De reis,naar Frankrijk. Bij een komst was om 18.15. En de vertrektijd was 19.30. En de reis heeft ongeveerd 12 uur geduurd. Onderweg hebben we ook nog.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Advertisements

Nieuwsbrief 1 OVER JOY GOEDKOOP TOPTURNSTER BIJ TSH-HEERENVEEN.
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Maandbrief Jins April Zondag 4 april Het is Pasen! We hebben het natuurlijk allemaal te druk met paaseitjes zoeken (en opeten natuurlijk) dus is.
Hoe het was op woensdag 16 januari 2013.
Gemaakt door Odessa koorevaar
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Man  vrouw ( een kort verhaal, verteld door een ? )
Wie is rijk ? & wie is arm ?.
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Jack ging met z'n vriend Bob skiën. Ze namen Jack's busje en reden noordwaarts. Nadat ze enkele uren gereden hadden kwamen ze in een verschrikkelijke sneeuwstorm.
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een stuk hout over zijn schouders hingen. Maar één van de twee had een barst. Terwijl.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Luca CUCINA ITALIANA Inleiding Thema avond Umbrië Nieuwe koks Umbrische wijnen nieuwsbrief.
de genezing te Bethesda
Opnieuw Steeds opnieuw ben ik andere aspecten van
Apeldoorn, 15 maart Bezoek aan Apeldoorn……..
Samenstelling : RD. Marie en Martha, twee “senior”- weduwen, zijn aan de praat.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Naar het Jaareinde toe
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Wij gaan naar zee -Ana - Cindy Dag een was top De dag was spannend. En we moesten afscheid nemen van de ouders broes of zussen. De trein vertrok iedereen.
Max en de toverstenen. Door de groep Stampertje..
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Voorstellingsbrief Naam; Maaike Reimerink ben 16 Zit op praktijkschol de Wheemergaarden in klas 4a .Ik ga jullie nu wat vertellen over mijn stage .Ik ben.
25 aug Zoetermeer 1. Galaten 1 11 Want ik maak u bekend, broeders, dat het evangelie, hetwelk door mij verkondigd is, niet is naar de mens. 1 2.
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
o ja, de laatste vakantie was wat dat betreft interessant omdat we alleen op wrakken gedoken hebben.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
was ik alleen met m'n vader met 'n tourgroep waren we gewoon 'n weekje, hadden allemaal sites bekeken en zo.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
frankrijk verschillende windsor enige afgelopen speurtochten ons leuk plek weer.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Glow.
Glow.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
ECHT ONGELOOFLIJK. Lees alle getallen. langzaam en rij voor rij
2 januari 2009Nieuwjaarsreceptie "Meule wal straete" 1 Nieuwjaarsreceptie 2 januari 2009 Eerste bijeenkomst van de bewoners van de “Meule wal straete”
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
S.V.T.B. Curius 2 3 Vorige bijeenkomst S.V.T.B. Curius 4 Vorige bijeenkomst Voorstelrondje Wie ben je, wat doe je en wat ga je doen?
nou, ik ben dus inderdaad naar la defense geweest.
Tom en de pony Door Mathias Benoit. Tom ging met zijn mama en papa op reis naar Nederland. Ze gingen naar een huisje waar ze een pony kregen tijdens hun.
HET KARAKTER VAN EEN LEIDER
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
De vierkantjes ! Dit is een puzzel om uw hersens eens goed te laten werken. De vraag is bij elk figuur hoeveel vierkanten u ziet.
Het jungle feest.
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
1 Zie ook identiteit.pdf willen denkenvoelen 5 Zie ook identiteit.pdf.
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Ochtend indeling Tussen 7 en 8 opstaan/aankleden. Vanaf 8 uur ontbijten tot 9 uur. En brood klaar maken vertrekken naar belfort (uitzicht over de.
Redmer Jorna 1T. Agenda  Afgelopen jaar  Studiekeuze & ambities  Osiris  Competenties  Leerdoel  Werkveldoriëntaties  Feedback klasgenoot  Toekomst.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Welkom in de jungle van groep 3. Jip maakt eerst een schets en daarna verft hij zijn aap in de jungle!
Pas op Leesvirus! Een verhaal geschreven door de kinderen van groep 5/6 van de Meester Sieberingschool Nieuw Balinge 2015.
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
De Vriendschap.
‘Mixed up piles’.
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Transcript van de presentatie:

De reis,naar Frankrijk. Bij een komst was om En de vertrektijd was En de reis heeft ongeveerd 12 uur geduurd. Onderweg hebben we ook nog een dvd gekeken van de toerde France. En er is ook nog in de bus een vragen Quist gedaan. De buschauffeur heeft enkele keren gepauzeerd. 30 min -15 min. De stopplaatsen waren bij de tankstaionen. Slapen ging best moeizaam, veel geslapen heb ik niet. Aan komst Frankrijk, En de luchpaket gekregen van plus benders.harstike bedankt !

In dit hotel, hebben we de kommende 5 dagen geslapen. Dit hotel heet de La Douce montagne. Het personeel,waren nederlanders. Het waren aadige mensen. Ze waren allemaal even spontaan. En alles op tijd klaar,ongeloofelijk. Dus ook bij deze een groot compliment voor het personeel.

De kamers,zachen er netjes uit. En de douche zacht er ook netjes uit. Wij haden kamer 16. Ik sliep met Patty Ekart op de kamer. Elke ochend kwamen mensen van het personeel de kamers verzorgen. Dus dit is ook een groot compliment waard! In het hotel kamer, heb ik in ieder geval lekker kunnen slapen. En zeker bijgekomen van de heen reis. Dus fit was ik zeker !

Het zwembad bij het hotel. 5 dagen gebruik kunnen maken van dit zwembad,perfect. Met mooi weer heb in genoten van dit zwembad. De meeste hebben gebruikt gemaakt van dit zwembad. 3xper dag eten. Ochtend,middag,avond, Je kon zelf op schepen wat je wou Het eten was ook zeker perfect.

21,22,23,24 Augustus. 22e getraint voor de groote beklimming van de Alpe d’Huez. 23e Marc,Pacel. Hebben op de parkeerplaats nog belangrijk dingen door genomen. En we hebben van de voren nog 15min warming-up gedaan. Daarna zijn we richten de Alpe d’Huez,gegaan. Uiteindelijk is ierdereen boven gekomen met hun buddy,s De beklimming, Was best een groote uitdaging. Maar ik heb er wel genoten van het mooie uitzicht. Was ook best we zenuwachtig,je voelt je dan ook gelijk anders.

Ja ik heb ook steun gekregen van me buddy. En anders precies het zelfde. Toen ik boven was,voelde ik me opgelucht en was blij dat ik boven ben gekomen. En iedereen heeft elkaar steun geven.

Ik heb alles goed ervaren,vond het harstike gezellig. En ik heb er geen spijt van. Zou het wel vaker mee aan willen toen. En ben blij dat ik zo kans heb gekregen ! En ook natuurlijk wil alle dochten harstike bedanke voor de steun wat ierdereen heeft gekregen !

Gemaakt door, Elianne Schreurs.