Verse worstenbroodjes

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Sinterklaas weer in Nederland
Advertisements

Sushi Workshop. Sushi Workshop Wat gaan we behandelen? Wat is Sushi? Wat heb je nodig? Wat gaan we maken?
Kook methodes Kook methodes vallen onder 2 groepen die zijn:
Indonesisch eten.
Groei & Bloei Van harte welkom!.
Nieuw in Nederland U aangeboden door
Herfstbladen maken met bordkrijt
Spaans 24-Kitchen.
Zuivelproducten en Eieren
met een PowerPoint-voorstelling
KOOKDEMO Dimitri Declercq “14 april 2007”. INHOUD Inleiding Inleiding Recepten Recepten Aardappelen in citroen gekookt; Aardappelen in citroen gekookt;
Desserts Desserts kunnen in twee groepen verdeeld worden;
Een heerlijke combinatie van ontbijt en lunch
Vol-au-vent met puree.
Voeding met een gezonde “plus”
Wat heb je nodig?. Pizza di Carlo - de lekkerste pizza om zelf te maken – door Oscar Zuethoff.
Mijn hobby: over het turkse eten (lachmahun)
Ovenschotel met gehakt, puree en witte kool
Vispannetje met kreeftensaus en kruidenbroodjes
Gehaktballetjes met krieken en rijst
Rijst met groentjes in een zoetzure saus
Quiche. Wat hebben we nodig? 8 sneden gekookte ham 1 pakje gerookte zalm 1 broccoli 1 prei Bakboter.
Paprikasoep met kruidenkaas
Broccolipuree met braadworst
Pasta met vis en courgette in een saffraansausje
Gemaakt door: Anouk, Wiet, Dylan, Lisan, Mats en Demi
HALF-GLACE EN DERIVATEN -Bevochtig de mux met de kokende bouillon en breng het langzaam op smaak. Kook voor ongeveer 10 minuten. -Consumeer of conserveer.
MAYONAISE EN DERIVANTEN INGREDIËNTEN: 1 L. 4 eigeel 1 L. Olijf olie Een beetje azijn of citroen, zout, mosterd en warm water. Voorverwerking: Bereid de.
Geluid aan ! Dit is de Vink “Fringilla coelebs”
Groenten. Welke groente is het? Klik op het vraagteken voor het antwoord.
V2G2 techniek: bespannen / opspannen met gaas en gips
Gemaakt door Michelle & Lisette
Pasta carbonara.
Mini Uil Extra nodig: Het zelfmaakpakket bevat alles om dit mini hangertje te maken! Zie wubbel.wordpress.com/zelfmaakpakketten Stofschaar Strijkijzer.
Gemaakt door: Dennis en Quinten
Zeep maken Hoe doe je dat? Zoek op zeep. 1.
Programmastructuurdiagrammen
De kleine dingen van oma's!
Wok met kip, groentjes en rijst. Wat hebben we nodig? 2 uien 3 teentjes look 500 g verse boontjes 2 paprika’s 1 broccoli 1 bakje champignons 2 courgetten.
Digibordles de ui van uil Gemaakt door: Juf Marije & Juf Sanne
Wraps met gehakt, verse groentjes en kruidendipsaus
Cv = F u  F = Cvu  F = Cv(el - bl) u = (el - bl)
Groentelasagna met hesp
Er worden eerst veel kippen gekweekt.
Wortelpuree met vissticks
Spaghetti bolognese.
Balletjes in tomatensaus met puree
Durum met kebabvlees, verse groentjes en yoghurtdip
Om de versheid van een ei te testen: Werp het in een bak gevuld met koud water, als het boven drijft werp het weg.
Macaroni met hesp en kaassaus
Pompoenrisotto.
Macarons Middelen voor de macaron 180 g eiwit 500 g bloemsuiker 250 g amandelpoeder Kleurstof.
Familie maken tussen eiwit droge stoffen
Neem een portie opgewektheid,een volle kan met een lach…
Baardagaam Dit is een baardagaam.
MAIZENKOEKJES TUTORIAL Chevaila Schenkers. Om te beginnen heb je nodig: 125 gr Blue Band bakboter 125 gr witte basterd suiker 1 ei 300 gr maïzena Vanille.
SAMENGESTELD DOOR PVB GOEDKOOP EENVOUDIG EN TOCH… LEKKER.
Pasen… met echt bakmanschap van je warme bakker!.
Surinaamse Gerechten.
De kleine dingen van oma's!
In een speeltuin zijn 44 kinderen aan het spelen.
Foto Recept Pizza rondjes
Thema 3 mijn school Week 3.
Albert Heijn.
De kleine dingen van oma's!
Trukken van Groot-Moeder.
Wortelpuree met vissticks
Werkwoorden en woordenschat
Uit daging Eten wat de stamppot schaft.
Transcript van de presentatie:

Verse worstenbroodjes

Wat hebben we nodig? VOOR DE SAUS 1 ui 2 teentjes look 1 kg gemengd gehakt 3 pakjes bladerdeeg 3 eieren paneermeel Provençaalse kruiden Olijfolie Bakpapier

Schil de ui en de look en snijd ze in stukjes

Stoof de uien 10 minuten op een zacht vuurtje

Meng het gehakt met 2 eieren en 2 paneermeel en de gesneden ui en look. Kruid alles met peper en zout en de provençaalse kruiden en kneed verder.

Knip een stuk bakpapier af en leg het op de bakplaat

Strooi wat bloem op je werkblad en leg er een vel bladerdeeg op Rol het bladerdeeg een beetje uit in de lengte met een deegrol

Maak een worstje van het gehakt in het midden van het vel bladerdeeg Rol het bladerdeeg dicht

Leg de worstenbroodjes op het bakpapier van de bakplaat Kluts een ei in een kommetje en smeer het met een borsteltje over de worstenbroodjes

Bak de worstenbroodjes 20 à 25 minuten op 180°C 20’ - 25’

SMAKELIJK