© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Windows XP Tips en trucs Door Johan Lammers. Verzoek voor verzenden van foutrapporten voorkomen 1)Klik op Start > Configuratiescherm > Prestaties en onderhoud.
Advertisements

Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
MAAK JE EIGEN STARTPAGINA MET DEZE WEB 2.0 TOEPASSING Netvibes.
Beste klant, Welkom op Modelovereenkomst.nl. Onder de knop ‘Documenten’ vind u al onze documenten geordend in mappen. Klik iedere keer op ‘pijltje naar.
Meer mogelijk met Kluwer Online Research Mei 2012.
Uw Onderwijsportal inrichten met PortalCMS Integratie > Profielen > Communicatie > Communities > Blogs > Referenties.
Handboek verzenden van Nieuwsbrief Caribbean.nl 12 september 2012 •Ga naar CMS •Kies Nieuwsbrief Caribbean.nl.
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
Paginanaam aanpassen Activeren of deactiveren vd pagina Verwijderen vd pagina NOOIT OP KLIKKEN Geen functie.
Presentatie Cees Schipper - GHkh Koen van Kampen - GHBT Workshop beheer eigen pagina.
Profiel- en privacy-instellingen bijwerken j en druk daarna op F5 of klik op Diavoorstelling > Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk.
© STOP startschermvolgendevorigeSluiten 1. Aanmaak van Space6. Titel bewerken 2. Webadres kiezen7. Weblogtekst toevoegen 3.
Eerste pagina (eigenschappen) van de beheerkant toont een overzicht van alle eigen- schappen van schoenen: merk, maat, stijl, kleur, type en maximum prijs.
Een aankoop boeken Vanuit het modulescherm, tab ‘Boekhouden’, gaat u naar het gewenste aankopendagboek. Link \ Manage © / 14.
Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.
Opmaat Wetgeving Zoekresultaten bewaren (mailen, afdrukken, opslaan) Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Werken met een adressenbestand
WMF Plaatjes bewerken In 2007.
Klik hier als u voor de eerste keer op de website komt.
Titel Klik hier voor het invoegen van tekst en/of afbeeldingen
Modern fotoalbum. Dit fotoalbum bevat voorbeeldpagina's om u op weg te helpen. Als u pagina's wilt toevoegen, klikt u op het tabblad Introductiepagina.
Snelzoekgids voor video Een videogesprek starten 1.Plaats de aanwijzer op de foto van een contactpersoon en klik op de cameraknop. 2.De contactpersoon.
EDealer TRAINING PEUGEOT NEDERLAND - DIRECTORAAT MARKETING – BART VAN SLOBBE.
Philosopher’s Index Op de hoogte blijven van nieuwe publicaties Klik met muis = verder gaan.
Handleiding ClassDojo
Aan de slag met:. Door hier te klikken komt u op het inlog scherm.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Wikiwijs.
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
Instructie weblog. Start van je eigen weblog 1) Ga naar weblog.aocfriesland.nl 2) Je krijgt het volgende scherm te zien. 3) Ga naar inloggen, zowel links.
Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Met Lync kunt u beginnen met samenwerken zonder dat u.
Opmaat Jurisprudentie (Rechtspraak.nl) Zoekresultaten bewaren (mailen, afdrukken, opslaan) Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
Prospero cursus Just getting started!
De website Modules en Blokken website - webmaster Verband tussen Aanvulling op de handleiding voor webmasters Linken ! Auteur: Ad Rijkers.
Let’s go! ›Beginnerspresentatie ›Starten met prospero ›Verschil CMS en web navigator ›Nieuwe content > nieuwe folder aanmaken ›Bestanden uploaden ›Linkobject.
Uitleg Umbraco - Powerpoint Presentatie
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Een enquête maken met Google Docs Je gaat leren hoe je een enquête kunt maken in Google Docs met een Formulier. De link kun je vespreiden zodat de vragenlijst.
> Instagram URL. Instagram URL uitleg Door de opkomende social media kan het handig zijn social media links op uw website te (laten) plaatsen. Maar wat.
WebDoc Beknopte uitleg voor eindgebruikers Versie 13/12/2013.
ARNHEM NAAM DATUM TITEL Voeg afbeelding in, klik rechts en kies Naar achtergrond, pas dan de tekst aan.
Slide type ZUYD HUISSTIJL KLEUREN Terwijl je een object geselecteerd hebt, navigeer naar het tabje “hulpmiddelen voor tekenen” Klik nu op “opvullen van.
1.Account aanmaken 2.Eerste stappen van je profiel 3.Profielgegevens beheren 4.Vrienden zoeken en toevoegen 5.Pagina's en groepen toevoegen 6.Je startpagina.
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
Gebruik van Video en het Prospectrapport
Auvesta Affiliate validatie
Northwind traders Wie wij zijn Ondertitel brochure of bedrijfsslogan
Pinterest URL >.
Invoegen foto: Kies op tab Invoegen, Afbeelding
5 tips om eenvoudiger te werken
Instructie om een afspraken te plannen
Titel van evenement Inleiding van evenement Subtitel van evenement
21e 21e verjaardag verjaardag Peters Peters Uitnodiging voor
Hoe werkt Wikispaces? Wikispaces in 10 stappen!.
Handleiding Interactief Aankoop systeem (IAS)
Het aanpassen van Microsoft SharePoint Onlinewebsite
Robert Tamburello Vicepresident Fabrikam Dorpsweg 1 | Elders, 0000 AA
Handleiding ABAX app rittenregistratie-systeem
Titel van uw gebeurtenis
van harte gefeliciteerd
Titelindeling Subtitel.
Roberto Tamburello Vicepresident Contoso Pharmaceuticals
Indeling titel met afbeelding
Sjabloon voor socialemedia-afbeelding
Urendeclaratie invullen via MijnContinu
Vervaagde achtergrondafbeelding met overlay in volledige kleuren
Transcript van de presentatie:

© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.

© b-boom.nl Klik op het bewerk icoon dat bij het artikel dat u wilt bewerken staat (dit icoon staat er alleen als u de juiste rechte heeft)

Als u een artikel bewerkt ziet u de volgende tekstverwerker Om een afbeelding in te voegen klik u hier © b-boom.nl

Voer hier de alternatieve tekst in. Als de afbeelding niet werkt zal deze tekst geplaatst worden. De website zal hierdoor ook beter vindbaar zijn Voer hier de URL van de afbeelding in. Dit gebeurt automatisch als u een afbeelding uit de lijst selecteert. Hier kunt u de maten van de afbeelding aanpassen. Als het vinkje ‘Proportional’ aanstaat hoeft u maar een maat in te voeren de andere wordt automatisch berkend Hier selecteert u waar de afbeelding op de pagina geplaatst zal worden Uit deze lijst selecteert u een afbeelding Om een afbeelding te uploaden klikt u op deze knop © b-boom.nl

Om een afbeelding toe te voegen kunt u de afbeelding in het vak slepen. Om de geselecteer de afbeeldinge n te uploaden klikt u op ‘Upload’ Als achter alle afbeeldingen een vinkje staat klikt u op ‘Close’ © b-boom.nl Klik op ‘Browse’ als u een afbeelding wilt selecteren.

De afbeelding staat nu ook in deze lijst Om de afbeelding uiteindelijk in te voegen klikt u op ‘Insert’ © b-boom.nl

Als u een afbeelding wilt bewerken selecteert u eerst de afbeelding en volgt u dezelfde stappen als hiervoor beschreven. © b-boom.nl

Om een link in te voegen klik u hier. Tip: selecteer eerst de tekst waar de link achter geplaatst moet worden. © b-boom.nl

Hier voert u de link in waarnaar de tekst moet verwijzen. Hier voert u de tekst in waar de link achter moet (u kunt ook eerst de tekst selecteren, dan is dit al ingevuld) Hier voert u de titel van de link in. Dit wordt getoond als u uw muis boven de link houd. Om de afbeelding uiteindelijk in te voegen klikt u op ‘Insert’ © b-boom.nl

Als u een link wilt bewerken selecteert u eerst de link en volgt u dezelfde stappen als hiervoor beschreven. © b-boom.nl

Na het bewerken klikt u op opslaan of annuleren. (gebruik nooit de vorige knop van uw browser. )