presentatie:

SEKSUELE VOORLICHTING        "Mam, is het waar wat ik net van een meisje op school heb gehoord? vraagt een tienermeisje aan haar moeder.     "Komen baby's echt uit de plek waar de jongens hun ding erin stoppen?"     "Ja, lieverd," antwoordt de moeder, opgelucht dat haar dochter zich zo op haar gemak voelt dat ze vragen over seksualiteit durft te stellen.          "Maar mam, als ik dan een baby krijg," vervolgt het meisje op ongeruste toon, "zit mijn beugel dan niet ontzettend in de weg?"         PIJNLIJK

Twee vrouwen spelen op zondagmorgen een partijtje golf Twee vrouwen spelen op zondagmorgen een partijtje golf.          Op zeker moment slaat de ene vrouw de bal behoorlijk uit de richting.        Het is zelfs zo erg dat ze enkele honderden meters verder een man raakt.         Vlug springen ze beiden in het golfkarretje om te zien hoe erg het eigenlijk is.         Aangekomen bij de man zien ze hem kreunend met zijn twee handen tussen zijn benen tastend.         Zij vliegt in actie: ze doet de man zijn broek los, schiet met haarhanden in zijn slip en begint zachtjes de man zijn ballen te masseren.          De man kalmeert een beetje, de vrouw vraagt: "Helpt dit een beetje?"          "Ja", zegt de man, "het is heel fijn, maar mijn duim doet nog behoorlijk pijn .."

BEDPROBLEMEN          Een man heeft in bed erge problemen met vroegtijdige zaadlozingen, hij besluit een dokter te raadplegen.          Hij vraagt de dokter om een oplossing voor zijn probleem.         "Wel" zegt de dokter“, probeer jezelf te laten schrikken precies vlak voordat je klaar moet komen. Dezelfde dag nog gaat de man naar een wapenwinkel en koopt een alarmpistool.         Thuisgekomen vindt hij zijn vrouw naakt in bed en onmiddellijk gaan ze aan de slag. Bezig met een standje 69 voelt hij het komen en vuurt zijn alarmpistool af...    De volgende dag gaat hij terug naar de arts en die vraagt: "Wel, hoe was het?" "Niet zo best" antwoordt de man, "toen ik het pistool afvuurde, beet mijn vrouw bijna 6 cm van mijn penis af, piste mijn gezicht vol en de buurman kwam uit de kast met zijn handen in de lucht."

KWAALTJES   Drie bejaarden zijn over hun gezondheid en kwaaltjes aan 't klagen De 70 jarige zegt: "Ik heb het volgende probleem: ik word elke morgen wakker om 7 uur, en het duurt dan nog zeker 20 minuten voordat ik kan plassen." De 80 jarige zegt: "Mijn geval is erger. Ik sta op om 8 uur en zit minstens een half uur te draaien en te keren voordat ik eindelijk kan poepen." De 90 jarige zegt: "Om 7 uur pis ik als een paard, en om 8 uur schijt ik als een beer." "Wel, wat is dan je probleem dan?" vragen de anderen. "Ik word pas wakker om negen uur!"