Zondag 22 juni 2014 Doop Mackenzie Alicia Carmen Schuiling

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
Advertisements

Ik ben gedoopt! En nu..?. 5 stappen die je moet volgen nu je gedoopt bent.
“ff Anders”.  Het thema van dit jaar is “ff Anders” 2.
Het Scheppingsverhaal.
Dinsdag 4 april 2017.
´OMWILLE VAN MIJN NAAM´.
De schepping.
Afscheid groep 8 Kindernevendienst en Bevestiging ambtsdragers 15 juni 2014 Thema:
Hoe zit het met de kerk? & Waarom en hoe zou ik het anderen vertellen?
De drie-eenheid “omdat God Zich zo in zijn Woord heeft geopenbaard”
Les 17 deel 2a Wat betekent het woord “verbond” ?
H E E R U B E N T W E L K O M...geloven, getuigen, groeien...
Godsdienst.
Zingen Vers 1 Ik ben de wijnstok mijn Vader is de wijnboer
De schepping In het begin heeft God de hemelen en de aarde gemaakt.
hebben jullie heilige Geest ontvangen?
Welkom in deze kerkdienst
Sst… Gods Geest spreekt tot mij
Godsdienst.
Vanavond gaat het over: Hoe sta jij in het leven?
Zondag 2 september 2012 doop Tessa Groeneveld Exodus 14:9-22 “Wees niet bang, wacht rustig af, de Heer zal voor u strijden.” De Heer liet de zee terugwijken,
Doop Friso Sake Looij en Bastiaan Mike van Noordenne Zondag 10 Mei 2009 Jesaja 49: 15 Zou het mogelijk zijn dat een moeder haar kind zou kunnen vergeten,
Zondag 9 maart 2014 Doop Justin Fabian Vernooij Gevoelens kun je niet verwoorden zodra je je kind in handen houdt. Je kunt slechts blij en dankbaar zijn.
Pinksteren Nu de Heilige Geest in ons blijft.... Pinksteren Johannes 2:10 ‘Iedereen zet zijn gasten eerst de goede wijn voor en als ze dronken zijn de.
Broers en zussen voor Jezus
Hoofdstuk 4 Op de kring Bijbelstudie Van de VEG Amstelland 2 Emmeloord Over het boek Jozua Hoofdstuk 4.
Petrus Simpel bang twijfelaar verloochenaar.
Verlangens van God.
Welkom op TOV!.
Doopdienst van Maarten en Olivier Teeuwen en Romy Groeneveld zondag 14 november 2010 Thema: “Water….. niet de dood, maar het leven” Exodus 1: 22 – 2: 1.
Welkom.
Dopen U allen die door de doop één met Christus bent geworden, hebt u met Christus omkleed. Galaten 3: 27 Vooraf: Marga kondigt video-interview aan Na.
Godsdienst.
Avondmaal: het nieuwe leven vieren
Zondag 23 oktober 2011 Doop van Roos Mirjam Klein
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Welkom in de kerk Zondag 8 HC Franeker 7 maart 2010 Thema: De Drie- enige, de God van je doop.
Belijdenis en doop van Fateme (Farah) Sabri Zondag 5 mei 2013 Marcus 4: Waar kunnen we het koninkrijk van God mee vergelijken, het is als een mosterdzaadje,
Welkom in de samenkomst
Zondag 6 maart 2011 Doop Iris Joke en Marius Marinus Vos Jullie zijn een parel in Gods hand! Vier lieve kleine voetjes: “Ga er maar op staan. Wij zullen.
Zondag 1 februari 2009 Psalm 139 Wonderbaar! U bent het die hen
De hele Heilige Schrift vol van Gods Zoon Schokkende namen van Jezus Jezus: hét geschenk uit de hemel DE ZEVENDE SCHONE NAAM VAN JEZUS.
Zondag 27 maart 2011 Doop Olivier Albert Pieter van Winsen en Dain Vedder. Hij doet met ons en gaat bij ons in en uit. Hij heeft in zijn handen onze naam.
De doop in de Heilige Geest
Koen Minderhoud Doopdienst, 7 juni 2015
Vernieuwing van je geloof…..
God liefhebben boven alles En je naaste als jezelf?!
Welkom Voorganger: Dhr. G.S. Schutte Ouderling : Janna Korthoef Organist: Anne Kroeze Schriftlezingen: Ezechiel 17: Marcus 4:
Israëlzondag, belijdenis en doopdienst 4 oktober 2015 m.m.v. De Huisband Voorganger Ds. Peter Elzinga.
Welkom Voorganger: Ds. S. v.d. Zee Ouderling van dienst: Mevr. J. Boersma Organist: A. Kroeze + Houseband Schriftlezing: Marcus 10:
Er bloeit iets op! Kerstproject Er is een roos ontloken uit barre wintergrond, zoals er was gesproken door der profeten mond. En Davids oud geslacht.
EREDIENST Navolging van Christus en heiliging door de Geest.
GODS WOORD WORDT WAAR BIJ JEZUS. Deel 2: In Christus komt God zelf Deel 1 was: Het Oude Testament laat zien dat Jezus komt.
Ben jij kind van God? Hoe kun je dat zijn? Kind van God, ben je dat: -Als je gedoopt bent? Of: -Als je wedergeboren bent (Joh. 1:12/13 en 3:3)? Of: -Zijn.
DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!
Welkom in deze Pinkster-dienst - een gave(n)dienst koor, voorlezing, zingende kinderen, bijdrage KIKker, preek enz. - een volle dienst laat u/je vullen.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 725 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN en NN hebben.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 14 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 4 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 714 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, De leer over de.
UW HEER LEEFT – het leven loopt niet dood 1. Hij liep niet dood op het kruis; maar leeft bij zijn Vader 2. U loopt niet dood in de zonde; leef voor uw.
Zondag 15 mei 2016 Pinksteren Handelingen 1 vers 3 – 5 Jezus zei: Blijf wachten tot de belofte van de Vader, waarover jullie van mij hebben gehoord, in.
Kort doopformulier voor de kinderdoop
Praten met God Wat zou jij vragen?.
Vader, Zoon en Heilige Geest
Steeds meer leerlingen van Jezus
Wij geloven in de Here God, onze Vader, Die alles gemaakt heeft:
Opvoeden - 24 juni
De vlieger van de Heilige Geest
Transcript van de presentatie:

Zondag 22 juni 2014 Doop Mackenzie Alicia Carmen Schuiling Marcus 4: 30-33 Gods koninkrijk is als een mosterdplant, kleinste als zaad, maar het groeit uit tot het grootste van alle planten, met takken waarin de vogels kunnen nestelen.

Als zaad gezaaid wordt, barst de zaadwand open en kan de inhoud groeien en groot worden. Gods woord groeit als zaad in ons mensen en wij geven het weer door aan de kinderen.

Wil je wel geloven het begin is klein, maar het zal een wonder boven wonder zijn als je het gaat wagen met Gods woord alleen; dan gebeuren wonderen om je heen.

Mackenzie, jij wordt gedoopt in de Naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest, deze doop omvat je verdere leven, waarin je zult groeien en bloeien en vrucht kan geven.

Het water van de doop is een heilgeheim: God wil met jou verbonden zijn. Hij is nabij waar je ook bent, omdat Hij je bij name kent. O Heer, bevestig ons bestaan, noem ons bij onze naam.