Werken in K.U.Loket Syllabi. 1 ZoekmogelijkhedenVolledige lijst opvragen is ook mogelijk, maar kan lang duren Start in K.U.Loket de toepassing “mijn syllabi”

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
OPMAKEN VAN EEN HUURCONTRACT en plaatsbeschrijving
Advertisements

Inloggen in de VREG databank
Ingave via het scherm Algemene beschrijving van de toepassing De toepassing is opgebouwd uit drie niveaus : Niveau 1 : verzending en afzender Niveau 2.
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters Versie sept 2013.
Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
De Altijd meteen aan de slag
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters.
LRP PASTORALE EENHEID release 2.1 Koos Willemse.
Mijn bedrijf Voorbeeld van installeren assimilatiebelichting
LRP FONDSEN /ABONNEMENTEN/REKENINGEN release 2.1 Koos Willemse.
OPMAKEN VAN EEN HUURCONTRACT
On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches. Algemene beschrijving van de functionaliteit Als er wijzigingen moeten aangebracht worden aan fiches.
WorldCat Local – Eenvoudig zoeken. In deze demo Eenvoudig zoeken: •Zoeken naar titels •De sortering van de resultaten aanpassen •De beschikbaarheid van.
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
Les 4 cursus WordPress. Wat gaan we doen (1) 1. Importeren via Word problemen 2. Alle pagina’s en berichten verwijderen, incl prullenbak leegmaken 3.
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 voor gemachtigden
DIA-OPMAAK (1) Dia-indeling H van Breugel A van der Coelen.
Wil Kersten & Gerben van Engelen
Invullen e-profiel Ga naar
Door op het mapje te klikken open je een lijst van alle documenten (gelezen en ongelezen) die aan de zoekopdracht voldoen.
© STOP startschermvolgendevorigeSluiten 1. Aanmaak van Space6. Titel bewerken 2. Webadres kiezen7. Weblogtekst toevoegen 3.
Een aankoop boeken Vanuit het modulescherm, tab ‘Boekhouden’, gaat u naar het gewenste aankopendagboek. Link \ Manage © / 14.
Base: bewerkingen 2 soorten - Oplopend- Aflopend.
Deze presentatie mag noch geheel, noch gedeeltelijk worden gebruikt of gekopieerd zonder de schriftelijke toestemming van Seniornet Vlaanderen VZW Creatief.
Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.
Didactische mogelijkheden met Google Documents FORMULIEREN
Dienst Onderwijsbeleid 24 oktober 2008 Syllabi en de syllabustoepassing Workshop onderwijsondersteuners.
via Picasa Bestanden op CD of DVD branden
Deze presentatie mag noch geheel, noch gedeeltelijk worden gebruikt of gekopieerd zonder de schriftelijke toestemming van Seniornet Vlaanderen VZW Voorjaar.
Challenge the future Delft University of Technology Augustus 2010 Korte handleiding Metis Plus Augustus 2010.
Een presentatie maken Les 2
Wegwijs in Belfirst.
Belgacom Bizmail ONEway voor Leveranciers
Exposantentool Handleiding. Stap 1: Start ! Ga naar de link die u via ontving van Sylvie Buydaert. Login met uw: Gebruikersnaam Wachtwoord.
Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten
EhBIB Search Eenvoudig en geavanceerd zoeken Zoekresultaten weergeven.
© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.
Wegwijs in Bel-first Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Handboek verzenden van Nieuwsbrief Caribbean.nl 12 september 2012 Ga naar CRM Personen Kies Open zoekvraag.
Handleiding ClassDojo
Klikdemo: CRM maken en wijzigen van afspraken in de agenda Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je afspraken.
Welkom! Klik hier om te beginnen
Klikdemo: CRM registreren acties Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je bij een werkgever acties kunt registreren,
Leidy Bolhuis Communicatie en Marketing Gebruikers, Rekeningen en Passen.
Hogeschool PXL – Elfde-Liniestraat 24 – B-3500 Hasselt Wegwijs in Gopress Handleiding voor het gebruik van de databank.
Een bestaande presentatie gebruiken
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
Aan klikken. TAB blad favorieten aan klikken Nieuwe verzamel map maken.
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
Subsidie individueel vervoer:
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
Een bestaande presentatie gebruiken Computerwijs.
?.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Individueel Studieprogramma
2 Online registratietool Handleiding 3 Inhoudstafel Als individu aansluiten bij een groep p 4p 4 Een nieuwe groep aanmaken en beheren p 13p 13 Personen.
Een enquête maken met Google Docs Je gaat leren hoe je een enquête kunt maken in Google Docs met een Formulier. De link kun je vespreiden zodat de vragenlijst.
ECTS fiches Aanleiding WIE: Alle instellingen op Associatieniveau WAT: Vernieuwde structuur ECTS fiches  Vernieuwde KU Loket toepassing 
Office 2010 Word 2010 Algemeen. Het lint: tabbladen, groepen en opdrachten 1. Tabbladen. Langs de bovenkant bevinden zich acht basistabbladen. Elk tabblad.
WebDoc Beknopte uitleg voor eindgebruikers Versie 13/12/2013.
ARNHEM NAAM DATUM TITEL Voeg afbeelding in, klik rechts en kies Naar achtergrond, pas dan de tekst aan.
BTN4U Derde training: nog meer handige tips voor de vernieuwde btn4u toepassing.
Training: Inloggen en Zoeken
On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches.
Algemene beschrijving van de toepassing
Subsidie individueel vervoer:
Webinar SharePoint Standaard Werkstromen
Handleiding Interactief Aankoop systeem (IAS)
Het aanpassen van Microsoft SharePoint Onlinewebsite
Gescande Oostendse Documenten
Transcript van de presentatie:

Werken in K.U.Loket Syllabi

1 ZoekmogelijkhedenVolledige lijst opvragen is ook mogelijk, maar kan lang duren Start in K.U.Loket de toepassing “mijn syllabi”

2 Klik op de link “achtergrond informatie bij de nieuwe syllabi” voor meer uitleg. Status: zie verder EVA (nummer heeft een 2 op de tweede positie). OPO (nummer eindigt op hoofdletter). Eén of meerdere OLA’s (nummer eindigt op kleine a). Klik op “wijzigbaar” om de syllabus- onderdelen van OPO, OLA of EVA aan te passen voor het huidig academiejaar. Een syllabus wordt altijd slechts voor één academiejaar aangemaakt. U kan zelf uw syllabus kopiëren naar een volgend academiejaar. Als u dat niet doet, wordt de syllabus op het einde van het academiejaar automatisch gekopieerd.

3

4 Doorklikken

5 Klik op dit icoontje op een preview van de door u gewijzigde syllabus te zien. Doorheen de toepassing zijn er allerlei help-knopjes met extra informatie.

6 Hier kan tekst ingevuld of aangepast worden. Dit zijn opmaak- knoppen. De mogelijkheden zijn echter beperkt. Het nummer eindigt op een hoofdletter: dit is het OPO. Dit is de refresh-knop. Deze wordt best telkens gebruikt na het kopiëren van tekst uit een ander document om de opmaak te controleren (vooral bij opsommingen). Klik hier voor uitleg over de opmaak-knoppen. Klik op dit icoontje om de Engelse vertaling te wijzigen. Er verschijnt een pop-up venster. Als er nog geen vertaling bestaat, kiest u hier een taal om er één toe te voegen. Er verschijnt een pop-up venster.

7 Het principe (ook voor vertalingen) is bij elk vrij tekstveld in de syllabus-toepassing hetzelfde.

8 In het uitklapmenu kunnen achtereenvolgens meerdere mogelijkheden worden gekozen. Klik hier om een beginvoorwaarde toe te voegen. Er verschijnt een pop-up venster waarin u kan zoeken op vaknummer of vaktitel. Indien er reeds studiemateriaal of beginvoorwaarden aanwezig zijn kunt u die verwijderen, door op het vuilnisbakicoontje te klikken.

9 De tekstvelden werken op dezelfde manier als bij het OPO. In dit voorbeeld is nog geen vertaling van de inhoud voorhanden. Men kan er één toevoegen door een nieuwe taal te kiezen in het uitklapmenu en een tekst in te voeren via het pop-up venster. Hier moet de werkvorm aangeduid worden. Er is keuze uit een zeer uitgebreid uitklapmenu. Het nummer eindigt op een kleine a: dit is een OLA.

10 Dit is een vrij tekstveld voor eventuele toelichting. Modaliteit aan te vinken. Tijdstip aan te duiden in uitklapmenu. Evaluatie aan te duiden in uitklapmenu. Indien gewenst kunnen achtereenvolgens meerdere mogelijkheden worden toegevoegd. Verwijderen kan door op het vuilbakicoontje te klikken. Het nummer heeft een 2 op de tweede positie: dit is een EVA.

11 Uw wijzigingen: –voorlopig opslaan voor verdere verwerking OF –ter goedkeuring doorsturen naar de eindredacteur opmerking: –vanaf 15 juli nieuwe syllabi/programmaboek online. –de aanpassingen die u maakt, worden NIET meteen gepubliceerd op CWIS. Dit gebeurt pas de nacht nadat de eindredacteur zijn/haar goedkeuring heeft gegeven.